MS hokej AP+ plus nový vizuál

Archív - Sterilizátory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Sterilizátor je skvelým pomocníkom, ktorý dokáže udržať predmety bežnej dennej potreby a dojčenskej potreby bez baktérií, vírusov a mikróbov. Pokiaľ aj vy dbáte na hygienicky čistú domácnosť, alebo vám doma pribudlo bábätko, sterilizátor by vám určite nemal chýbať. Ako ho vybrať? Poradíme vám.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
66 položiek
Oclean sterilizačný sanitizér S1, sivý
Sterilizátor – na sterilizovanie zubných kefiek, na princípe čistenia UV svetlom, sivá farba, rozmery 150 × 100 × 80 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: OCLPR230
Puretta E-dezinfekčný automatizovaný sanitizér na toalety Toilet White
Sterilizátor – box, na dezinfekciu záchodových mís, na princípe čistenia UV svetlom, difuzér, biela farba, rozmery 40 × 170 × 110 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PURST021
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou PRO CHARCOAL
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, sivá farba
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST782
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou HomeSoap Black
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, čierna farba, rozmery 283 × 151 × 379 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST530
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou HomeSoap White
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba, rozmery 283 × 151 × 379 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST547
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou GO Indigo
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, bezdrôtové nabíjanie telefónu, modrá farba, rozmery 216 × 127 × 46 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST318
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou GO White
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, bezdrôtové nabíjanie telefónu, biela farba, rozmery 216 × 127 × 45 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST325
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou PRO Red
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, červená farba, rozmery 50,8 × 137 × 245 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST928
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou PRO Lavender
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, bezdrôtové nabíjanie telefónu, fialová farba, rozmery 50,8 × 137 × 245 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST154
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou PRO Mint
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, tyrkysová farba, rozmery 50,8 × 137 × 245 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST850
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou PRO Blue
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, modrá farba, rozmery 50,8 × 137 × 245 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST086
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou PRO WHITE
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba, rozmery 50,8 × 137 × 245 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST614
ROCKUBOT MINI S – E-dezinfekčný sanitizér/germicídny žiarič
Sterilizátor – lampa, na sterilizovanie zubných kefiek, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba, rozmery 156 × 60 (V׊)
Predaj skončil
Objednávací kód: ROCST959
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou Wireless Gun Metal
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, bezdrôtové nabíjanie telefónu, strieborná farba, rozmery 45 × 127 × 206 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST642
PhoneSoap E-dezinfekčný box s nabíjačkou Wireless white
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, bezdrôtové nabíjanie telefónu, biela farba, rozmery 45 × 127 × 206 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PHSST400
59s E-dezinfekčný automatizovaný sanitizér na kľučky dverí X2 Black
Sterilizátor – box, na dezinfekciu kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, čierna farba, rozmery 88 × 47 × 47 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: ST59S681
59s E-dezinfekčný automatizovaný sanitizér na kľučky dverí X2 White
Sterilizátor – box, na dezinfekciu kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba, rozmery 88 × 47 × 47 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: ST59S759
ROCKUBOT LITE – E-dezinfekčný anti-alergénny robot
Sterilizátor – na dezinfekciu, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba
Predaj skončil
Objednávací kód: ROCST966
ROCKUBOT PRO – E-dezinfekčný anti-alergénny robot
Sterilizátor – na dezinfekciu, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba
Predaj skončil
Objednávací kód: ROCST973
Puretta E-dezinfekčný automatizovaný sanitizér na zubné kefky TidyTech
Sterilizátor – box, na sterilizovanie zubných kefiek, na princípe čistenia UV svetlom, sivá farba, rozmery 210 × 90 × 40 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: PURST038
USAMS ZB210
Sterilizátor – lampa, na sterilizovanie záchodových mís, mobilných telefónov, na princípe čistenia UV svetlom, biela farba, rozmery 126,2 × 39,5 × 23,7 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: UVTmix026
UV-C USAMS ZB183
Sterilizátor – typ: box, účinok: sterilizácia, na princípe čistenia UV svetlom, vhodné na zubná kefka, určenie: zubná kefka, biela farba, 100×214×45 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: UVTmix020
Solight Náhradná trubica 75 W pre germicídnu lampu GL03
Hadica – náhradná, pre UV lampu GL03, 185nm, výkon 75W, pätica 2G11
Predaj skončil
Objednávací kód: SOLND094
Solight Náhradní trubice 38W pro germicidní lampu GL02
Hadica náhradní, 38W, pro germicidní lampu GL02
Predaj skončil
Objednávací kód: SOLND173
sterilizátorUV Germicídna lampa Midea pre dokonale čistú domácnosť aj kanceláriu UV Germicídna lampa Midea ponúka rýchle a účinné riešenie, ako zbaviť vašu domácnosť či kanceláriu nechcených plesní, vírusov, baktérií či húb. Sterilizuje priestor s rozlohou 30 – 40 m2 a poskytuje tak zdravé prostredie všetkých interiérov.
Ak vás zaujíma, ako správne vykonávať dezinfekciu rôznych povrchov aj materiálov a aké dezinfekčné prostriedky sú k jednotlivým typom dezinfekcie určené, potom si prečítajte náš článok. Dozviete sa v ňom mnoho zaujímavých informácií, rád a postrehov k téme...
Žijeme vo veľmi neistých časoch. Už nás netrápi len pracovný stres a povinnosti. Bojíme sa o svoje zdravie a zdravie svojich blízkych. Nutne si od všetkého potrebujeme oddýchnuť a poriadne relaxovať. Masáž je veľmi efektívny spôsob relaxácie tela aj duše. Vďaka nášmu...
článokVysoký tlak – prečo je tak nebezpečný a ako ho znížiť? Vysoký tlak netrápi len starých a obéznych ľudí. Toto ochorenie sa môže týkať aj vás! Odhaduje sa, že hypertenziou trpí až 50 % dospelej populácie. Vysoký tlak patrí medzi tzv. civilizačné choroby. Pripravili sme pre vás komplexný prehľad najdôležitejších informácií o...
Viac článkov
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií