AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

SCHWARZKOPF Essence Ultimate Caviar + Hair Renew 200 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF Essence Ultimate Caviar + Hair Renew 200 ml
Kúra na vlasy – pre poškodené a oslabené vlasy - 31,45 €/1 l
Kód:  VLS663 Produktové číslo:  9000101023220 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF Essence Ultimate Caviar + Hair Renew 200 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF Essence Ultimate Caviar + Hair Renew 200 ml

Regeneračná vlasová maska Essence Ultime Caviar + Hair Renew predstavuje účinnú starostlivosť o slabé, poškodené a vyčerpané vlasy. Obsahuje drahocenný extrakt z kaviáru, ktorý obnovuje vlasové bunky, dodáva vlasom pružnosť, silu, pevnosť, poddajnosť a žiarivý lesk. Vlasy majú mladistvejší vzhľad, dobre sa rozčesávajú a následne upravujú do požadovaného tvaru. Vlasová kúra účinkuje okamžite, vlasy vyživuje, zanecháva ich vitálne a odolnejšie voči vonkajším vplyvom. Prvotriedne zloženie bolo vyvinuté v spolupráci s ikonou svetového modelingu Claudiou Schiffer, ktorá sa súčasne stala tvárou tejto kozmetickej značky. Pre viditeľnú krásu a hĺbkovú regeneráciu vašich vlasov využite silu vlasovej masky s výťažkami z kaviáru! 

Vlastnosti vlasovej kúry

  • Regeneruje vlasovú štruktúru
  • Posilňuje vlasové vlákna po celej ich dĺžke
  • Dodáva vlasom silu, odolnosť a pružnosť
  • Zaisťuje vlasom vitalitu a nádherný lesk
  • Spomaľuje proces starnutia
  • Vlasy zostávajú poddajné a lepšie sa upravujú

Drahocenný extrakt z kaviáru

Kaviár bol vždy spájaný s luxusom a bohatstvom, avšak jeho neuveriteľné účinky v oblasti kozmetiky sú v plnej miere známe až od polovice minulého storočia. S trochou zveličenia možno povedať, že v extrakte z kaviáru bol pre našu pokožku a vlasy objavený elixír mladosti. Aminokyseliny, fosfolipidy a stopové prvky, ktoré sú v kaviári obsiahnuté v extrémnom množstve, napomáhajú urýchľovať enzymatické reakcie, a tým obnovujú silu, vitalitu, lesk a pružnosť vašich vlasov. Jedinečný komplex proteínov obsiahnutý v kaviári navyše spomaľuje proces starnutia vďaka schopnosti chrániť kolagén v našej pokožke a zároveň napomáha tvorbe nového kolagénu. Nerobte kompromisy, doprajte svojim vlasom tú najlepšiu regeneračnú starostlivosť!

Účinné látky:

  • Výťažky z kaviáru - obnovujú silu a pružnosť vlasov, dodávajú vlasom vitalitu a nádherný lesk, spomaľujú proces starnutia, napomáhajú tvorbe kolagénu
  • Panthenol - zlepšuje kvalitu a rast vlasov, zaisťuje vlasom pružnosť a lesk, chráni vlasy pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi
  • Výťažky z perál - revitalizujú, regenerujú a hydratujú vlasy a pokožku hlavy, majú omladzujúce účinky, chránia vlasy pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi

Typ vlasov:
Pre poškodené a oslabené vlasy.

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, Izopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Hydrolyzed pearl, Caviar extract, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl Hydrolyzed keratín, Hydrolyzed keratín, Maris sal, Stearamidopropyl dimethicone, Phenoxyethanol, Izopropyl alcohol, Citric acid, Metylparabén, Cetrimonium chloride, propylene glycol, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Glycerín, Hexyl cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl salicylate.

 

Parametre a špecifikácia

Typ vlasov
Jemné Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Jemné Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF Essence Ultimate Caviar + Hair Renew 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Essence Ultimate Caviar+ Hair Renew 200 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií