PET AP+ plus nový vizuál

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml

Zobraziť katalóg
Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml
4,0 1 hodnotení
Pleťové tonikum vhodné na dočistenie pleti - 139,50 €/1 l
Produkt je lokalizovaný pre SK
27,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL1373 Produktové číslo:  027131988137
Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml 27,90 € Momentálne nedostupné

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml

Pleťové tonikum Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner je revitalizačný a exfoliačný kozmetický prípravok 2 v 1, ktorý vašu pleť vyčistí a zároveň rýchlo a jednoducho odstráni odumreté kožné bunky. Jemné tonikum a peeling v jednom odhaľuje jasnejšiu pleť a dodáva pleti dokonalé osvieženie. Prípravok je ideálny pre všetky typy pleti, minimalizuje podráždenie pleti a pleť nevysušuje.

Jemné pleťové tonikum pleť čistí a stará sa o ňu. Znovu ju uvádza do rovnováhy, zanecháva ju jemnú, hydratovanú a príjemnú na dotyk. Luxusná starostlivosť vašu pleť perfektne vyčistí od zvyšku líčidiel a ostatných nečistôt. Tonikum odstráni aj staré odumreté bunky a vaša pleť sa dokonale osvieži a prežiari. Používajte luxusné tonikum, aby vaša pleť bola zdravá, svieža a prirodzene krásna!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Aplikujte pomocou kozmetického tampónu ráno aj večer.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Water, Alcohol Denat., Glycerín, Butylene Glycol, Hypnea Musciforms (Algae) Extract, Celliofla Acerola (Algae) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Silybum Marianum (Lady' s Thistle) Extract, Bambusa Vulgaris (Bamboo Extract), Pisum Sativum (Pea) Extract, Gentium Lutea (Gentian) Root Extract, Algae Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Yeast Extract, Sucrose, Trehalose, Lactobionic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Caffeine, Glycyrrhizát draselný, Biosaccharide Gum-1, PPG-26, Buteín 26, Sodium Hyaluronate, Zinc PCA, Pentylene Glycol, PPG-5, Ceteth-20, Sodium Hydroxide, Glucosamine HCL, Fragrance, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem
200 ml Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action tonizáló Toning Lotion/Refiner 200 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií