AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Páni kluci

Zobraziť katalóg
Páni kluci Film
4,5 2 hodnotení
Kód:  AV00155

Páni kluci

Traja nerozluční kamaráti Tomáš, Jožka a tulák Hubert žijú v pokojnom mestečku Levín začiatkom storočia. Tomáš žije u energickej tety Apoleny a strýka Václava, ktorým poriadne korení život. Jemu zase robí naschvály bratranec Štefan, žalobník a zlomyseľný chlapec.

Po neskorom príchode a následnom treste pred celou triedou sa Tomáš rozhodne získať odmenu pre najlepšieho žiaka. Začne od spolužiakov za rôzne protislužby dostávať pochvalné lístočky, ale stále ich má málo. Za pomoci Huberta vniknú s Jožkou do riaditeľne, kde sa zásobia lístočkami. Na školskej slávnosti ale chlapci svojim víťazstvom vzbudia rozruch a sú riaditeľom a učiteľom Lopatou zamknutí v kabinete, než sa rozhodne, čo s nimi bude ďalej. Hubert im však pomôže von a všetci sa rozhodnú pre útek na miestny hrad Pokštejn. Cestou hodia svoje šaty do rieky, aby vzbudili zdanie, že sa utopili. Druhý deň je v mestečku frmol, utopili sa traja chlapci a navyše niekto vylúpil miestnu záložňu! Chlapci na hrade nájdu poklad ale ako to, že sú v ňom súčasné peniaze?

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií