AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Malá škola modlitby

Zobraziť katalóg
Malá škola modlitby E-kniha, Slovensky
Elektronická kniha
Autor: Anselm Grün
2019, Slovensky, 174 strán
Kód:  EK41142 ISBN: 978-80-89866-39-7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Malá škola modlitby Predaj skončil

Malá škola modlitby

Mnohým ľuďom sa dnes modlí akosi ťažko. Všedný deň je uponáhľaný, preto nemajú dostatok času, pri modlitbe nenachádzajú správne slová a nedbajú na držanie tela. Naučené modlitby im navyše nejdú od srdca. A predsa platí, že naša modlitba, prosba, nárek i chvála majú s nami ľuďmi veľa spoločného. Modlitba nie je len rozhovor s Bohom, ale aj počúvanie a vnímanie. Preto si vyžaduje našu dôveru a otvorenosť. Nemenej dôležité je však aj ticho a naša reakcia. Oboje sa dá nacvičiť a naučiť. Modlitba nezostáva v priestore našej duše, našich nádejí či obáv. Dotýka sa celého človeka a vplýva aj na telo.

Anselm Grün nám v tejto knihe ukazuje spôsoby a možnosti, ako prostredníctvom modlitby nadobudnúť v našom živote rovnováhu. Ako nastoliť harmóniu medzi nebom a zemou a objaviť vo svojom vlastnom srdci miesto, kde v nás prebýva Boh. Uvažuje pritom nad nasledujúcimi témami:

Ježišova škola modlitby Modlitba žalmov Spôsoby modlitby Postoje a gestá pri modlitbe Modlitba ako stretnutie Tradičné, naučené modlitby Spoločná modlitba – skúsenosť prvých kresťanov

Kniha Anselma Grüna je malou školou modlitby a predstavuje úvod do dynamickej spirituality.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií