AlzaBoxy Q1 MPLA318265

ZIAJA Darčeková sada Cupuacu

Zobraziť katalóg
ZIAJA Darčeková sada Cupuacu
5 5 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: kryštalické sprchové mydlo 500ml a kryštalický cukrový peeling 200ml - 4,30 €/ks - Od 1,23 €/100 ml
Kód:  KSDS1440 Produktové číslo:  5901887051541 Stránky výrobcu

ZIAJA Darčeková sada Cupuacu

Darčeková kozmetická súprava ZIAJA je postavená predovšetkým na účinkoch Cupuacu, semien amazonského stromu Theobroma grandiflorum. Maslo z Cupuacu má vysoký obsah nasýtených i nenasýtených mastných kyselín a má výrazné regeneračné a vyživujúce schopnosti. Hydratuje pokožku, zjemňuje ju, dodáva jej elasticitu a chráni ju pred UV žiarením. Makadamiový olej a olej z para orechov zaisťujú dlhodobú hydratáciu pokožky, vyhladzujú ju a zjemňujú. Kryštalické sprchové mydlo ZIAJA dokáže šetrne umyť a zároveň vyživiť a hydratovať pokožku. Môže sa použiť aj ako pena do kúpeľa. Kryštalický cukrový peeling ľahko odstraňuje odumreté kožné bunky, zjemňuje pokožku a vyhladzuje ju. Darčeková kozmetická súprava ZIAJA je vhodná pre pokožku 20+.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady ZIAJA Cupuacu

  • Darčeková kozmetická súprava ZIAJA obsahuje kryštalické sprchové mydlo a kryštalický cukrový peeling
  • Maslo z Cupuacu má výrazné regeneračné a vyživujúce schopnosti
  • ZIAJA Cupuacu hydratuje, zjemňuje pokožku, navracia elasticitu a chráni pred UV žiarením
  • Makadamiový olej a olej z para orechov hydratujú, zjemňujú a vyhladzujú
  • Kryštalické sprchové mydlo ZIAJA sa dá použiť aj ako pena do kúpeľa
  • Kryštalický cukrový peeling ľahko odstraňuje odumreté kožné bunky a vyhladzuje pokožku

Darčeková kozmetická sada ZIAJA Cupuacu obsahuje:
1× Kryštalické sprchové mydlo 500 ml
1× Kryštalický cukrový peeling 200 ml


Zloženie

KRYSTALICKÝ SPRCHVÝ GEL: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Geraniol, Citric Acid, CI 16035 (FD&C Red No. 40), CI 42090 (FD&C Blue No. 1), CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 47005 (D&C Yellow No. 10). TĚLOVÝ PEELING: Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance).

Parametre a špecifikácia

Objem
700 ml Hotovo!
Typ produktu
Na telo Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telový peeling Hotovo!

Objem

Objem
700 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Na telo Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telový peeling Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZIAJA Darčeková sada Cupuacu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Cupuacu 700 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZIAJA Cupuacu.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií