AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kozmetika pre mamičky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ produktu
Masť
(4)
Olej
(18)
Gél
(4)
Maslo
(2)
Balzam
(1)
Určenie
Telová
(28)
Intímny
(8)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

V období tehotenstva a po pôrode telo potrebuje z dôvodu veľkých hormonálnych zmien veľa vitamínov a živín. Správnou starostlivosťou o telo a používaním kozmetiky pre mamičky urýchlite počas tehotenstva a najmä po pôrode regeneráciu a hojenie tela, v niektorých prípadoch vám tiež uľaví od bolesti. Na čo ďalšie využijete kozmetiku v tehotenstve a po pôrode?

Pokračovať

Krém na strie a ďalšie prípravky

Prípravky na strie pomáhajú zamedziť ich vzniku alebo ho aspoň obmedziť na minimum. Najnáchylnejšími miestami pre ich vznik sú stehná, brucho a prsia. Strie je v tehotenstve vhodné premazávať a masírovať krémy, oleji alebo telovými masla.

Kozmetika pre dojčiace mamičky

Prípravky na popraskané bradavky pomáhajú pri regenerácii a poskytujú upokojujúci efekt aj počas dojčenia. K podráždeniu bradaviek dochádza tiež vplyvom hormonálnych zmien.

  • Hojace masť na bradavky môžete používať už od prvého dňa dojčenia a pomôže tiež na zapareniny u bábätka.
  • Upokojujúci balzam na bradavky y slúži ako prevencia pred vysušovaním a podráždením bradaviek pri dojčení. Balzam na bradavky je vhodné začať používať od posledného mesiaca tehotenstva ako prípravu na dojčenie.

Pleťová a vlasová kozmetika pre mamičky

Používanie pleťovej aj telovej kozmetiky pre tehotné a vlasovej kozmetiky určené nielen nastávajúcim mamičkám je dôležité najmä kvôli vplyvu hormonálnych zmien, ku ktorým v priebehu tehotenstva dochádza. Telové a pleťové oleje starajú o vašu pokožku a všetky typy pleti a prírodné šampóny bez škodlivých látok zanechajú vaše vlasy zdravé a lesklé.

Ako sa zbaviť celulitídy, opuchov a ako spevniť poprsie?

Kozmetické prípravky proti celulitíde, opuchom alebo pre spevnenie poprsia v priebehu tehotenstva pomôžu aj citlivejšie pokožke, ktorá je náchylnejší na ekzémy, alergie a stráca svoju prirodzenú pružnosť.

  • Hrejivý gél proti celulitíde obsahuje aktívne komplexy, ktoré zabraňujú vzniku pomarančovej kože a zlepšujú celkovú cirkuláciu a bunkový metabolizmus. Pre odstránenie celulitídy sú preto ideálne.
  • Chladivý a relaxačné gél na nohy pomocou aktívnych zložiek uvoľňuje napätie nôh a je ideálnym riešením pre napuchnuté nohy zadržiavajúce vodu v tele.
  • Krém na spevnenie poprsia preniká do pokožky zväčšujúcich sa pŕs a zaisťuje jej elasticitu a pevnosť vďaka aktívnemu biotechnologickému komplexu.

V našom článku o starostlivosť o pokožku v tehotenstve sa dozviete, ako predchádzať vzniku strií, aké prípravky sú pre nastávajúce a dojčiace mamičky najvhodnejšie a aká kozmetika je pre tehotné mamičky naopak nevhodné.

Kozmetika na intímnu hygienu

Používaním kozmetiky na intímnu hygienu a pri problémoch s hemoroidmi predídete vzniku zápalov či infekcií v dôsledku meniacej sa hladiny pH a estrogénu.

  • Intímny gél vďaka prírodným látkam predchádza výtokom, svrbenie a upokojuje podráždené miesta. Obsahuje tiež harmanček, ktorý je vhodný pre liečenie vaginálnych problémov.
  • Gél na hemoroidy je jemný gél na prírodnej báze, ktorý ošetrí postihnuté miesta a dokáže ich tiež dezinfikovať a stiahnuť. Gél na hemoroidy tlmí prvé prejavy hemoroidov, bolesť a stará sa o pokožku v problémových partiách.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
37 položiek
Nobilis Tilia Olej po pôrode 20 ml
Masážny olej – vhodný pre všetky typy pleti, aktívna látka olej z marhule a pupalkový olej
9,50 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: DRGaaa0386
5,0
SALOOS Tehotenský sprchovací olej 125 ml
Sprchový olej – pre normálnu pleť, medzi aktívne látky patrí prírodné oleje, ruža a vitamín E
6,10 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY8652
4,5
Telový krém na strie 200 ml
Telový krém – regeneračný, pre ženy, vhodný na strie, vhodný na všetky typy pokožky, bez parfumovania, vyhotovenie: dermo, aktívne látky: alantoín, jojobový olej, mandľový olej, pantenol a vitamín E, objem 200ml - 31,30 €/1 l
Cenová bomba
6,26 € Ušetríte 2,03 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MEDSTRK367
4,4
SUAVINEX Krém na prsné bradavky 20 ml
Krém na bradavky – chráni a zároveň regeneruje namáhané a boľavé bradavky
8,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY11357
5,0
WELEDA Silou prírody proti striám 250 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje tehotenský ošetrujúci olej 100ml, tehotenské ošetrujúce maslo 150ml - 14 €/ks - Od 11,20 €/100 ml
28 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KSTE3077
5,0
Lansinoh organický upokojujúci sprej na hrádzu po pôrode 100 ml
Intímny sprej – s jedinečnou BIO rastlinnou zmesou poskytujúcou úľavu od bolesti, 360° rozprašovač umožňuje jednoduchú aplikáciu, vhodný aj na hemoroidy, klinicky aj gynekologicky testované, klimaticky neutrálny produkt
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYkoj010
4,8
EUCERIN Telový olej proti striám 125 ml
Masážny olej – pre ženy, vhodný na citlivú pleť, vyživujúci, spevňujúci, zvláčňujúci, ideálny na strie a na jazvy, aktívna látka jojobový olej, kakaové maslo, makadámiový olej, mandľový olej, sezamový olej a slnečnicový olej, bez farbív, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, prírodné zloženie, objem 125 ml - 151,20 €/1 l
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KSHC0011
5,0
BOEP Krém s výťažkom z nechtíka 40 ml
Krém na ruky – na ekzém, na atopický ekzém, na popraskané päty, na stvrdnuté päty, na popraskanú kožu, na veľmi suchú pokožku, na podráždenú pokožku a na suchú pokožku, vhodný na citlivú pokožku, hydratačný, hypoalergénny, ochranný, regeneračný, vyživujúci a zvláčňujúci, bez farbív, bez parabénov, bez silikónov, bez sulfátov, s prírodnými olejmi, s prírodnými zložkami a s vitamínmi, unisex, vyhotovenie: bez chémie, bez parabénov, bio, dermo, ekologické, nekomedogénne, netoxické, prírodné a vegánske, aktívne látky: bambucké maslo, bio mandľový olej, levanduľa, nechtík lekársky, prírodné oleje a vitamín E, svieža vôňa, objem 40ml - 146,75 €/1 l
5,87 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KSTE3100
Ardo Natal Perimassage olej na masáž hrádze 50 ml
Masážny olej – aktívna látka mandľový olej a prírodné oleje
11,78 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0954
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0021
Lansinoh HPA Lanolín Minis 3× 7 ml
Krém na bradavky – upokojuje, hojí a chráni boľavé popraskané bradavky, ultra čistý stupeň lanolínu, ktorý sa rafinuje jedinečným procesom, aby bol svetovo najbezpečnejší a najčistejší, 100 % prírodný – najčistejší lanolín na svete, neobsahuje žiadne konzervačné látky ani iné prísady, je bezpečný pre matku aj dieťa
19,66 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYkoj008
Lansinoh organický olej na masáž hrádze 50 ml
Masážny olej – aktívna látka jojobový olej a mandľový olej
Super cena
19,66 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYkoj009
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY15360

Kozmetika pre mamičky

V kategórii Kozmetika pre mamičky máme práve teraz na Alza.sk celkom 37 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kozmetika pre mamičky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kozmetika pre mamičky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kozmetika pre mamičky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kozmetika pre mamičky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií