Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AlzaBoxy Q1

NATURA SIBERICA GZEL Maska na všetky typy vlasov 120 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA GZEL Maska na všetky typy vlasov 120 ml
Maska na vlasy – pomáha intenzívne vyživovať a hydratovať vlasy, účinne zlepšuje štruktúru vlasov - 78,33 €/1 l
Kód:  VLS755 Produktové číslo:  4744183012929 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA GZEL Maska na všetky typy vlasov 120 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA GZEL Maska na všetky typy vlasov 120 ml

Každodennou úpravou a horúcim vzduchom sa vlasy poškodzujú a strácajú tak svoju vitalitu a lesk, preto je potrebné im venovať pravidelnú a intenzívnu starostlivosť. Prírodná maska na vlasy „Cárske plody“ NATURA SIBERICA je vhodná na všetky typy vlasov, ale je skutočnou spásou najmä pre slabé a poškodené vlasy. Vďaka veľkému obsahu vitamínov a prírodným olejom ich efektívne posilňuje, hydratuje, obnovuje rozštiepené končeky a vyživuje pokožku hlavy. Obsahuje rakytník, ktorý má v sebe 10-krát viac Vitamínu C ako pomaranče, vlasy spevňuje a urýchľuje ich rast. Už len chránené, hladké a zdravé vlasy s maskou na vlasy NATURA SIBERICA!

Hlavné prednosti masky na vlasy NATURA SIBERICA GZEL

  • Obnovuje rozštiepené končeky a urýchľuje rast vlasov
  • Intenzívne hydratuje, regeneruje a vyživuje vlasy
  • Účinne chráni pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi
  • Maska na vlasy NATURA SIBERICA GZEL dodáva vlasom vitalitu, luxusný lesk a poddajnosť
  • Posilňuje vlasové korienky a obnovuje vlasovú štruktúru
  • Obsahuje veľké množstvo vitamínov a aminokyselín a je úplne prírodná bez SLS a parabénov

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírskej tajomstvo krásy na senzačnú prírodnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom Východe sú zachované chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na udržanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využívajú minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Arktická brusnica je bohatá na vitamíny a stopové prvky. Efektívne posilňuje vlasy, hydratuje a vyživuje pokožku hlavy, obnovuje rozštiepené končeky a dodáva vlasom jedinečný lesk.
  • Zlatá moruška, alebo „cársky plod“, ctená v Rusku za svoje neuveriteľne užitočné vlastnosti, jej olej obsahuje veľké množstvo vitamínov, antioxidantov, ktoré posilňujú vlasové korienky a chránia ich pred negatívnymi vplyvmi životného prostredia, zaisťuje tiež že sú vlasy hladké a poslušné.
  • Organický severný rakytník obsahuje obrovské množstvo vitamínov a stopových prvkov.
  • Vitamín A účinne obnovuje vlasovú štruktúru.
  • Vitamín E vyživuje a hydratuje vlasy a pokožku hlavy.
  • Vitamín C účinne spevňuje vlasy a aktívne urýchľuje ich rast.

Použitie:
Po použití šampónu naneste masku rovnomerne po celej dĺžke na vlhké vlasy, nechajte pôsobiť 3 – 5 minút a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Spirae Ulmaria Extract*, Phospholipids, Glycine Soja Oil, Glycolipids, Glycine Soja Sterols, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Salvia Sclarea Oil*, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Aesculus Hippocastanum Leaf Extract*, Tilia Cordata Flower Water*, Urtica Dioica Extract, Geranium Sibiricum ExtractWH,Hesperis Sibirica ExtractWH,Pinus Pumila Needle ExtractWH,Nepeta Sibirica ExtractWH, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Silk Amino Acids, Juniperus Communis Fruit Extract*, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Ricinus Communis Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethiconol, Polyquaternium-44, Lauryl Glucoside, Parfum, Cetrimonium Bromide, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
120 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
120 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA GZEL Maska na všetky typy vlasov 120 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA GZEL 120 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií