AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist
3,7 3 hodnotení
Rúž – v ceruzke s ricinovým olejom, včelím voskom a bambuckým maslom pre dokonalú starostlivosť a ochranu pred vysušovaním
Kód:  KSDE0674-b Produktové číslo:  3600531030049

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

popis fotografie

Rúž ColorDrama má zamatový vzhľad a poskytuje vašim perám intenzívnu farbu s jemným leskom. Bohaté zloženie rúžu pery vyživuje, do hĺbky hydratuje a poskytuje im potrebný komfort počas celého dňa. Hodvábna textúra rúžu sa dobre nanáša a jedinečným spôsobom pery zdobí. Zahaľte vaše pery do jemnosti a poskytnite im komfort!

Rúž v podobe silnej ceruzky farbu na pery ľahko nanáša s maximálnou presnosťou. Krémová textúra pery dostatočne hydratuje a dodáva im vláčnosť. Rúž v sebe unikátnym spôsobom spája funkciu ceruzky na pery a rúžu. Bohaté zloženie rúžu obsahuje ricínový olej, včelí vosk a bambucké maslo. Tieto ingrediencie sa o pery starajú a chránia ich pred vysušovaním. Rúž dodáva perám nádhernu sviežu farbu a podčiarkuje ich prirodzenú krásu. Dodajte svojim perám príťažlivosť a zvodnú krásu!

Aktívne látky:

Ricínový olej – vyživuje a zjemňuje suchú pokožku pier, dodáva im lesk a pružnosť.
Včelí vosk – hydratuje a vyživuje pery na dlhú dobu, chráni ich pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.
Bambucké maslo – chráni pery pred vysúšaním, dodáva im hydratáciu a výživu, zvláčňuje a ošetruje pery.

Odtieň:
140 Minimalist

Použitie:
Nanášajte na pery kedykoľvek podľa aktuálnej potreby. Pre jemné zafarbenie obtiahnite iba kontúry pier a rúž premasírujte pery, pre výraznejšie líčenie vyplňte rúžom celú plochu pier. Pre ešte väčšiu výdrž a kvalitnejšie líčenie použite pod rúž podkladovú bázu.

Obsah:
2 g

Zloženie:
Ricinus communis oil/castor seed oil, Glyceryl ricinoleate, Caprylic/capric triglyceride, Candelilla cera/candelilla wax, Cera alba/beeswax, Myristyl myristate, Copernicia cerifera cera/carnauba Wax, Cetyl alcohol, Myristyl lactate, Tocopherol, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Talc, Ascorbyl palmitate, [+/- May contain: ci 77891/titanium dioxide, mica, ci 15850/red 7, ci 77491, ci 77492, ci 77499/iron oxides, ci 15985/yellow 6 lake, ci 15850/red 6, ci 75470/carmine, ci 45410/red 28 lake, ci 19140/yellow 5 lake, ci 42090/blue 1 lake]

 
 

Parametre a špecifikácia

Krytie
Plné Hotovo!
Textúra
Krémová Hotovo!
Vlastnosti
Hydratačný Hotovo!

Krytie

Krytie
Plné Hotovo!

Textúra

Textúra
Krémová Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Hydratačný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií