AP+ nový vizuál AD homeoffice

Ashampoo Photo Optimizer 7 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo Photo Optimizer 7 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Ashampoo Photo Optimizer pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: ČR a SK, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLA0006a
Ashampoo Photo Optimizer 7 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo Photo Optimizer 7 (elektronická licencia)

Hľadáte komplexný program, ktorý sa postará o všetko okolo správy fotografií vo vašom PC? V tom prípade potrebujete Ashampoo Photo Optimizer 7. Tento šikovný softvér vám výrazne pomôže v rýchlejšom a presnejšom spracovaní stoviek fotografií z dovolenky. Vďaka šikovne navrhnutým algoritmom totiž zvládne prakticky všetky úpravy úplne automaticky. Namiesto niekoľkých hodín vám bude stačiť pokojne len pár minút.

Licencia dorazí do Vášho emailu uvedeného pri registrácii na Alza.sk, najneskôr do 4 dní (väčšinou sú licencie pripravené do druhého dňa).

Kľúčové vlastnosti softvéru Ashampoo Photo Optimizer 7

  • Vynikajúci softvér pre správu a základnú úpravu fotografií Ashampoo Photo Optimizer 7
  • Celý rad automatických úprav na jedno kliknutie
  • Ashampoo vám ušetrí veľa času pri úprave fotiek z dovolenky
  • Photo Optimizer 7 vylepší portréty vrátane odstránenia efektu červených očí
  • České používateľské rozhranie

Skvelé fotky na jedno kliknutie

Program Ashampoo Photo Optimizer 7 urobí behom chvíľky poriadok v stovkách fotografií. Každú snímku podrobne analyzuje tak, aby detekoval prípadné nedostatky. Sám teda spozná, že je potrebné nadrobno doladiť farebné podanie, upraví expozíciu, vylepší kontrast a celkovo dodá fotkám originálny vzhľad s dostatočnou ostrosťou. Ak budete spokojní, tak možno použité automatické efekty obratom aplikovať na ďalšie stovky urobených snímok iba jedným kliknutím myši.


Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií