PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gél – letná limitovaná edícia 500 ml

Zobraziť katalóg
PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gél – letná limitovaná edícia 500 ml
5 1 hodnotení
Sprchový gél – dámsky, vyhotovenie: dermo, vhodný na všetky typy pokožky, hydratačný, s prírodnými zložkami, objem 500ml - 8,98 €/1 l
Kód:  SG1075 Produktové číslo:  8718951504189

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gél – letná limitovaná edícia 500 ml Predaj skončil

PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gél – letná limitovaná edícia 500 ml

Chcete svojej pokožke pri umývaní a sprchovaní dodať všetko potrebné, aby vyzerala sviežo? Potom vás iste osloví sprchový gél PALMOLIVE, ktorý šetrne čistí a stará sa o akúkoľvek pokožku. Produkt má hydratačný účinok. Ako dermokozmetika podlieha najprísnejším nárokom na kvalitu. Sprchový gél je plný kvalitných prísad zo sveta prírody. Sprchový gél vašu pokožku jemne vyčistí a zároveň sa o ňu stará a pomáha ju udržať hydratovanú.

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gél – letná limitovaná edícia 500 ml

  • Sprchový gél PALMOLIVE sa šetrným spôsobom pri umývaní postará o vašu pokožku
  • Účinok: hydratačný
  • Zloženie s prírodnými zložkami
  • Sprchovací gél PALMOLIVE sa hodí na všetky typy pleti
  • Spadá do kategórie dermokozmetiky
  • Objem predstavuje 500 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerín, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 pentaerytrityl tetrastearát, PPG-2 hydroxyetylkokamid, Cannabis Sativa Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cedrus Atlantica Bark Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Lamium Album Flower Extract, Mel, Mentha Aquatica Leaf Extract, Prunus Persica Juice, Citrus Limon Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090
Poznámka:
» Všetky sprchové gély

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gél – letná limitovaná edícia 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Hidden Heaven sprchový gel - letní limitovaná edice 500 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PALMOLIVE Hidden Heaven tusfürdő - nyári limitált kiadás 500 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií