AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Adobe Premiere Pro Creative Cloud MP team ENG Commercial RENEWAL (12 mesiacov) (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Adobe Premiere Pro Creative Cloud MP team ENG Commercial RENEWAL (12 mesiacov) (elektronická licencia)
3,0 1 hodnotení
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  EO603c13
Adobe Premiere Pro Creative Cloud MP team ENG Commercial RENEWAL (12 mesiacov) (elektronická licencia) Predaj skončil

Adobe Premiere Pro Creative Cloud MP team ENG Commercial RENEWAL (12 mesiacov) (elektronická licencia)

Adobe Premiere Pro patrí medzi jedinečný softvér na úpravu videí medzi viacerými platformami. Poskytuje ohromný 64-bitový výkon, veľmi intuitívne pracovné postupy a časovo úspornú integráciu Adobe pri poskytovaní videa pre takmer všetky obrazovky. Jeho veľkou výhodou je aj schopnosť upravenie nízkeho rozlíšenia na zábery s rozlíšením 6K bez nutnosti prevádzania. Profesionáli si budú priasť blahom a nováčikovia sa veľmi rýchlo zorientujú v prehľadnom používateľskom rozhraní.

Bleskovú odozvu a maximálnu stabilitu zažijete prostredníctvom rozšíreného 64-bitového systému Mercury Playback Engine, ktorý do poslednej kvapky využíva zdroje moderných grafických kariet. Ťažko si možno predstaviť lepší program, takže rozhodne neváhajte s jeho obstaraním.

Čo je nové?

  • Všetky vaše dátové zdroje vždy poruke
  • Integrácia služby Adobe Stock
  • Jednoduchšia spolupráca so službou Tímové projekty
  • Automatické prispôsobenie VR
  • Nové rozhranie Začíname
  • Import ďalších natívnych formátov
  • Synchronizácia písiem Typekit
  • Priame publikovanie na web Behance

Adobe Creative Cloud

Spoločnosť Adobe patrí na poli softvéru medzi úplné špičky a jej produkty dlhodobo udávajú smer celého odvetvia. Creative Cloud patrí medzi novú formu licencovania, ktorá používateľom dopraje celú škálu príjemných možností. Všetky exkluzívne aktualizácie, okamžitý prístup k novým funkciám aj jednoduchá správa medzi ne rozhodne patria. Na overenie predplatného je nutné pripojiť počítač raz za 99 dní k internetu, čo v dnešnej dobe nebude žiadny problém.

Licencia RENEWAL slúži na obnovovanie predchádzajúceho predplatného a možno ju zakúpiť najskôr 30 dní pred a najneskôr 30 dní po výročnom dátume licencie CC. Ak neobnovuje ihneď (dlhšie ako 30 dní po expirácii), zakúpte už opäť novú licenciu (seat) a nie renewal (obnovu), a to na počet mesiacov, ktoré zostávajú do výročného dátumu.

ML + CZ (multi language) obsahuje mnoho jazykových verzií, vrátane angličtiny a češtiny.

Čo robiť po nákupe: https://licensing.adobe.com

  • Po objednaní predplatného (Adobe Cloudu) dostanete e-mailom pozvánku z cloudovej administrátorskej konzoly Adobe (creative.adobe.com), kde následne budete spravovať Adobe licencie. Príjemca sa stáva administrátorom účtu (pozvánka je generovaná v pracovné dni od 9 do 17 hodín). Účet môžete mať v rodnom jazyku, alebo v angličtine. Nastavíte si ho vnútri účtu (v päte stránky je výber jazyka).
  • Po prijatí pozvánky v e-maili administrátorom (registrujete sa pomocou Adobe ID, ktoré už máte, alebo si ho v priebehu prijímania pozvánky vytvoríte) sa vygeneruje výročný dátum, ktorý je navždy nemenný a ku ktorému o rok licencia vyprší.
  • Na účte sa vám čoskoro (najneskôr v deň objednania v pracovné dni) objavia zakúpené licencie, ktoré je možné ihneď využiť.
  • Každú licenciu je nutné priradiť danému používateľovi, ktorý ju má používať (nemusí to byť administrátor účtu). Ak je ním sám administrátor, priradí licenciu sám sebe, ak niekto iný, priradí sa na e-mail používateľa. Do e-mailu opäť dorazí pozvánka na prijatie licencie.
  • Po potvrdení pozvánky na používanie licencie v e-mailovej schránke, môže používateľ okamžite začať sťahovať. Licenciu aktivuje svojim e-mailom (v ktorom je Adobe ID, toto ID musí mať vytvorené nielen administrátor, ale každý používateľ, ktorý chce licencie využívať). Spoločne s prvým stiahnutým produktom (v prípade All Apps verzie) sa sťahuje aj Adobe Cloud Manager. Ide o jednoduché rozhranie, kde si vyberáte produkty, ktoré chcete sťahovať (nie je nutné mať nainštalované všetko z kolekcie). Taktiež si môžete spätne vyberať medzi verziami (max. 2 späť). Produkt aktivujete len raz, a to aj v prípade All Apps verzie.

Poznámky k používaniu predplatného Adobe (Adobe Cloud):

  • Licenciu je možné administrátorom účtu kedykoľvek preradiť na iného používateľa, a to odobratím existujúcemu a priradením inému (pozri bod 4.).
  • Každá licencia je určená pre jedného používateľa, ktorý si ju však môže aktivovať svojím Adobe ID dvakrát, napríklad v zamestnaní a doma (alebo na PC a na notebooku) za predpokladu, že nepobežia súbežne.
  • Administrátorov účtov môže byť viac, pôvodný môže aj odovzdať status „primary admina“ inej osobe. Toto musí urobiť vnútri účtu (správa tímu, správa používateľov a ďalšie funkcie používateľskej konzoly). Akcia sa potvrdzuje opäť v e-maili nového admina, ktorý prijme licenčné podmienky.
  • Licencie si v účte môžete pridať adminom kedykoľvek sami, pokiaľ sa ponáhľate (napr. cez víkend alebo mimo pracovné dni). Licencia bude ihneď aktívna a je možné ju prideliť používateľovi (pozri postup v bode 4.) berte ale na vedomie, že táto akcia je zo strany Adobe považovaná za záväznú objednávku a musíte si u svojho predajcu do 7 dní objednať. Objednávajte toľko mesiacov, koľko sa vám pri vygenerovaní novej licencie objaví. Vždy je to adekvátny počet mesiacov do výročného dátumu (pozri časť 2.). Po spracovaní sa u licencie zobrazí „Splnené“. Pokiaľ toto neurobíte, účet sa v nasledujúcich dňoch zablokuje na ďalšiu manipuláciu s licenciami (zakúpené budú bez obmedzenia platné a funkčné až do výročia).
  • Je potrebné brať na vedomie, že hoci ide o aplikáciu na desktop (aplikácia nebeží na serveri Adobe, ale priamo v počítači používateľa) tak aj napriek tomu, že môže byť počítač offline, je nutné raz za 99 dní aplikáciu reaktivovat (bude vyžadovaná nová aktivácia pomocou Adobe ID). Je teda možné sa na cca 3 mesiace celkom odpojiť od internetu a pracovať (v tomto režime nebudú dostupné online príspevky aplikácie a služby, ako napr. Cloudové úložisko a podobne). Na nutnosť reaktivácie budete 30 dní pred ukončením upozornení systémom bez ohľadu na to či ste, alebo nie ste online.
  • 30 dní pred expiráciou licencií dostane administrátor e-mail od Adobe, že je potrebné objednať obnovu (a ďalej min. dvakrát pripomienku). Správnu položku nájdete v Alza e-shope. Cena je rovnaká ako cena novej licencie, ale pre plynulosť prechodu (bez nutnosti reaktivácie a podobne) sa odporúča použiť položku obnovy (renewal). Ak si ich už neželáte ďalej využívať, licencie 30 dní po výročí úplne expirujú. Ak chcete iný produkt, tak si len objednáte nové licencie iného produktu.
  • Licencie sa kupujú vždy minimálne na 12 mesiacov (v prípade nového účtu, alebo podľa výročného dátumu účtu). Na kratšiu dobu iba v prípade, že dokupujete do existujúceho účtu (napr. v polovici obdobia na 6 mesiacov, cena je pomerová). Obnova (renewal) je vždy len na 12 mesiacov. Kvôli kontraktom dlhším ako 12 mesiacov nás kontaktujte (cena za viac rokov sa násobí a to maximálne na 48 mesiacov podľa typu zákazníka, nie je teda poskytovaná žiadna zľava).
Poznámka:
» Všetky programy Adobe Premiere
» Všetky softvéry pre štátnu správu
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adobe Premiere Pro Creative Cloud MP team ENG Commercial RENEWAL (12 mesiacov) (elektronická licencia)
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií