AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Pleťové krémy s SPF

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre ženy
(114)
Pre mužov
(91)
Pre deti
(16)
Objem
22 ml
1000 ml
-
Účinok
SPF faktor
(86)
Hydratačný
(35)
Upokojujúci
(21)
Tónovací
(19)
Ochrana proti vonkajším vplyvom
(18)
Vek
15+
(13)
20+
(2)
35+
(3)
Pre všetky vekové kategórie
(23)
3+
(6)
18+
(7)
6 mesiacov +
(3)
Podľa doby používania
Denný
(113)
Nočný
(1)
Na deň aj noc
(10)
Špecifické zloženie
Bez parfumovania
(26)
S vitamínmi
(8)
S kyselinou hyalurónovou
(7)
Bez parabénov
(6)
Bez silikónov
(6)
Špecifikácia
Dekoratívne
(1)
Dermo
(79)
Luxusné
(4)
Profesionálne
(11)
Vegan
(1)
Ochranný faktor
0 SPF
(3)
2 SPF
(1)
6 SPF
(1)
8 SPF
(1)
10 SPF
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pleťové krémy s SPF sú nevyhnutnosťou na ochranu pleti pred škodlivým UV žiarením, ktoré prispieva k jej predčasnému starnutiu, môže ju popáliť alebo dokonca spôsobiť vážne choroby. Opaľovací krém na tvár nielen chráni pleť, ale stará sa o ňu podľa toho, aké má požiadavky, pretože na trhu je celý rad produktov s rozdielnymi parametrami, aby si mohol vybrať každý. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Čo je vlastne opaľovací krém na tvár?

Opaľovací krém na tvár je špeciálny produkt, ktorý chráni pleť pred škodlivými účinkami ultrafialového (UV) žiarenia, ktoré je súčasťou slnečných lúčov. Poznáme ho aj pod skratkou SPF, čo znamená Sun Protection Faktor alebo faktor ochrany proti slnku a určuje, ako krém ochráni pleť pred pôsobením UVB žiarenia, ktoré spôsobuje spálenie kože. Preto by mal byť súčasťou každodennej starostlivosti o pleť aj pokožku celého tela, pretože slnko môže byť nebezpečné, aj keď je oblačno. Niektorý SPF krém na tvár chráni aj pred UVA žiarením, ktoré preniká hlboko do kože a prispieva k jej predčasnému starnutiu.

  • Pleťové krémy SPF 50 ponúkajú vysokú ochranu proti UVB žiareniu, blokujú 98 % lúčov. Sú vhodné pre osoby s veľmi svetlou pleťou, ktorá sa ľahko spáli, alebo pokiaľ sa zdržiavate dlho vonku na intenzívnom slnku. Využijete ich aj v extrémnych podmienkach, ktorými sú horské výstupy alebo vodné športy.
  • Pleťové krémy SPF 30 rovnako poskytujú vysokú ochranu, dokážu zablokovať asi 97 % UVB žiarenia. Hodia sa na každodenné použitie pre väčšinu ľudí, ktorí trávia vonku čas. SPF krém na tvár s faktorom 30 je skvelou voľbou na bežné nosenie aj niektoré outdoorové aktivity.
  • Pleťové krémy SPF 20 dokážu zabrániť prestupu až 95 % lúčov UVB. Využije ich každý, kto trávi menej času vonku na slnku, alebo na obdobie, keď ešte slnko nemá takú intenzitu. SPF krém na tvár 20 využijete aj každý deň v prípade, že nemáte pleť svetlú alebo náchylnú na spálenie.
  • Pleťové krémy SPF 15 a menej poskytnú vašej pleti základnú ochranu a zablokujú asi 93 % UVB žiarenia. Často ich nájdete v denných krémoch alebo make-upoch, pretože poskytujú ochranu vhodnú na bežné nosenie. Môže ich tiež použiť každý, kto trávi väčšinu dňa vo vnútri alebo je vonku iba krátky čas.

Nivea SPF 50 na tvár
SPF 50

Vichy SPF 30 na tvár
SPF 30

Dermacol SPF 20 na tvár
SPF 20

Piz Buin SPF 15 na tvár
SPF 15

SPF krém na tvár inak

SPF krém na tvár si môžeme priblížiť ešte inak. SPF je tiež doba, počas ktorej môžete zostať na slnku bez toho, aby sa pokožka spálila, čo je dané typom pleti. SPF potom predlžuje túto dobu podľa uvedeného čísla – SPF 15 teda pätnásťkrát. Záleží ale vždy aj na tom, aký máte typ pokožky, aká je intenzita slnečného žiarenia a množstvo opaľovacieho krému, aké ste aplikovali. Nezabudnite ho pritom ale pravidelne obnovovať, aby sa ochrana udržiavala.

i

Prečo používať SPR krém na tvár v zime

Pýtate sa, prečo používať SPF krém na tvár v zime alebo keď je pod mrakom? Aj keď je zamračené, nemali by ste na SPF na tvár zabúdať. Až 80 % UVA aj UVB žiarenia dokáže preniknúť aj cez mraky, preto nevynechávajte SPF v dňoch, kedy je pod mrakom, ani v zime. Vo vyšších nadmorských výškach navyše UV žiarenie zosilňuje, preto je jeho použitie na takýchto miestach dôležitejšie.

Čo ak opaľovací krém na tvár používať nebudete?

Pokiaľ opaľovací krém na tvár nepoužívate, nemusí to na prvý pohľad znamenať nič zásadné. Ak však chcete svoju pokožku pred slnečnými lúčmi a ich negatívnymi účinkami chrániť, môžete počítať s tým, že sa môžete spáliť a vaša pleť bude rýchlejšie starnúť, a to pomerne markantne. Stačí si vyhľadať obrázky profesionálnych vodičov, ktorí roky trávia v aute a vystavujú slnku oveľa viac len jednu polovicu tváre. Slnko ju značne poznamenáva.

Žiadny krém na opaľovanie na tvár vás nikdy neochráni pred slnečnými lúčmi na 100 %, chráňte sa preto aj inak.

Ako vybrať ten najlepší SPF krém na tvár?

Najlepší SPF krém na tvár netvorí len ochrannú bariéru pred slnečnými lúčmi, ale stáva sa nenahraditeľnou súčasťou každodennej starostlivosti o pleť, ktorej dokáže dať všetko potrebné. Pri výbere vhodného SPF krému na tvár zohľadnite nielen výšku ochrany, ale aj typ pleti, obsah účinných zložiek a zloženia. Napríklad pre suchú pleť je najlepšie SPF na tvár obsahujúce hydratačné zložky v podobe glycerínu a kyseliny hyalurónovej.

Kedy dať krém na opaľovanie na tvár? Je potrebné ho nanášať pravidelne a v dostatočnom množstve. Pri pobyte na slnku by to malo byť každé dve hodiny. Pri kúpaní alebo športovaní treba opaľovací krém na tvár nanášať ešte častejšie.

Vyberte si opaľovací krém na tvár na mieru

Keď budete vyberať opaľovací krém, nemusíte nutne zostať len pri krémovej konzistencii. Niekomu môže viac vyhovovať napríklad ľahší fluid, na trhu sú aj mlieka a SPF na tvár v spreji, ktoré sú vďaka mechanizmu veľmi praktické na nanášanie. Gély sú často vhodné pre pleť trpiacu akné, pretože zmatňujú a neupchávajú póry. Vybrať môžete aj balzam alebo tónovací opaľovací krém na tvár, ktorý nielen pleť ochráni pred slnečným žiarením, ale jej poskytne aj krytie.

Ducray SPF na tvár fluid
SPF krém na tvár – fluid

Bioderma SPF na tvár olej
SPF krém na tvár – olej

Avene SPF na tvár sprej
SPF krém na tvár – sprej

Zvoľte opaľovací krém na tvár podľa typu pleti

Hlavné je vybrať opaľovací krém na tvár podľa vášho typu pleti, pretože každá má špecifické potreby. Podľa toho je krém doplnený vhodnými prísadami, ktoré pleti prospievajú. Vybrať si tak môžete krém na atopickú a ekzematickú pleť, tiež krém na citlivú pleť bez parfumácie a agresívnych zložiek. Mastná pleť uvíta krém, ktorý redukuje produkciu mazu a neupcháva póry. Sú tu samozrejme aj opaľovacie krémy na tvár na normálnu, suchú či zrelú pleť.

Krém na opaľovanie na tvár určený pre všetky typy pleti má také zloženie, ktoré vyhovuje širokému spektru potrieb.

SPF krém na tvár prospeje vašej pleti

Nielenže vás SPF krém na tvár ochráni pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia, ale ponúkne pleti aj ďalšiu starostlivosť. Súvisí to samozrejme s typom pleti, pre ktorú krém kupujete. Hydratačné krémy s SPF udržia vašu pleť vláčnu, tónovacie krémy zjednotia tón pleti. V upokojujúcich krémoch nájdete často aloe vera, opaľovací krém na tvár s akné obsahuje kyselinu salicylovú. Vždy si tak vyberiete SPF krém na tvár vhodný pre potreby vašej pleti.

i

Hľadáte SPF krém na tvár so špecifickým zložením?

Pokiaľ hľadáte SPF krém na tvár so špecifickými prísadami, určite si vyberte podľa svojich požiadaviek. Na trhu sú produkty bez farbív, parabénov aj bez parfumácie či silikónov, ktoré môžu napríklad citlivej pokožke spôsobovať problémy. Zoženiete krémy s ceramidmi podporujúce ochrannú bariéru pokožky, krémy s vitamínmi s antioxidačnými vlastnosťami či kyselinami. Tieto opaľovacie krémy na tvár pleť chránia a zároveň ju udržujú zdravú a krásnu.

Zaobstaráte si opaľovací krém na tvár prírodný alebo chemický?

Na trhu existuje opaľovací krém na tvár prírodný a chemický. Tie prírodné obsahujú minerálne filtre v podobe oxidu zinočnatého či oxidu titaničitého, ktoré fyzicky blokujú UV lúče, sú tak šetrné k pokožke aj k životnému prostrediu. Chemický krém na opaľovanie na tvár obsahuje organické UV filtre, ktoré žiarenie pohlcujú a premieňajú ho na teplo, a tak pred žiarením chránia. Môže ale u citlivých jedincov vyvolať alergie alebo kožu dráždiť.

SPF krém na tvár je tu pre ženy, mužov aj deti

Pokiaľ potrebujete SPF krém na tvár, môžete si vybrať produkt určený priamo pre ženy, mužov alebo deti. Môže mať špecifické zloženie dané týmto určením. Všetky by ale mali byť vodoodolné, aby efektívne chránili aj pri kúpaní alebo pri športe. Aj tak by ste mali ich aplikáciu pravidelne opakovať, aby si udržali svoj účinok. Krém vyberajte podľa individuálnych potrieb a typu pleti, aby nielen chránil pred slnkom, ale aj sa o pleť staral.

  • SPF krém na tvár pre ženy je často súčasťou make-upu, aby zároveň zjednocoval tón pleti a poskytoval krytie. Obvykle tiež obsahuje zložky spomaľujúce starnutie, ako je retinol alebo peptidy, aj prísady, ktoré zlepšujú vzhľad pleti a chránia ju pred voľnými radikálmi.
  • Opaľovací krém na tvár pre mužov máva zloženie ľahšie a menej mastné, aby vyhovoval často viac mastnej a hrubej mužskej pleti. Nájdete v ňom aj upokojujúce prísady, ktoré pomáhajú zmierňovať podráždenie po holení, medzi ktoré patrí aloe vera alebo allantion.
  • Opaľovací krém na tvár pre deti je vyvinutý tak, aby bol k detskej pleti čo najšetrnejší, teda bez potenciálne iritujúcich zložiek, ako sú parfémy, parabény a alkohol. Nájdete v ňom filtre proti slnku, ktoré sú prispôsobené na ochranu a starostlivosť o citlivú pokožku.

Avene SPF krém na tvár
Krém pre dospelých

SPF krém na tvár La Roche-Posay
Tónovací krém pre ženy

Detský SPF krém na tvár La Roche-Posay
Detský krém

i

Používajte opaľovací krém tvár pod make-up

Ak máte svoj obľúbený make-up, využite opaľovací krém na tvár pod make-up. Aj tak vás ochráni pred škodlivými lúčmi. Je dôležité vybrať ľahké SPF na pleť, ktoré sa dobre vstrebe a nezanechá na tvári mastný film, aby make-up zostal na pleti celý deň. Okrem ochrany pred UV žiarením môže pleťové SPF pôsobiť aj ako primer, ktorý zlepší priľnutie make-upu a zvýši jeho trvanlivosť.

Opaľovací krém na tvár a jeho objem je tiež dôležitý

Veľkosť či objem, v ktorom je opaľovací krém na tvár dodávaný, sa môže pohybovať od 10 ml pokojne do ekonomických 1 000 ml, môžete si tak vybrať veľkosť podľa svojich aktuálnych potrieb. Menšie balenie sa hodí na vyskúšanie produktu alebo napríklad na cestovanie, veľké balenia potom využijú početnejšie rodiny alebo tí, ktorí krém často používajú. Veľké balenia sú tiež ekonomickejšie, ponúknu vám viac produktu za lepšiu cenu a tiež často obsahujú pumpičku na jednoduchšiu aplikáciu.

 Zaujíma vás, ktorý je najlepší opaľovací krém na tvár? Prečítajte si recenzie zákazníkov a vyberte si ten pravý.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Opaľovacia hmla – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 75ml
18,90 €

2.
Pleťový fluid zjednotí tón pleti a zároveň ju okamžite rozjasní - 17,45 €/ks
34,90 €

3.
Krém na tvár pre ženy a pre mužov, denný, typ pleti: zrelá a všetky typy, účinok: hydratačný, proti vráskam, proti pigmentovým škvrnám, SPF faktor a ochrana proti vonkajším vplyvom, 40 ml
31,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
186 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7
NIVEA SUN Carotene Oil SPF 6 200 ml
Olej na opaľovanie – pre dospelých, ochranný faktor 6, na tvár a na telo, vyhotovenie: dermo, na normálnu pokožku, objem 200ml - 42,95 €/1 l
8,59 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA020
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo (+) SPF 30 Anti-Imperfections 40 ml
Krém na tvár pre ženy a pre mužov, denný, typ pleti: citlivá, mastná, problematická a zmiešaná, účinok: proti pigmentovým škvrnám, SPF faktor a na akné, 40 ml - 572,50 €/1 l
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL453
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
NIVEA Cellular Luminous Antispot Day Fluid SPF50 40 ml - Krém na tvár Varianty
4,5 15×
NIVEA Cellular Luminous Antispot Day Fluid SPF50 40 ml
Krém na tvár pre ženy, denný, typ pleti: všetky typy, účinok: rozjasňujúci, proti pigmentovým škvrnám a SPF faktor, 40 ml - 522,50 €/1 l
20,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL853
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
VICHY Capital Soleil UV-AGE Denná starostlivosť proti fotostarnutiu SPF 50+ 40 ml
Krém na tvár pre ženy a pre mužov, denný, typ pleti: zrelá a všetky typy, účinok: hydratačný, proti vráskam, proti pigmentovým škvrnám, SPF faktor a ochrana proti vonkajším vplyvom, 40 ml - 797,50 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 25,90 €
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL3716
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Fresh Mist Anti-Shine SPF 50 75 ml
Opaľovacia hmla – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 75ml - 252 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 12,90 €
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA174
4,9 13×
GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Face UV Face Fluid SPF50+ 40 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár, vyhotovenie: dermo, na citlivú pokožku, objem 40ml - 250 €/1 l
10 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA104
5,0
AVENE Hydrance Výživný hydratačný krém SPF 30 na suchú až veľmi suchú dehydratovanú citlivú pleť
Krém na tvár pre ženy a pre mužov, na deň aj noc, typ pleti: citlivá a suchá, účinok: hydratačný, upokojujúci, rozjasňujúci, SPF faktor, čistenie a zjemňujúci, 40 ml - 497,50 €/1 l
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PIEAVEK795
5,0
AVENE Hydrance Ľahká hydratačná emulzia SPF 30 na normálnu až zmiešanú dehydratovanú citlivú pleť
Pleťová emulzia – emulzia, dehydratovaná pleť - 497,50 €/1 l
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PIEAVEK788
NIVEA Denný Cellular Anti-Age OF30 - Krém na tvár Varianty
4,4 10×
NIVEA Denný Cellular Anti-Age OF30
Krém na tvár pre ženy, denný, typ pleti: normálna, účinok: proti vráskam a SPF faktor, 50 ml - 298 €/1 l
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PLK305
5,0
BIODERMA Pigmentbio Denný krém SPF 50+, 40 ml
Krém na tvár pre ženy a pre mužov, denný, typ pleti: citlivá, normálna a zrelá, účinok: hydratačný, rozjasňujúci, proti pigmentovým škvrnám, SPF faktor a ochrana proti vonkajším vplyvom, 40 ml - 697,50 €/1 l
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PLK911
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct 50 ml
Krém na tvár pre ženy a pre mužov, denný, typ pleti: všetky typy, účinok: SPF faktor, 50 ml - 618 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 24,90 €
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL3718
5,0
AVENE Hydrance BB-Ľahká tónovacia hydratačná emulzia SPF30 40 ml
Pleťová emulzia – na farebné zjednotenie, hydratáciu a ochranu pleti, zakrytie nedokonalostí, perleťové a minerálne pigmenty na rozjasnenie, SPF 30, nemastná, na normálnu až zmiešanú pleť, 40ml - 547,50 €/1 l
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL2953
5,0
VICHY Idéal Soleil Super Milk for Children SPF50 300 ml
Mlieko na opaľovanie – pre deti, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, bez parabénov, dermo, vodoodolné a bez parfumovania, na všetky typy pokožky, objem 300ml - 116,33 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 28,90 €
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSOP0199
3,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct SPF50 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 578 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 22,90 €
28,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL3717
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Brillance Gel Cream 50 ml - Opaľovací krém
Varianty
3,8
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Brillance Gel Cream 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých a pre deti, ochranný faktor 50, na tvár, na citlivú, mastnú a zmiešanú pokožku, objem 50ml - 478 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 17,90 €
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA183
5,0
Vichy Capital Soleil Krém proti tmavým škvrnám SPF 50+ 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 638 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 25,90 €
31,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LORVICK802
5,0
VICHY Idéal Soleil Anti-Age Face Cream SPF50+ 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 658 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 26,90 €
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA077
4,9
GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids SPF 50+ 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých a pre deti, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 161,80 €/1 l
8,09 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA031
3,8
VICHY Idéal Soleil Face Cream SPF 50+ 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár, vyhotovenie: vodoodolné a bez parfumovania, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 638 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 25,90 €
31,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSOP0206
NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive SPF 50+ 200 ml - Sprej na opaľovanie Varianty
4,6
NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive SPF 50+ 200 ml
Sprej na opaľovanie – pre deti a pre dojčatá, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, vyhotovenie: bez parfumovania, na všetky typy pokožky, objem 200ml - 69,50 €/1 l
13,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA023
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Shine Tinted Dry Touch Gel Cream 50 ml - Krém na tvár
Varianty
3,8
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Shine Tinted Dry Touch Gel Cream 50 ml
Krém na tvár pre ženy, denný, typ pleti: citlivá, normálna a všetky typy, účinok: tónovací a SPF faktor, 50 ml - 498 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 18,90 €
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA170
5,0
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS SHAKA ULTRAĽAHKÝ FLUID SPF 30 50 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 30, na tvár, vyhotovenie: dermo, nekomedogénne a vodoodolné, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 458 €/1 l
Kúpiť s kódom VICHYLRPOPA 16,90 €
22,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA175
GARNIER Ambre Solaire Super UV s Niacinamidem SPF 50+ 40 ml - Opaľovací krém Varianty
5,0
GARNIER Ambre Solaire Super UV s Niacinamidem SPF 50+ 40 ml
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 50, na tvár, vyhotovenie: nekomedogénne a bez parfumovania, na všetky typy pokožky, objem 40ml - 272,50 €/1 l
Novinka
10,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL4947
5,0
GARNIER Ambre Solaire Nemo detský ochranný sprej SPF 50+ 150 ml
Sprej na opaľovanie – pre deti, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, vyhotovenie: vodoodolné, na všetky typy pokožky, objem 150ml - 86 €/1 l
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA370

Pleťové krémy s SPF

Pleťové krémy s SPF

V kategórii Pleťové krémy s SPF máme práve teraz na Alza.sk celkom 186 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pleťové krémy s SPF Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie pleťové krémy s SPF Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii pleťové krémy s SPF recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií