AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Tvrdé prebaľovacie podložky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vlastnosti
Cestovná
(3)
Mäkká
(2)
S pevnou doskou/tvrdá
(34)
Umiestnenie
Na postieľku
(20)
Na komodu
(11)
Kdekoľvek
(2)
Typ
Umývateľná
(33)
Látková (prateľná)
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Tvrdé prebaľovacie podložky sú praktickým a pohodlným riešením starostlivosti o novorodenca. Vďaka svojmu pevnému povrchu sú odolné a ľahko sa udržiavajú. Táto prebaľovacia podložka je nevyhnutným doplnkom pre rodičov, ktorí chcú zabezpečiť pohodlné a bezpečné prostredie. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ktorá prebaľovacia podložka tvrdá splní vaše potreby.

Pokračovať

Prebaľovacia podložka – tvrdá nesmie vo výbave chýbať

Prebaľovacia podložka tvrdá prináša rodičom niekoľko výhod pri starostlivosti o svojich najmenších. Tento typ podložky poskytuje stabilný a rovný povrch, čo je obzvlášť užitočné pri prebaľovaní detí. Tvrdá prebaľovacia podložka pomáha udržať dieťa v stabilnej polohe počas procesu prebaľovania, čím zvyšuje bezpečnosť a zároveň uľahčuje rodičom manipuláciu počas starostlivosti o ich deti doma aj na cestách.

Ako vybrať tvrdú prebaľovaciu podložku?

Pri výbere tvrdej prebaľovacej podložky je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Jedným z kľúčových kritérií je rozmer podložky, ktorý by mal byť prispôsobený priestoru, kde plánujete prebaľovať dieťa. Dôležité je tiež zvážiť materiál a konštrukciu podložky, aby bola odolná a ľahko sa udržiavala. Zohľadnenie týchto faktorov zaručí, že prebaľovacia doska bude nielen praktickou, ale aj esteticky príjemnou súčasťou starostlivosti o bábätko.

  • Pevná konštrukcia podložiek s doskou poskytuje bezpečný základ na prebaľovanie a mnoho modelov je vhodných na umiestnenie na postieľku alebo komodu.
  • Bezpečnosť a pohodlie dieťaťa sú vždy na prvom mieste, a preto je prebaľovacia podložka tvrdá navrhnutá tak, aby bola odolná a ľahko sa udržiavala.
  • Prebaľovacia doska sa často vyrába s ohľadom na praktické vlastnosti. Mnohé z nich sú vhodné na cestovanie, čo uľahčuje starostlivosť aj mimo domova.
  • Okrem praktickosti je prebaľovacia podložka tvrdá dostupná v širokej škále farieb a vzorov, aby sa ľahko prispôsobila interiéru a želaniam rodičov.

V akých veľkostiach sa tvrdá prebaľovacia podložka vyrába?

Tvrdá prebaľovacia podložka je dostupná v rôznych veľkostiach, aby uspokojila rôzne potreby a preferencie rodičov. Zvyčajne sa vyrába v rozmeroch, ktoré zaručujú dostatok priestoru na pohodlné prebaľovanie dieťaťa a zároveň je dostatočne kompaktná na jednoduchú manipuláciu. Medzi štandardné rozmery patrí tvrdá prebaľovacia podložka 50 × 70 cm a 50 × 80 cm, pričom obe poskytujú ideálnu rovnováhu medzi praktickosťou a pohodlím.

  • Prebaľovacia podložka s pevnou doskou s rozmermi 50 × 70 cm je ideálna pre rodičov, ktorí preferujú kompaktnú a ľahko prenosnú možnosť. Je vhodné ju umiestniť na rôzne miesta a poskytuje dostatok priestoru na prebaľovanie, zatiaľ čo zostáva dostatočne kompaktná na jednoduché uskladnenie.
  • Prebaľovacia podložka – tvrdá 50 × 80 cm je vhodnou voľbou, pokiaľ preferujete väčšiu plochu. Táto veľkosť poskytuje rozsiahlejšiu plochu, čo je výhodné najmä pri manipulácii s aktívnejšími alebo staršími deťmi, stále je však dostatočne praktická na domáce použitie.

i

Je lepšia prebaľovacia podložka tvrdá alebo mäkká?

Premýšľate, či je lepšou voľbou prebaľovacia podložka tvrdá, alebo mäkká? Prebaľovacia podložka tvrdá poskytuje stabilné a bezpečné prostredie na prebaľovanie. Táto možnosť je ideálna na umiestnenie na komodu alebo inú podpornú plochu. Naopak, mäkká prebaľovacia doska s čalúnením ponúka pohodlnejší povrch pre bábätko.

Kam sa dá tvrdá prebaľovacia podložka umiestniť?

Tvrdá prebaľovacia podložka je praktickým a nevyhnutným doplnkom vybavenia pre starostlivosť o novorodenca. Jej umiestnenie môže byť flexibilné a prispôsobiť sa potrebám rodičov. Vďaka svojej univerzálnosti môže byť prebaľovacia podložka tvrdá umiestnená na komodu, čo je časté miesto v detskej izbe určené na starostlivosť o bábätko, ale aj na postieľku alebo kdekoľvek inde bez toho, aby ste museli hľadať tvrdý a stabilný povrch.

  • Prebaľovacia podložka na komodu je navrhnutá s ohľadom na ľahký prístup a manipuláciu počas prebaľovania. Vďaka komode máte po ruke všetko potrebné na prebalenie aj prezlečenie. Toto umiestnenie prebaľovacej podložky je obľúbené pre svoju praktickosť a pohodlie.
  • Prebaľovacia podložka na postieľku prináša pohodlie a jednoduchú dostupnosť pre rodičov aj malého potomka. Je ideálna na nočné prebaľovanie a minimalizuje potrebu presúvať sa v noci po dome, pretože je zvyčajne umiestnená priamo v spálni.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
34 položiek
CEBA BABY prebaľovacia podložka s pevnou doskou Comfort 50 × 70 cm, Disney Minnie & Mickey Pink - Prebaľovacia podložka Varianty
5,0
CEBA BABY prebaľovacia podložka s pevnou doskou Comfort 50 × 70 cm, Disney Minnie & Mickey Pink
Prebaľovacia podložka – na komodu, s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm, ružová farba
Super cena
29,54 € Ušetríte 1,41 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY4519
CEBA BABY prebaľovacia podložka s pevnou doskou Comfort 50 × 70 cm, Disney Minnie & Mickey Grey - Prebaľovacia podložka Varianty
5,0
CEBA BABY prebaľovacia podložka s pevnou doskou Comfort 50 × 70 cm, Disney Minnie & Mickey Grey
Prebaľovacia podložka – na komodu, s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm, sivá farba
29,54 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY4521
CEBA Baby Podložka tvrdá 70 cm – Zebra, sivá - Prebaľovacia podložka Varianty
4,5
CEBA Baby Podložka tvrdá 70 cm – Zebra, sivá
Prebaľovacia podložka – na komodu, cestovná a s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13239
CEBA BABY prebaľovacia podložka s pevnou doskou Comfort 50 × 70 cm, Disney Minnie & Mickey Blue - Prebaľovacia podložka Varianty
5,0
CEBA BABY prebaľovacia podložka s pevnou doskou Comfort 50 × 70 cm, Disney Minnie & Mickey Blue
Prebaľovacia podložka – na komodu, s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm, modrá farba
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY4520
TEGA BABY Sovičky, sivá - Prebaľovacia podložka Varianty
TEGA BABY Sovičky, sivá
Prebaľovacia podložka – na komodu, s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm, sivá farba, motív zvieratá
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY168980
Cenová bomba
16,56 € Ušetríte 2,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY16880
Cenová bomba
16,56 € Ušetríte 2,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY16878
CEBA BABY prebaľovacia podložka tvrdá 70 cm, Hviezdy sivá
Prebaľovacia podložka – na komodu, cestovná a s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm
21,65 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY2458
TEGA BABY Zajačik, ružová - Prebaľovacia podložka Varianty
TEGA BABY Zajačik, ružová
Prebaľovacia podložka – na komodu, s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm, ružová farba, motív zvieratá
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY168973
TEGA BABY Zajačik, biela - Prebaľovacia podložka Varianty
TEGA BABY Zajačik, biela
Prebaľovacia podložka – na komodu, s pevnou doskou/tvrdá, umývateľná, rozmery 50 × 70 cm, biela farba, motív zvieratá
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY168972

Tvrdé prebaľovacie podložky

V kategórii Tvrdé prebaľovacie podložky máme práve teraz na Alza.sk celkom 34 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tvrdé prebaľovacie podložky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie tvrdé prebaľovacie podložky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tvrdé prebaľovacie podložky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tvrdé prebaľovacie podložky recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií