AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Snowden

Zobraziť katalóg
Snowden Film
4,6 16 hodnotení
Kód:  AVFE0001

Snowden

Špión/hacker/zradca/hrdina

Edward Snowden zmenil súčasný svet ako málokto iný. Strhujúcí príbeh, ktorý viedol až k najväčšej špionážnej kauze modernej doby.

Jeho meno pozná každý. Edward Snowden za sebou nechal pokojný rodinný život a vzornú kariéru v tajných službách a stal sa štvancom na úteku. Je muž, který odhalil šokujúce praktiky amerických výzvedných služeb hrdinským whistleblowerom, alebo zradcom, ktorý si zaslúži najtvrdší trest? Klasik americkej angažovanej kinematografie Oliver Stone skúma profesné aj rodinné zázemie človeka, ktorý ukázal svetu, že sme neustále sledovaní. A že vojna proti terorizmu poslúžila ako zámienka k bezprecedentnému vpádu moci do súkromia. Ide tu vážne ešte o zachovanie demokracie? Snowdenova odpoveď je mrazivo jasná.

 

Film nie je v českom znení !

Diskusia a poradňa k Snowden
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií