AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva

Zobraziť katalóg
ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva
Darčeková sada – obsahuje: Krém na ruky 30ml + balzam na pery 15ml
Kód:  KSDS1051 Produktové číslo:  8027291334333
ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva Predaj skončil

ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva

Rozmaznávajte sa s kvalitnou prírodnou kozmetikou. Darčeková súprava ERBARIO TOSCANO Oliva obsahuje vyživujúci krém na ruky a ochranný balzam na pery. Prípravky obsahujú olivový olej, ktorý sa výborne osvedčil v boji proti suchej pokožke. Krém sa rýchlo vstrebáva, hydratuje pokožku a zjednocuje tón kože. Vďaka svojmu výživnému zloženiu je vhodný aj pre citlivú pokožku. Balzam zvláčňuje pery a zanecháva ich zvodne hebké. Rastlinné oleje a maslá ochránia vaše pery pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. S darčekovou súpravou ERBARIO TOSCANO svoju pokožku zregenerujete aj prevoniate.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy ERBARIO TOSCANO Oliva

  • Vyživujúci krém na ruky sa stará o pokožku
  • Ochranný balzam na pery zvláčňuje a hydratuje
  • Jemná vôňa vás prevonia
  • Obsahuje kvalitné prírodné ingrediencie
  • Darčeková súprava ERBARIO TOSCANO obsahuje olivový olej

Zloženie:
Krém na ruky - Aqua, glycerin, octyldodecanol, cetyl alcohol, isopropyl myristate, glyceryl stearate, cera alba (beeswax), biosaccharide gum-4, olea europaea (olive) fruit oil, olea europaea (olive) leaf extract, potassium olivoyl pca, parfum (fragrance), dimethicone, sodium dehydroacetate, cyclopentasiloxane, peg-75 stearate, bha, bht, ceteth-20, steareth-20, cyclohexasiloxane, ethylhexylglycerin, propylene glycol, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, laureth-7, phenoxyethanol, citronellol, coumarin, benzyl salicylate, amyl cinnamal, limonene, cinnamyl alcohol, linalool, alpha-isomethyl ionone, hydroxycitronellal, geraniol, eugenol, isoeugenol.

Balzam na pery - Butyrospermum parkii (shea butter) butter, sesamum indicum (sesame) seed oil, hydrogenated castor oil, olea europaea (olive) fruit oil, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERBARIO TOSCANO Set péče o ruce a rty Oliva.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií