AP+ nový vizuál PET

Každý má svojho Igora

Zobraziť katalóg
Každý má svojho Igora E-kniha
Elektronická kniha
2013, 264 strán
Kód:  EK9613 ISBN: 978-80-811-4303-8

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Každý má svojho Igora Predaj skončil

Každý má svojho Igora

Len nenaplnenie dokáže lásku umocniť až na posadnutosť. Lebo žiadna skutočnosť by nebola taká úžasná, ako predstava o nej. Kvôli takej láske sa rúcajú mosty a vracia sa späť na záchrannom člne, lebo inak sa nedá existovať. Aj Tesy takú zažila. Vykašľala sa na kariéru i domov a odišla do rodnej dediny, kde stretá Dana, maliara, ktorý sa práve vrátil z Japonska a zaumieni si napísať knihu. Ako sa v úzkoprsom prostredí vidieka rozvinie vzťah tak protichodných osobností a či úprimná ľudská náklonnosť dokáže nahradiť spaľujúcu túžbu po mužovi z minulosti, to sa dozviete v príbehu.
Števa Opremčáková (1957, Rožňava) vyštudovala sociálne právo. Autorka projektu azylového domu pre bezdomovcov a sociálnej kliniky pre týrané matky s deťmi. Za podpory pražskej Armády spásy a Nadácie dobrej vôle Oľgy Havlovej uviedla tieto projekty do života aj v Košiciach. Autorka bestsellerov Zatiaľ navždy, Židovská krv, V Írsku prší inak a Planisko. Viac na http://www.facebook.com/stefania.opremcakova a http://opremcakova.blog.sme.sk/

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií