AP+ nový vizuál Aplikace

NIVEA MEN Stress Protect 50 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Stress Protect 50 ml
4,8 105 hodnotení
Antiperspirant guličkový - 47,60 €/1 l
Variant
Kód:  DEO072 Produktové číslo:  42239819 Stránky výrobcu

NIVEA MEN Stress Protect 50 ml

Poznáte na vlastnej koži, že aj v kancelárii človek zažije horúce chvíľky, pri ktorých sa pekne zapotí? Pánsky antiperspirant v spreji vám pomôže až na 48 hodín zbaviť sa nepríjemných prejavov potenia práve vplyvom stresu. Pôsobením stresu naše telo produkuje špecifický a výraznejší pach potu, avšak antiperspirant sa postará o jeho neutralizáciu v každodenných náročných situáciách. Jeho citrusová vôňa vás nenechá na pochybách, že si vďaka nemu udržíte pocit čistoty a sviežosti. Ani o svoju kožu sa báť určite nemusíte, sprej neobsahuje žiaden alkohol či farbivá a je tak šetrnejší. Zbavte sa nevzhľadných máp v podpazuší a podporte tak svoje sebavedomie.   

Aktívne látky:

  • Zinkový komplex a aktívna látka Stress Protect pôsobí antibakteriálne, pritom aktívne zabraňujú poteniu a telesnému zápachu spojenému s emocionálne vypätými okamihmi
  • Avokádový olej sa postará o šetrnú starostlivosť o vašu pokožku, krásne ju upokojí a poskytne jej potrebnú výživu

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky 

Použitie:
Aplikujte na suchú a čistú pokožku, nechajte dôkladne zaschnúť a až potom sa oblečte.

Zloženie:
Bután, Izobután, Propán, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Izopropyl palmitate, Aluminium sesquichlorohydrate, Zinc citrate, Menthoxypropanediol, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol, Parfum

Dermatologicky testované a schválené.

Produktové línie: NIVEA MEN NIVEA Men antiperspirant 50 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč je cena 2x vyšší než je běžná cena v Německu (1.59 €) a případné v České republice cca 50 Kč? ... úplně stejný produkt, stejná velikost (ml)

Diskusia a poradňa k NIVEA MEN Stress Protect 50 ml
Príslušenstvo pre NIVEA MEN Stress Protect 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Stress Protect 50 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií