AlzaBoxy Q1 Aplikace

Midea UV Germicídna lampa MDL-UVGL38W

Zobraziť katalóg
Midea UV Germicídna lampa MDL-UVGL38W
3,4 31 hodnotení
UVC lampa – likviduje plesne, vírusy, baktérie, huby, sterilizuje priestor 30–40m2, senzor rozpoznania ľudského tela na 5m, časovač 30, 60 minút, detský zámok, životnosť 9000h, frekvencia 50Hz, napätie 220V, rozmery 190×450mm
Kód:  SMIDGL070 Produktové číslo:  22079027000041 Stránky výrobcu
Midea UV Germicídna lampa MDL-UVGL38W Predaj skončil

Midea UV Germicídna lampa MDL-UVGL38W

MDL-UVGL38W

MIDEA UV GERMICÍDNA LAMPA

Midea UV Germicídna lampa zvládne zlikvidovať akékoľvek plesne, vírusy, baktérie aj huby vo vašej domácnosti. Dokáže vyčistiť a sterilizovať priestor v rozsahu 30 – 40 m2. Disponuje inteligentným senzorom rozpoznania ľudského tela do vzdialenosti 5 metrov. V prípade prítomnosti ľudí pri dezinfekcii sa lampa sama vypne. Keď je priestor prázdny, opäť sa spustí a dokončí dezinfekciu. Svoje využitie si nájde v školách, v domovoch, v detských herniach, nemocniciach a ďalších miestach.

UVC lampa Midea

Možnosť časovača

Midea UV Germicídna lampa disponuje prehľadným ovládacím displejom, na ktorom si môžete navoliť dobu sterilizácie 30 alebo 60 minút. Je vybavená aj funkciou oneskoreného zapnutia. Zaiste oceníte detský zámok, tak bude jej používanie bezpečnejšie. Je rýchlejší a účinnejší ako dezinfekcia chemickými prípravkami.

UVC lampa Midea

Kľúčové vlastnosti UVC lampy Midea

  • Životnosť: 9 000 hodín
  • Frekvencia: 50 Hz
  • Napätie: AC 220 V
  • Rozmery: 190 × 450 mm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!

Filtre

Typ filtra
UV žiareniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
19 cm Hotovo!
Hĺbka
19 cm Hotovo!
Výška
45 cm Hotovo!

Typ

Typ
Lampa Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Sterilizácia Hotovo!
Princíp čistenia
UV svetlo Hotovo!
Výbava
Časovač, Detský zámok, Senzor detekcie pohybu, Senzor detekcie ľudského tepla Hotovo!
Odhadovaná doba cyklu
60 min Hotovo!

Rozmery

Výška
450 mm Hotovo!
Šírka
190 mm Hotovo!
Hĺbka
190 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den kromě živých tvorů je uvedeno, že lampa může poškodit obrazy. Je závadná i pro jiné vybavení? Třeba zda u polštářů, plyšových hraček, nábytku může dojít třeba k poškození barvy nebo něčemu jinému? Dále se chci zeptat když se vypne pokud je člověk v blízkosti menší než 5 m, znamená to, že dál účinek nezasáhne? Třeba kdyby byl člověk 10 m od ní už nemá na něj světlo vliv? Chci to použít jako jeden z prostředků likvidace plísní, jak blízko lampa musí být aby byla efektivní? Děkuji za odpověd

Dobrý deň, Ničí táto lampa aj roztoče ? Mám totiž psíka čo je alergický na roztoče ale nechceme ozónový generátor.

Dobrý den, lampu jsem koupil před pár dny. Při použití však v místnosti vždy vzniká typický zápach. Je nebezpečný? O co by se mohlo jednat? Lampu jsem koupil, neboť je venku již chladno a větrat po každé ozonové dezinfekci není možné. Rodině zápach vadí a tak lampu asi nebudeme moci používat. K výrobku nebyl dodán návod v ČJ. Předem děkuji za odpověď.

Dobry den prosím Vás UV produkt - vytváří či nevytváří ( Ozon ). Nemohu se ho dočíst. Předem dekuji za odpověď Pavel

Dobrý den, bezpečnostní senzor lampy velmi často lampu vypne, ikdyž je sama v uzavřené místnosti a nikdo tam není (v různém časovém intervalu, někdy po 1 minutě, jiny po 10; někdy lampa cyklus i přes přestávky dokončí, jindy se rovnou přepne do uzamčeného režimu). Stává se to skoro při každém spuštění a občas lampa jen pípá, že něco detekovala a nerozsvítí se vůbec (opět za podmínek, že kolem nikdo není). Na jakém fyzikálním principu ona bezpečnostní detekce funguje? Děkuji, MG

Dobrý den, mohu se zeptat zda lampa ničí i neprijemny zápach po cigaretách v bytě, prosim? Předem dekuji

Dobrý den. Jelikož funguje na buněčné úrovni, je tedy škodlivá i pro pokojové rostliny a zvířata (ať už psa, kočku, králíky nebo rybičky)?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lampa zničí i moly Děkuji

Je tím myšleno i houba a plísně na vlhkých stěnách, že je zničí ?

Diskusia a poradňa k Midea UV Germicídna lampa MDL-UVGL38W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Midea UV Germicidní lampa MDL-UVGL38W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Midea UV Desinfektionslampe MDL-UVGL38W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Midea MDL-UVGL38W UV csírátlanító lámpa.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií