AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REXONA Aloa Vera darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
REXONA Aloa Vera darčeková kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Rexona aerosól Aloe Vera 150ml + Rexona sprchový gél Freshness and Care 250ml
Kód:  VBAL0271 Produktové číslo:  8714100495353 Stránky výrobcu
REXONA Aloa Vera darčeková kazeta Predaj skončil

REXONA Aloa Vera darčeková kazeta

Darčeková sada prípravkov REXONA Aloe Vera vás vďaka inovatívnej technológii Motionsense zahalí pocitom čistoty a sviežosti, ktorá vydrží po celý deň! Sada obsahuje dámsky antiperspirant v spreji a sprchový gél. 

Hlavné vlastnosti darčekovej sady REXONA Aloe Vera

  • Sada 2 prípravkov REXONA Aloe Vera pre aktívny deň
  • Prípravky pre starostlivosť o ženské telo
  • Inovatívne technológie Motionsense pre sviežu vôňu, ktorá vydrží
  • Zloženie s výťažkami Aloe Vera starajúce sa o pokožku tela a podpazušia

Antiperspirant Aloe Vera

Dámsky antiperspirant v spreji REXONA Aloe Vera poskytuje až 48-hodinovú ochranu proti nežiaducemu poteniu a zápachu. Patentovaná technológia Motionsense reaguje priamo na pohyb vďaka unikátnemu systému mikrokapsúl. Tie sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú a zabraňujú vzniku zápachu. Okamžitú ochranu sprevádza ľahká, svieža vôňa aloe navodzujúca pocit pokoja a ochladenia. Uži si deň naplno s antiperspirantom Aloe Vera!

Aplikácia:
Pred použitím dôkladne potraste. Aplikujte priamo na pokožku podpazušia zo vzdialenosti najmenej 15 cm. Nepoužívajte na podráždenú alebo poškodenú kožu.

Zloženie:
-Bután, izobután, Propane, CYCLOPENTASILOXANE, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Carbonate, Caprylic / Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Starch Octenylsuccinate, maltodextrín, Hydrolysed Corn Starch, Silica, BHT, Citric Acid, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Sprchový gél Freshness & Care

Dámsky sprchový gél REXONA Freshness & Care 2 v 1 sa stará o vašu pokožku hebkým, krémovým zložením. Doslova vás nakopne sviežosťou a upokojujúcim účinkom aloe po náročnom, aktívnom dni! Dokonale odstráni všetky nečistoty z pokožky tela a vlasov. Sprchový gél Freshness & Care rozmaznáva vašu pokožku bohatou a veľmi jemnou penou, ktorá osvieži nielen telo, ale aj myseľ. Vhodné pre každodenné použitie. 

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na mokrú pokožku tela a napeňte. Potom dôkladne opláchnite.  

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Peg-3 Distearate, Lactis Proteín Hydrolyzed Silk, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Parfum, Citric Acid, Sodium lactate, polyquaternium-7, Styrene / Acrylates Copolymer , Lactose, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Benzoic Acid

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Aloa Vera darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Aloe Vera dárková kazeta.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií