AlzaPlus+ děti Aplikace

LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask

Zobraziť katalóg
LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask
Pleťová maska – na všetky typy pleti
Zľavnené -8 %
11,90 € 12,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL3330 Produktové číslo:  4935421656351
LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask 12,90 € 11,90 € Momentálne nedostupné

LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask

Doprajte si chvíľku pre seba, počas ktorej svoju pleť zveríte do rúk LANCÔME. Pleťová maska Advanced Génifique Melting Mask obsahuje hydrogélovú zmes, ktorá sa po kontakte s kožou zmení na kvapalinu. Vďaka tomu sa účinné látky môžu lepšie vstrebávať do pleti. Vďaka maske Advanced Génifique Melting Mask značky LANCÔME bude vaša pleť hydratovaná a hebká. Obsiahnuté sérum pleť vyplní a zanechá ju úžasne rozjasnenú. Maska obsahuje probiotické extrakty (bifidus látky), ktoré posilňujú pleť a ochraňujú ju pred stratou vlhkosti. Už po 10 minútach aplikácie masky bude vaša pleť hladšia a jemnejšia.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask

  • Advanced Génifique Melting Mask rozjasňuje pleť
  • Pleťová maska LANCÔME hydratuje pokožku
  • Maska zanechá pleť hebkú
  • Obsiahnuté sérum vypĺňa pleť
  • Probiotické extrakty pleť posilňujú a ochraňujú
  • Maska sa aplikuje na 10 – 30 minút

Aplikácia:
Vyčistite si pleť. Opatrne vyberte masku z obalu, snímte z nej dve ochranné fólie. Priložte masku na pleť a nechajte ju 10 – 30 minút pôsobiť. Zložte masku a zvyšné sérum vmasírujte do pleti. Masku aplikujte raz alebo dvakrát týždenne.

Zloženie

Water, Glycerín, Bifida Ferment Lysate, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride,1,2-Hexanediol, sucrose, Lactobacillus Ferment, Tocopherol, Sodium Benzoate, Madecassoside, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Dehydroacetate, Sodium Succinate, Phenoxyethanol, Phenyl Trimethicone, adenosine, Faex Extract / Yeast Extract, Peg-60 hydrogenated Castor Oil, Arginínethylhexylglycerín, Polyacrylate-13, Allantoín, Polyisobutene, Polysorbate 20, Salicyloyl Phytosphingosine, Limonene, Pentylene Glycol, Linalool, Ceratonia Siliqua Gum / Carob Gum, Karagenan, Sorbitan Isostearate, Edta disodná, Chlorid draselný, Citronellol, Potassium Hydroxide, Metionín, Potassium Sorbate, Glycine, Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií