Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GRAHAM HILL Beard Care Set

Zobraziť katalóg
GRAHAM HILL Beard Care Set
Pánska kozmetická súprava – starostlivosť o fúzy obsahuje: čistiaci púder 40g, olej na fúzy 30ml a balzam po holení 100ml
Kód:  HOL695 Produktové číslo:  4034348105222

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GRAHAM HILL Beard Care Set

Sadu GRAHAM HILL Beard Care Set oceníte nielen na cestách. V luxusnej sivej taštičke nájdete tri produkty v krásnych modrých fľaštičkách. Set obsahuje čistiaci prášok, balzam a olej na pleť a fúzy. Čistiaci prášok si určite zamilujete. Po kontakte s vodou vytvára bohatú penu, ktorá efektívne umýva každý chĺpok aj pokožku tváre. Balzam Arnage upokojuje a vyživuje, olej zase rýchlo regeneruje a dodá fúzom zdravý vzhľad.  Set bude určite aj krásnym darčekom, ktorý poteší každého muža s fúzmi. 

Kľúčové vlastnosti setu na holenie GRAHAM HILL Beard Care Set

  • Luxusná súprava kozmetiky pre fúzatých pánov 
  • Set GRAHAM HILL obsahuje čistiaci prášok, balzam a olej na fúzy 
  • Prášok Rascasse vytvára bohatú penu, ktorá efektívne čistí fúzy aj pokožku
  • Tonikum upokojuje a chráni pleť
  • Olej regeneruje fúzy a dodáva im zdravý vzhľad
  • Súprava ideálna na cestovanie 
  • Vhodná ako darček 

Obsah:
RASCASSE Beard Wash Cleansing Powder (40 g)
ARNAGE Face and Beard Balm (100 ml)
MULSANNE Relaxing Beard Oil (30 ml)

Zloženie

RASCASSE Beard Wash Cleansing Powder: Sodium Lauroyl Glutamate, Oryza Sativa (Rice) Starch, Talc, Sucrose Stearate, Maltodextrín, Allantoín, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Sodium Lauryl Sulfate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Juniperus Virginiana Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, subtilizín, lipase, Limonene MULSANNE Relaxing Beard Oil: Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral ARNAGE Face And Beard Balm: Aqua, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Limnanthes Alba Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Isoamyl laurate, Panthenol, Ethylhexylglycerín, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Glyceryl Stearate Citrate, Xanthan Gum, Mentol, Sodium Hyaluronate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!
Typ produktu
Darčeková súprava Hotovo!
Účinok
Hydratácia, Zmäkčenie Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Darčeková súprava Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Zmäkčenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GRAHAM HILL Beard Care Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRAHAM HILL Beard Care Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRAHAM HILL Beard Care Set.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií