Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

RITUALS The Ritual of Sakura Hand Balm 70 ml

Zobraziť katalóg
RITUALS The Ritual of Sakura Hand Balm 70 ml
4,8 4 hodnotení
Krém na ruky – vhodný na suchú pokožku, hydratačný, regeneračný, vyživujúci a zjemňujúci, s vitamínmi a s prírodnými zložkami, dámsky, vyhotovenie: prírodné a vegánske, aktívne látky: antioxidanty a extrakt z kvetu čiernej čerešne, kvetinová vôňa, objem 70ml - 170 €/1 l
Kód:  KSTE2053 Produktové číslo:  8719134050790

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RITUALS The Ritual of Sakura Hand Balm 70 ml Predaj skončil

RITUALS The Ritual of Sakura Hand Balm 70 ml

Nechajte sa rozmaznávať krémom na ruky od luxusnej holandskej značky Rituals. Krém na ruky RITUALS The Ritual of Sakura prináša starostlivosť a zážitok v jednom. Balenie s objemom 70 ml s krásnym minimalistickým dizajnom sa stane ozdobou vašej kúpeľne, alebo ho pohodlne dáte do kabelky. Výťažok z kvetov japonskej čerešne upokojuje pokožku. Obsiahnuté ryžové mlieko kožu dokonale hydratuje a vďaka obsahu vitamínu B a antioxidantov tiež vyživuje. V kréme na ruky RITUALS The Ritual of Sakura sa snúbi jemná vôňa Sakury a ryžového mlieka, ktoré vás obklopia atmosférou rozkvitnutého sadu. Dokonalá vôňa je výsledkom spolupráce s tými najlepšími tvorcami parfémov.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky RITUALS The Ritual of Sakura 70 ml

  • Výťažok z kvetov čerešne upokojuje pokožku
  • Ryžové mlieko vyživuje a hydratuje
  • Krém na ruky RITUALS The Ritual of Sakura obsahuje vitamín B a antioxidanty
  • Jemná a sladká vôňa čerešňového kvetu a ryžového mlieka prináša pocit relaxácie
  • Pri vývoji neboli vykonávané testy na zvieratách
  • Krém na ruky RITUALS The Ritual of Sakura tvoria z väčšej časti prírodné látky z obnoviteľných zdrojov
  • Balenie s objemom 70 ml a krásnym dizajnom sa stane ozdobou vašej kúpeľne, alebo ho pohodlne dáte do kabelky

Prírodná starostlivosť s dôrazom na životné prostredie

Krém na ruky RITUALS The Ritual of Sakura obsahuje len minimálne množstvo konzervantov a stabilizátorov, väčšinu jeho zložiek teda tvoria prírodné látky. Je vhodný pre vegetariánov, nenájdete v ňom totiž žiadne živočíšne zložky. Na výrobu krému na ruky RITUALS The Ritual of Sakura boli z veľkej miery využité obnoviteľné zdroje.

Zloženie

Aqua/Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Undecane, Dicaprylyl Carbonate, Tridecane, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Phytic Acid, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Sodium Citrate, Sodium Metabisulfite, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Citric Acid

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krémy na ruky
Produktové línie: RITUALS The Ritual Hand Balm 70 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RITUALS The Ritual of Sakura Hand Balm 70 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RITUALS The Ritual of Sakura Recovery Hand Balm 70 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RITUALS The Ritual of Sakura Hand Balm 70 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií