AlzaBoxy Q1 PET

Adobe Illustrator

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Adobe
(6)
Určenie
Pre domácnosti
(6)
Pre firmy
(6)
Pre štátnu správu
(6)
Typ softvéru
Vektorová grafika
(6)
Maľovanie
(6)
Operačný systém
Windows
(6)
MacOS
(6)
Jazyková verzia
CZ
(3)
EN
(6)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Adobe Illustrator je jedným z prvotriednych vektorových grafických programov patriacich do rodiny Adobe Systems. Vďaka dlhému vývoju od roku 1985 sa chváli desiatkami najmodernejších funkcií, ktoré nechávajú konkurenciu v závane vetra. Čo všetko dokáže Adobe Illustrator a ako zvoliť tú správnu licenciu? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Čo je Adobe Illustrator a čo s ním možno vytvárať?

Adobe Illustrator je program, prevažne určený na kreslenie a maľovanie, ale zvládnete s ním toho oveľa viac, ako napríklad:

  • Logá
  • Ikony
  • Vlastné písmo
  • Webovú grafiku
  • Obalové materiály

i

Ako zvládajú Adobe Illustrator Mac počítače?

Adobe Illustrator si môžete bez problémov nainštalovať na Apple Mac s verziou OS 10.15 a vyššou. Od najnovšej verzie programu natívne podporuje aj najnovšie čipy M1.

Adobe Illustrator a jeho bohaté funkcie

Adobe Illustrator sa chváli mnohými inteligentnými funkciami. O aké konkrétne ide?

Široký výber nástrojov Adobe Illustrator prekoná vaše očakávania

Počas kreatívnej tvorby môžete v programe Adobe Illustrator meniť nespočetné množstvo inteligentných nástrojov. Ide samozrejme o bežné kreslenie, písanie alebo tvorbu obrazcov, ale Adobe si pripravilo aj pár unikátnych vylepšení. Veľmi obľúbené sú v programe Illustrator farebné prechody, tvorba vlastných tvarov, ale aj ohýbanie všetkých možných objektov.

Tvorte rýchlejšie ako kedykoľvek predtým s umelou inteligenciou od Adobe Illustrator

S jednoduchými, ale aj náročnými úpravami vám pomôže umelá inteligencia Adobe Illustrator Sensei. Konkrétne ušetrí čas napríklad s orezávaním podľa obsahu, tvorením kriviek alebo úpravami objektov bez nutnosti prekresľovania. Adobe Illustrator dokáže tiež identifikovať podobné objekty a potom vykonávať veľké globálne úpravy.

Neviete si rady s tým, ako vykonať určitú funkciu? Na oficiálnych stránkach nájdete Adobe Illustrator tutorial, ktorý zaručene ocení každý nový používateľ. Návody si môžete vyfiltrovať podľa toho, či ste začiatočník alebo už skúsený.

Adobe Illustrator – iPad aplikácia urobí z kreslenia naozajstné potešenie

Jednou z najväčších výhod Adobe Illustrator je aj prepojenie s aplikáciou pre zariadenia Apple iPad. Chváli sa maximálnou presnosťou a kompatibilitou s Apple Pencil, ktorá dosahuje úroveň prirodzenej kresby. Nechýba samozrejme ani synchronizácia na cloude, takže môžete kresliť rukou a potom v programe Illustrator ďalej upravovať.

Ktorá Adobe Illustrator licencia bude tá pravá?

Počas výberu Adobe Illustrator licencie je dôležité sa zamerať na tri vlastnosti.

  • Dĺžka licencie Adobe Illustrator má 1 alebo 12 mesiacov. Záleží teda na vás, či chcete program iba na krátke vyskúšanie alebo ste rozhodnutí pre dlhodobé používanie.
  • Hlavný jazyk je angličtina, ale nájdete aj Adobe Illustrator CZ. Pokiaľ anglický jazyk príliš dobre neovládate, určite sa vám bude hodiť český Adobe Illustrator, cena však bude o niečo vyššia.
  • Určenie licencie Adobe Illustrator vypovedá o vhodnom využití v domácnosti, firme aj štátnej správe. Teda si ju užijú naozaj všetci od študentov cez zamestnancov až po veľké organizácie.

i

Špeciálnou licenciou je potom Adobe Creative Cloud, ktorá zahŕňa ďalších viac ako 20 grafických programov spoločnosti. Bude sa hodiť, ak napríklad pracujete s fotografiami alebo videami.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
41,90 €

6 položiek
Adobe Illustrator, Win/Mac, CZ/EN, 1 mesiac (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
41,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605m1
Adobe Illustrator, Win/Mac, CZ/EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
507,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605m2
Adobe Illustrator, Win/Mac, CZ/EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
507,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605m3
Adobe Illustrator, Win/Mac, EN, 1 mesiac (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
40,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605m4
Adobe Illustrator, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
487,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605m6
Adobe Illustrator, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Illustrator CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika a maľovanie, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
487,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605m5
„Photoshop" online a zadarmo – výber najlepších alternatívnych fotoeditorov Adobe Photoshop je špičková aplikácia, ktorú si dnes môžete kúpiť za pomerne rozumný mesačný poplatok. Ale pre tých, ktorí nepracujú s fotografiami alebo grafikou denne, môže byť aj najmenší poplatok zbytočne vysoký. Preto vám prinášame výber najlepších bezplatných...
Nájdite si dokonalé zariadenie pre študentov a učiteľov umenia, elektronické vzdelávanie alebo prácu z domova, s ktorými môžete ihneď pracovať na diaľku. Napríklad grafické displeje od spoločnosti Wacom. Poznáte ich funkcie?
Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!
MicrosoftČo je to SharePoint? SharePoint od Microsoftu vám prináša modernú platformu na zdieľaný prístup, interakciu a spoluprácu. Tímová spolupráca tak môže prebiehať kdekoľvek a kedykoľvek – a navyše rýchlo, spoľahlivo a bezpečne.
Viac článkov

Adobe Illustrator

V kategórii Adobe Illustrator máme práve teraz na Alza.sk celkom 6 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné adobe Illustrator Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie adobe Illustrator Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie adobe Illustrator Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii adobe Illustrator recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií