PET PET

Pád hore

Zobraziť katalóg
Pád hore E-kniha
Elektronická kniha
Autor: Gary van Haas
2014, 248 strán
Kód:  EK12604 ISBN: 978-80-746-2699-9

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pád hore Predaj skončil

Pád hore

Príbeh zo súčasného New Yorku o zdrvujúcom páde človeka až na najhlbšie ľudské dno, o zúfalom boji, hľadaní síl na prežitie a hlavne... o druhej šanci.

Gerald von Hassel bol úspešný mladý muž – špičkový obchodník z Wall Street. Mal istú prácu, stály príjem, útulný dom v luxusnej štvrti, automobil Mercedes-Benz, milú priateľku... Čo viac si priať? Jeho život plynul pokojne, stereotypne, bez akýchkoľvek výstrelkov, presne podľa plánu.

Lenže jedného osudového rána dôjde k nečakanému zvratu a súhrou zvláštnych okolností príde Gerald o všetky svoje doterajšie „istoty“. Zostane úplne bez prostriedkov a hlavne bez priateľov. Zo svojho miesta na výslní sa prepadne hlboko na spoločenské dno. Skončí ako ľudská troska bez domova, bez tváre, bez mena, vlečúca sa bezvládne po newyorských smetiskách. Vychudnutý, zarastený, hladný, s perami rozpraskanými horúčkou... Vydrží Gerald byť svedkom vlastného potupného úpadku? Nájde v sebe zvyšok síl na prežitie?

Autor si ľahko pohráva s otázkou karmy a karmického dlhu alebo s prírodnými zákonmi príčiny a následku, prípadne ľudovými „božími mlynmi“. Pochopí Gerald, následky akých činov z minulosti ho dostihli? Prinúti ho nová situácia spomaliť a začať premýšľať o tom, ako sa dostať tam, kde by chcel byť, alebo dokonca svoj život prehodnotiť?

Potom by mohol dostať druhú šancu...

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií