AlzaBoxy Q1 Aplikace

Lenovo 2 mesiace Adobe Creative Cloud členstvo

Zobraziť katalóg
Lenovo 2 mesiace Adobe Creative Cloud členstvo
1,0 1 hodnotení
Darček – trvanie 2 mesiace, platnosť akcie do 30. novembra
125 €
-
+
Pridať do zoznamu
Kód:  XXNTADOBE2M
Lenovo 2 mesiace Adobe Creative Cloud členstvo 125 € Nie je možné kúpiť samostatne

Lenovo 2 mesiace Adobe Creative Cloud členstvo

S Adobe Creative Cloud môžete vytvárať úžasný obsah

Spoločnosť Adobe patrí na poli softvéru medzi úplné špičky a jej produkty dlhodobo udávajú smer celého odvetvia. Mohutný balík Adobe Creative Cloud obsahuje všetky dobre známe aplikácie a je čisto na vašom rozhodnutí, aké v konkrétnom okamihu potrebujete. Dnes pokojne len Photoshop CC a Illustrator CC, ale zajtra si ľahko pridáte Premiere Pro CC a potom ďalšie a ďalšie. Dokonale kreatívny ekosystém vám podá pomocnú ruku a zaistí inšpiráciu plnými dúškami.

Ako získať Adobe Creative Cloud od Lenovo na 2 mesiace zadarmo?

Spoločnosť Lenovo sa rozhodla k vybraným notebookom série Yoga Pro pridať aj členstvo v Adobe Creative Cloud zadarmo na celé dva mesiace. Ponuka platí aj pre existujúcich majiteľov predplatného, ktorým sa jednoducho na dva mesiace pozastaví mesačná platba. Ponuku využijete v aplikácii Lenovo Vantage.

Pravidlá a podmienky akcie

Pro využití nabídky přejděte do aplikace Lenovo Vantage, kde vyberte "Můj software". Ponuka vyprší 30. novembra 2024.  Získajte dvojmesačnú skúšobnú verziu aplikácií Creative Cloud All Apps, keď si zakúpite Lenovo Yoga Pro 9i Gen 9 (16″ Intel), Yoga Pro 7i Gen 9 (14″ Intel), Yoga Pro 7 Gen 9 (14″ AMD), Yoga Book 9i Gen 9 (13″ Intel), Yoga 9i 2-in-1 Gen 9 (14″ Intel), Yoga 7i 2-in-1 Gen 9 (16″ Intel), Yoga 7i 2-in-1 Gen 9 (14″ Intel), Yoga 7 2-in-1 Gen 9 (16″ AMD), Yoga 7 2-in-1 Gen 9 (14″ AMD), Yoga Slim 7i Gen 9 (14″ Intel), Yoga Pro 9i Gen 8 (14″ Intel), Yoga Pro 9i Gen 8 (16″ Intel), Yoga Pro 7i Gen 8 (14″ Intel), Yoga Pro 7 Gen 8 (14″ AMD) or Lenovo Slim 7i Gen 9 (14" Intel), Lenovo Slim Pro 9i Gen 8 (14″ Intel), Lenovo Slim Pro 9i Gen 8 (16″ Intel), nebo Lenovo Slim Pro 7i Gen 8 (14″ Intel).

Ak pri registrácii zadáte platobnú metódu, vaše predplatné sa na konci dvojmesačného skúšobného obdobia automaticky obnoví a bude vám účtovaná aktuálna sadzba predplatného, ktorá je aktuálne 54,99 USD/mesiac (599,88 USD/rok plus príslušné dane DPH), pokiaľ ho nezrušíte . Pokiaľ ho zrušíte pred koncom dvojmesačného skúšobného obdobia, nebude vám účtovaný žiadny poplatok.

Kompletné podmienky a postup registrácie nájdete na webe výrobcu.


Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií