AlzaBoxy Q1 Protiplnění

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Oil with Pineapple 500 ml

Zobraziť katalóg
SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Oil with Pineapple 500 ml
5 1 hodnotení
Masážny olej – proti celulitíde, odstraňuje uložený tuk a zabraňuje hromadeniu nového, možno použiť aj na podporu tvarovanie pása a bokov, s výťažkami z ananásu, 100% prírodné zloženie - 20,66 €/1 l
Kód:  KSHC0032 Produktové číslo:  3800203820972
SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Oil with Pineapple 500 ml Predaj skončil

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Oil with Pineapple 500 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 
 

Telový olej s extraktom z ananásu účinne pomáha v boji proti celulitíde a usadzovaniu podkožných tukov. Stimuluje proces spaľovania tukov, odstraňuje uložený podkožný tuk a zabraňuje hromadeniu nového tuku. Dokonale pokožku spevňuje a zároveň ju príjemne oživuje, hydratuje a do hĺbky vyživuje. Výťažky z ananásu a ďalšie prírodné účinné zložky regulujú nadmernú tvorbu kožného mazu, omladzujú pokožku a celkovo majú pre ľudský organizmus mimoriadny prínos. Telový olej rýchlo a šetrne dodáva pokožke pevnosť, pružnosť, jemnosť a komfort. Doprajte si prírodné telový olej, ktorý vám pomôže tvarovať postavu!

Telový olej účinne pokožku celého tela hydratuje, prekrvuje a príjemne ju osviežuje. Nádherne telo prevonia sviežou vôňou a rýchlo navodzuje pocit radosti zo života a uvoľnenie. Bohaté prírodné zloženie dodáva pokožke potrebné živiny aj hydratáciu a pomocou ananásu aj ďalších významných ingrediencií účinne bojuje proti pomarančovej koži. Je možné ho použiť aj na tvarovanie pása a bokov, pre celkové zoštíhlenie siluety a pre spevnenie zadku a stehien. Použite telový olej s ananásom, aby vaša pokožka bola zdravá, hladká a prirodzene krásna!

Aktívne látky:
Olej z hroznových semienok – je silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
Extrakt z guarany – má vysoký obsah prírodného kofeínu, prekrvuje pokožku, dodáva jej energiu a účinne napomáha spaľovaniu podkožných tukov.

Extrakt z ananásu chocholatého – spevňuje pokožku, detoxikuje ju, pomáha odstraňovať celulitídu, účinne pomáha pri spaľovaní podkožných tukov, osviežuje pokožku a sťahuje kožné póry.
Sezamový olej – spevňuje pokožku, hydratuje a dodáva jej jemnosť.
Extrakt z kávy – prekrvuje, napomáha regenerácii pokožky a spaľovaniu podkožných tukov.

Alantoín – urýchľuje regeneračné procesy v organizme, podporuje hojenie rán a infekcií, má mierne zvláčňujúce a regeneračné účinky.
Viamin E – je mocný antioxidant, posilňuje pokožku a chráni ju pred voľnými radikálmi.
Včelí vosk – posilňuje pokožku a dodáva jej pevnosť.


Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky, okrem pokožky citlivé.

Použitie:
Aplikujte na čistú a suchú pleť masážnymi pohybmi. Použite olej raz denne na oblasť postihnutú celulitídou alebo na oblasť, ktorú chcete tvarovať. Po aplikácii si umyte ruky vodou. Nevhodné pre tehotné ženy.

Objem:
500 ml

Zloženie:
Aqua, Shea Butter, Cacao Butter, Prunus Dulcis Oil, Calendula Extract, Grape Seed Oil, Paullinia Cupana (Guarana) Extract, Ananas Sativus Extract, Sesame Oil, Coffea Arabica Bean Extract, Alantoin Tocopheryl Acetate, Beeswax.
 

 

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Účinok
Spevňujúci Hotovo!
Vlastnosti
Spevňujúci Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Spevňujúci Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Spevňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Oil with Pineapple 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-strech Oil with Pineapple 500 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií