AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava

Zobraziť katalóg
FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava
4,0 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Fa Magic Oil sprchový gél 250ml, Fa Soft & Control dezodorant 150ml
Kód:  VBAL0675 Produktové číslo:  9000101225303 Stránky výrobcu
FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava Predaj skončil

FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava

Darčeková súprava FA Purple Orchid Soft Control predstavuje skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich darčekov pre ženy. Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky Fa. Sprchový gél Fa Magic Oil sa vďaka výživnej receptúre s blahodárnymi mikroolejmi stará o pokožku, účinne ju čistí a chráni pred vysúšaním. Dvojicu darčekov dopĺňa dezodorant Fa Soft & Control, ktorý ženám poskytne príjemnú dámsku vôňu a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto kozmetickou darčekovou kazetou venujete ženám pocit sviežosti a vôňavej starostlivosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FA Purple Orchid Sof Control (sprchový gél a dezodorant)

  • Elegantná darčeková kazeta pre ženy
  • Darčeková súprava FA pre intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky FA zo série Mystic Moments
  • Sprchový gél Fa Magic Oil pre intenzívnu starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred vysúšaním
  • Dezodorant Fa Soft & Control s presnou tryskou pre ochranu pred potom po dobu 48 hodín
  • Darčeková súprava dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov pre ženy

Sprchový gél Fa Magic Oil jednoduchý a príjemný spôsob starostlivosti o pokožku

Luxusný sprchový gél Fa Magic Oil Purple Orchid predstavuje skutočné potešenie pre vaše telo i myseľ a navyše je vhodný pre každodenné použitie. Tento sprchový gél obsahuje blahodarné mikrooleje, čím vám poskytuje luxusnú starostlivosť a chráni pokožku pred vysušením. Fa Magic Oil ponúka voči pokožke neutrálne pH a tiež dermatologicky potvrdenú znášanlivosť s pokožkou. Nechajte sa zahaliť do exotickej vône fialovej orchidey a objavte čaro sprchovaého gélu Fa!

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidoprodyl betaine, Sodium chloride, Niacínamid, Polyaquaternium-7, Dicaprylyl éter, Decyl Gluco-side, Glyceryl Oleate, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-120 metyl glucose dioleate, Citric acid, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Benzyl salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl ionone, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Sodium benzoate, CI 60730, CI17200

Dezodorant FA Soft & Control Caring Lila Scent s dlhou výdržou a príjemnou vôňou

Antiperspirant Fa Soft & Control Caring Lila Scent poskytuje účinnú ochranu proti nadmernému poteniu i proti pachu potu po dobu 48 hodín. Špeciálna technológia Dry Oil nedráždi a nevysušuje pokožku. Prípravok zanecháva po nanesení na tele príjemnú vôňu orgovánu a perfektný pocit sviežosti, neobsahuje alkohol a je k pokožke veľmi šetrný. Kúpte si účinný antiperspirant a udržujte svoje telo voňavé a svieže po celé dni aj noci!

Pre dlhodobý pocit sviežosti

Sú situácie, kedy vám celodenný pocit čistoty nezabezpečí ani dôkladná ranná sprcha. Ak sa ponáhľate, ste nervózny, napätí, zažívate stres a alebo ste proste len neustále v pohybe, pomôže vám antiperspirant s dlhodobou ochranou, ktorá vydrží až 48 hodín. Príjemná vôňa orgovánu vás bude sprevádzať po celý deň a ak bude treba, tak ešte oveľa dlhšie. Jemné zloženie nevysušuje a nedráždi pokožku. Kúpte si pomocníka, ktorý ochráni vašu pokožku pred pachom potu v práci, v škole i vo chvíľach zaslúženého voľna!

Zloženie:
Butane, Propane, Etylhexyl palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, izobután, Dimethicone, Izopropyl myristate, triethylis citrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, Benzyl alcohol, Alpha-Isomethyl ionone, Eugenol

Použitie:
Nanášajte zo vzdialenosti 30 cm priamo na čistú pokožku v podpazuší. 

Darčeková kazeta obsahuje:
1 × sprchový gél Fa Magic Oil
1 × dezodorant Fa Soft & Control

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Purple Orchid Soft Control dárková sada.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií