AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nebezpečné poslání

Zobraziť katalóg
Nebezpečné poslání E-kniha
4,5 2 hodnotení
Elektronická kniha
2017, 320 strán - 3 Kniha zo série Hříšní ctitelé
Kód:  EK22556 ISBN: 978-80-269-0681-0

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nebezpečné poslání Predaj skončil

Nebezpečné poslání

Romantika Nebezpečné poslání Sabriny Jeffries z cyklu Hříšní ctitelé

V další knize Sabriny Jeffries se do popředí dostává Warren Corry, markýz z Knightfordu, který má poněkud nezvyklý životní styl: celé noci tráví zábavou v londýnských vykřičených čtvrtích a skoro celé dny prospí. Tento život má však hlubší důvody, jež začnou vystupovat na povrch, když je nucen oženit se s Delií Trevorovou, kterou nechtěně zkompromitoval na venkovské slavnosti u hraběnky Blakeboroughové.

I Delia má své tajemství, které nehodlá nikomu vysvětlovat: v noci chodí převlečená za mladého muže do londýnských heren a hraje karty o peníze. Přestože zdědila po otci obrovský talent v této oblasti, tvrdí, že se jí profesionální hráči protiví. Proč to tedy dělá, netuší zpočátku ani Warren, který na to brzy po jejich seznámení přijde a snaží se ji od toho odradit, přestože se mu to nejdřív vůbec nedaří. Životy mladých manželů se propojí nečekaným způsobem, který prověří jejich vzájemné city i odhodlání vytvořit si fungující manželství navzdory jeho uspěchanému a nepříliš povedenému začátku.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií