AlzaBoxy Q1 LRP protiplnění

SHISEIDO Ultimune Serum - Súprava, 65 ml

Zobraziť katalóg
SHISEIDO Ultimune Serum - Súprava, 65 ml
5 2 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: pleťové sérum 50 ml, sérum na oči 15 ml - 110,46 €/100 ml
71,80 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSDS2043 Produktové číslo:  729238166387
SHISEIDO Ultimune Serum - Súprava, 65 ml 71,80 € Momentálne nedostupné

SHISEIDO Ultimune Serum - Súprava, 65 ml

Luxusná súprava pleťovej kozmetiky SHISEIDO Ultimune Serum Set vám ponúka dva prvotriedne výrobky s ľahkým zložením, ktoré dokážu výrazne zredukovať známky starnutia, zvýšiť hydratáciu a dodať pleti žiarivý vzhľad. Ide o pleťové sérum a očné sérum proti vráskam. Pleťové sérum SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate hydratuje pleť, pomáha vyhladzovať jemné linky a vrásky,spomaľuje jej starnutie. Očné sérum SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate poskytuje očnému okoliu dokonalú protivráskovú starostlivosť a výživu. Bohaté, nekomedogénne zloženie neupcháva póry, neobsahuje minerálne oleje a je vhodné na všetky typy pleti. Poteší vás aj príjemnou vôňou ruží, lotosu a zelených kvetov.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady SHISEIDO Ultimune Serum Set

  • Obsahuje 2 prvotriedne výrobky s ľahkým zložením na redukciu známok starnutia
  • Hydratačné pleťové sérum SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate na tvár
  • Unikátne technológie pleť viditeľne spevňujú, omladzujú, hydratujú a chránia pred nepriaznivými vplyvmi
  • Protivráskové očné sérum SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate
  • Dokáže odstrániť tmavé kruhy aj vačky pod očami, posilní obranyschopnosť pleti
  • Oba výrobky pleť hydratujú, vyhladzujú vrásky, prinášajú zdravý a svieži vzhľad
  • Nekomedogénne zloženie bez minerálnych olejov
  • Súprava SHISEIDO Ultimune Serum Set s príjemnou vôňou ruží, lotosu a zelených kvetov

Pleťové sérum SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate s jedinečným zložením

Obsiahnuté unikátne technológie pleť viditeľne spevňujú a omladzujú. Chráni ju aj pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi.  Pri pravidelnom používaní séra SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate bude pleť hydratovaná, so zdravým a sviežim vzhľadom.

Očné sérum  SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate na exkluzívnu starostlivosť o očné okolie

Tento protivráskový očný koncentrát dokáže odstrániť tmavé kruhy aj vačky pod očami. Očné sérum SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate posilní obranyschopnosť pleti, dodá jej pružnosť a potrebné spevnenie. Účinne predchádza predčasnému starnutiu očného okolia. Vyhladí vrásky, poskytne intenzívnu hydratáciu a podporí svieži, zdravý vzhľad pleti. Skvelévýsledky dosiahnete v kombinácii s pleťovým sérom SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate.

Aktívne látky séra:  
ImuGeneration Technology  – obsahuje špongiu Reishi, ktorá vďaka obsiahnutým antioxidantom a polysacharidom hydratuje a chráni pleť pred vznikom známok starnutia. Ďalej extrakt z koreňa kosatca, ktorý podporuje hĺbkovú hydratáciu. 
Exclusive Ultimune Complex – s obsahom ružovej vody z bulharskej ruže a výťažku z kvasníc, naposilnenie pleti a jej ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi 
Extrakt z ginkgo biloby, tymiánu a shiso – antioxidačné účinky, chráni pleť pred nedokonalosťami

Použitie séra:  
Sérum Shiseido Ultimune Power nanášajte každé ráno a večer na vyčistenú pleť pred aplikáciou používaného krému. Pumpičku stlačte 2× na získanie 1 dávky séra a v tenkej vrstve rozotrite na tvár.

Použitie koncentrátu:  
Aplikujte každé ráno a večer na vyčistenú pleť očného okolia.

Obsah súpravy:  
Pleťové sérum SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate 50 ml 
Očné sérum SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate 15 ml

Zloženie

Pleťové sérum:
WATER(AQUA/EAU)・SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT. )・GLYCERÍN・BUTYLENE GLYCOL・DIMETHICONE・DIGLYCERÍN・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・PHENOXYETHANOL・TRIETHYLHEXANOÍN・ISODECYL NEOPENTANOATE・TREHALOSE・AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHY MER・PEG-14M・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・TOCOPHERYL ACETATE・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・ALCOHOL・FRAGRANCIE (PARFUM)・DISODIUM EDTA・POTASSIUM HYDROXIDE・SILICA・ISOCETETH-10 GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT・GERANIOL・CITRONELLOL・ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT・NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT・HYDROXYPROLINE・HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・SODIUM CARBOXYMETHY ACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER FERMENT FILTRATE・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・SODIUM BICARBONATE・IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT・SODIUM BENZOATE・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・

Očné sérum:
WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・GLYCERÍN・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT. ・SORBITOL・PEG-10 DIMETHICONE・DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER・METYL GLUCETH-10・SODIUM CHLORIDE・NYLÓN-12・PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE・HYDROGENATED POLYISOBUTEN ERYTHRITOL・SACCHARIDE ISOMERATE・CELLULOSE GUM ・BUTYLENE GLYCOL・PEG/PPG-14/7 DIMETYL ETHER・TOCOPHERYL ACETATE・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・FRAGRANCIE (PARFUM)・TOCOPHEROL・TRISODIUM EDTA・CITRIC ACID・SODIUM CITRATE・PPG-3 UM METABISULFITE ・GERANIOL・GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT・CITRONELLOL・ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT・NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT・ALCOHOL・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・THYMUS SERPYLLUM EXTRACTPERILL EXTRACT・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・

Parametre a špecifikácia

Objem
65 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Očné sérum, Pleťové sérum Hotovo!

Objem

Objem
65 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Očné sérum, Pleťové sérum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií