AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NATURA SIBERICA Rakytníková maska na suché a normálne vlasy 300 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Rakytníková maska na suché a normálne vlasy 300 ml
5 1 hodnotení
Maska na vlasy pre ženy, bez parabénov a s prírodnými olejmi, oplachová, na normálne a suché vlasy, objem 300ml - 36,33 €/1 l
Kód:  VLS760 Produktové číslo:  4744183010239 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA Rakytníková maska na suché a normálne vlasy 300 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA Rakytníková maska na suché a normálne vlasy 300 ml

Máte suché alebo nepoddajné vlasy a túžite po silnejších a zdravších vlasoch, ktoré je možné hladko rozčesať a upraviť? Doprajte im unikátnu a úplne prírodnú starostlivosť s rakytníkovú maskou na vlasy NATURA SIBERICA, ktorá vlasy hydratuje, zásobuje živinami a navracia im krásu vďaka vitamínom a prírodným olejom, ktoré pomáhajú produkovať keratín dodávajúci vlasom silu a lesk. Obsah oleja zo sibírskej zakrpatenej jedle a hodvábnych proteínov chránia vlasy pred poškodením každodennou úpravou a horúcim vzduchom. Oslňte hodvábne hladkými, lesklými a poddajnými vlasy už po prvom použití s rakytníkovou maskou na vlasy NATURA SIBERICA. 

Hlavné výhody rakytníkovej masky na vlasy NATURA SIBERICA

  • Udržiava vlasy hydratované a chránené proti vonkajším nepriaznivým vplyvom
  • Vlasy budú silnejšie, zdravšie, hladšie a lesklejšie ako hodváb
  • Znižuje lámavosť vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie a úpravu
  • Špeciálne prírodné zloženie udržiava vlhkosť hlboko vo vlasovej štruktúre
  • Prírodná rakytníková maska NATURA SIBERICA obsahuje aktívne organické látky bez SLS a parabénov

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírskej tajomstvo krásy na senzačnú prírodnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom Východe sú zachované chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na udržanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využívajú minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Olej rakytníka altajského, marocký arganový olej a olej zo semien bieleho sibírskeho ľanu napomáhajú tvorbe keratínu, ktorý vlasom dodáva pevnosť a lesk.
  • Olej cédrového diblíka a divoký sibírsky chmeľ vyživujú, hydratujú a revitalizujú, proteíny hodvábu vyhladzujú povrch vlasov, zachovávajú vlas hlboko hydratovaný po celej jeho štruktúre.
  • Vitamíny a aminokyseliny obsiahnuté v maske vlasy vyživujú a revitalizujú.

Použitie:
Po použití šampónu naneste masku na vlhké vlasy, nechajte pôsobiť 5 – 7 minút a dôkladne opláchnite vodou. Používajte 2 – 3-krát týždenne. TIP: Na dosiahnutie maximálneho revitalizačného efektu pridajte do masky niekoľko kvapiek Živého rakytníkového oleja Rakytník Siberica.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Fruit Oil, Cetrimonium Chloride, Cetyl Esters, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Argania Spinosa Kemel Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Silk Amino Acids, Humulus Lupulus Flower Extract, Arcticum Lappa Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Aquilegia Sibirica Extract, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Pinus Pumila Needle Extract, Aquilegia Sibirica Extract, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Asparctic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Theronine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Hydroxyethylcellulose, Sodium Ascorbyl Phosphate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfum, Citric Acid, Cetrimonium Bromide, CI 14720, CI 15985, Caramel

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ produktu
Maska Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ vlasov
Normálne, Suché Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Typ

Typ produktu
Maska Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne, Suché Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Typ

Typ
Maska Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA Rakytníková maska na suché a normálne vlasy 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Mask 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NATURA SIBERICA Homoktövis maszk száraz és normál hajra 300 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií