Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

FA Mystic Moments darčeková súprava

Zobraziť katalóg
FA Mystic Moments darčeková súprava
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Fa Mystic Moments sprchový krém 250ml, Fa Mystic Moments dezodorant 150ml
Kód:  VBAL0672 Produktové číslo:  9000101225099 Stránky výrobcu
FA Mystic Moments darčeková súprava Predaj skončil

FA Mystic Moments darčeková súprava

Darčeková súprava FA Mystic Moments predstavuje skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich darčekov pre ženy. Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky Fa. Sprchový gél Fa Mystic Moments sa vďaka výživnej receptúre s obsahom bambusového masla stará o pokožku, účinne ju čistí a chráni pred vysúšaním. Dvojicu darčekov dopĺňa dezodorant Fa Mystic Moments, ktorý ženám poskytne príjemnú dámsku vôňu a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto kozmetickou darčekovou kazetou venujete ženám pocit sviežosti a vôňavej starostlivosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FA Mystic Moments (sprchový gél a dezodorant)

  • Elegantná darčeková kazeta pre ženy
  • Darčeková súprava FA pre intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky FA zo série Mystic Moments
  • Sprchový gél FA Mystic Moments pre intenzívnu starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred vysúšaním
  • Dezodorant FA s presnou tryskou pre ochranu pred potom po dobu 48 hodín
  • Darčeková súprava dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov pre ženy

Sprchový gél Fa Mystic Moments jednoduchý a príjemný spôsob starostlivosti o pokožku

Vďaka sprchovému gélu Fa Mystic Moments od známej značky zažijete doposiaľ nepoznanú starostlivosť o vašu pokožku. Povzbudzujúci sprchový gél s príjemnou vôňou mučenky osvieži nielen vašu pokožku, ale aj myseľ pri každom sprchovaní. Vyživujúca receptúra ??s bambusovým maslom sa postará o regeneráciu pokožky a jej ochranu pred vysúšaním. Sprchový gél FA má pH neutrálne k pokožke a vykonané dermatologické testy potvrdili jeho znášanlivosť s pokožkou. Pri jeho pravidelnom používaní bude Vaša pleť vyživená a jemne prevoňaná. 

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Disodium cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl betaine, Prunus amygdalus dulcis oil, Butyrospermum parkii butter extract, Glycerín, Niacínamid, Parfum, polyquaternium-7, Cocamide MEA, Propylene glycol, Glycol distearate, Laureth-2, Laureth- 10, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Formic acid, Citric acid, Linalool, Limonene, Sodium salicylate, Sodium benzoate, CI 17200, CI 42090

Dezodorant FA Mystic Moments s dlhou výdržou a ukľudňujúcou vôňou

Okúste magický zážitok s upokojujúcou vôňou dezodorantu FA Mystic Moments. Deodorant poskytuje až 48-hodinovú ochranu pred telesným pachom a trvalú reguláciu potenia. Jeho šetrná receptúra ??chráni aj veľmi jemnú pokožku a nezanecháva žiadne biele stopy. Zaisťuje dlhotrvajúci pocit sviežosti. Ponorte sa do mystického sveta kvetinovej vône a dovoľte si cítiť sa zvodná a krásna.

Použitie:
Pred použitím sprej dobre pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte ho do podpazušia zo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia.

Zloženie:
Butane, Alcohol denat., Propane, izobután, triethylis Citrate, Parfum, 1,2-hexanediol, Caprylyl glycol, Aqua, 2-benzylheptanol, Cocamidopropyl, PG-dimonium chloride phosphate, Alpha-Isomethyl ionone, Geraniol, Methyl, acetate, Citronellol, Phenoxyethanol, Butylphenyl methylpropional , Limonene, Coumarin, Benzyl alcohol

Darčeková kazeta obsahuje:
1 × sprchový gél Fa Mystic Moments
1 × dezodorant Fa Mystic Moments

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Mystic Moments darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Mystic Moments dárková sada.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií