Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)
4,7 296 hodnotení
Operačný systém - plná krabicová verzia, obsahuje USB flash disk pre 32-bit alebo 64-bit inštaláciu, slovenský, pre 1 počítač prenositeľná
Kód:  WZ078c Produktové číslo:  KW9-00504 Stránky výrobcu

Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)

Pripravte sa na ďalší krok vo vývoji operačných systémov! Spoločnosť Microsoft, ktorá si drží výsadné postavenie v segmente systémov, určených pre osobné počítače, prichádza s novou verziou legendárnych Windows, ktoré prispeje k vašej vyššej pracovnej efektivite a poskytne aj dostatok priestoru na multimediálnu zábavu. Nadväzuje na vylepšenú predchádzajúcu verziu Windows 8.1, avšak pri dizajne systému sa pamätalo na pripomienky užívateľov, ktoré boli vo veľkej miere do Windows 10 zapracované.

Pracujte rýchlejšie s novými funkciami

Jedným z ťahákov, ktoré boli predstavené ako pre systém kľúčový, je návrat klasickej ponuky Štart, vďaka ktorej budete mať všetky svoje programy aj ponuky nastavení pod kontrolou a rýchlo pripravené. Okrem zoznamového prehľadu programov  je v jej rámci možné zobraziť aj menšie živé dlaždice - budete teda mať rýchly prehľad o predpovedi počasia, neprečítaných správach, či čerstvé informácie zo sociálnych sietí a čítačiek RSS. Zaujímavosťou u týchto dlaždíc je možnosť vyvolania 3D kocky, na ktorej budú všetky dlaždice jednoducho viditeľné.

Microsoft tiež po vzore konkurentov zapracoval a vybavil najnovší systém hlasovú asistentkou Cortana, s ktorej pomocou možno zariadenie napríklad ovládať za pomoci hlasových povelov, či mať rýchly prehľad o pracovných a ďalších udalostiach vo svojom kalendári.

Samozrejmosťou je stále prepojenie so službami OneDrive, takže si svoje dôležité dáta a súbory budete môcť napríklad zálohovať na cloudové úložisko a ich obsah zdieľať s kolegami a známymi.

Viac plôch na jednom monitore

Jednou z najdôležitejších predstavených funkcií, ktoré by mohli viesť k vyššej pracovnej efektivite, je natívna podpora viacero plôch, umiestnených na jednom monitore. Koncept tzv. virtuálnych plôch sa hodí predovšetkým v prípade prezentácií, kedy môžete ľahko prepínať na plochy, ktoré chcete, aby diváci videli, a zároveň nechcete zatvárať aplikácie, ktoré majú zostať ich očiam skryté.  Práce na vašich projektoch budú s týmto systémom tiež prehľadnejšie.

Nové aplikácie na prácu aj zábavu

Spoločnosť Microsoft je známa tým, že do systému integruje kvalitné a dobre navrhnuté aplikácie, ktoré sú užívané milióny ľudí po celom svete. Windows 10 na túto históriu naväzuje a pre užívateľov je tak pripravený riadok vylepšených aplikácií, uľahčujúcich každodenný život. Okrem poštového klienta v rámci aplikácie Outlook.com sú teraz v prepracovanom vzhľade k dispozícii aj napríklad správca fotografií, správca kontaktov a úplne prepracovaný kalendár.

Pre technicky založenejších užívateľov a napríklad správca siete určite bude vítaným vylepšením aj možnosť využitia klávesových skratiek v príkazovom riadku a ľubovoľnej zmeny veľkosti jej okna. Prieskumník súborov teraz zobrazuje najpoužívanejšie priečinky a súbory, takže odpadá nutnosť dostávať sa k súborom cez link Predtým navštívenej.

Keby vám potom nestačili aplikácie, dodávané s operačným systémom, pochopiteľne je možné navštíviť aj nový obchod s aplikáciami Windows Store, z ktorého je možné ďalšie programy, určené pre desktop aj mobilné platformy, jednoducho stiahnuť. Mnoho z nich je navyše univerzálne kompatibilných, čo znamená, že je možné používať ako na PC, tak aj na telefónoch s OS Windows Phone, Xbox One, či HoloLens.

S tým súvisí aj ďalšia novinka - budúce holografické užívateľské rozhranie. Aplikácie pre Windows 10 tak budú môcť využiť nespočetných možností, ktoré ponúka s pomocou okuliarov HoloLens premietaný trojrozmerný virtuálny priestor.

Parametre a špecifikácie:

Licencie:
Produkt: Microsoft Windows 10
Verzia: Home
Spracovanie dát: 32-bit alebo 64-bit
Typ: FPP, obsahuje USB flash disk
Lokalizácia: slovenský

Minimálna konfigurácia:

Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší
Operačná pamäť: 1 GB (32-bitová verzia) alebo 2 GB (64-bitová verzia)
Voľné miesto na disku: 16 GB
Grafická karta: grafické zariadenia podporujúce Microsoft DirectX 9 s ovládačom WDDM
Konto Microsoft a prístup k Internetu

Parametre a špecifikácia

Produkt
MS Windows 10 Hotovo!
Typ licencie
Elektronická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Dĺžka predplatného
Bez obmedzenia mesiacov Hotovo!

Základné parametre

Produkt
MS Windows 10 Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Elektronická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Dĺžka predplatného
Bez obmedzenia mesiacov Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Prenosná Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Spôsob inštalácie
Flashdisk Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
SK Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows 10 na stiahnutie
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows 10

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, ak by som si u vás nechal poskladať PC kompletne so všetkými komponentami, musím k tomu kupovať aj zvlášť Windows alebo je k PC zadarmo poprípade za nejakú symbolickú cenu.

docital som sa nasledovne: 9. máj je termínom, kedy sa končí podpora pre Windows 10 verzie 1507. Po tomto dátume už používatelia nebudú dostávať (bezpečnostné) aktualizácie, čo môže spôsobiť zvýšené riziko napadnutia zariadenia a prípadného úniku citlivých dát. Plati to aj pre tuto verziu?

Zdravým, ak u vás kúpim PC komponenty ( MB,VGA,CPU,RAM,SSD) a potrebujem k tomu samozrejme Win. je možné cenu Win nejak osekať/zlava/prihliadnutie na cenu komplet.obj ? Dávnejšie u predajcov ak sa brali komponenty na PC tak sa OS dával za "hubičku"

, chcem si zakúpiť Windows 10, prenosnú verziu. Preferujem USB verziu a chcel by som sa spýtať ak chcem používať aj iné jazky v rámci OS je to možné aj na verzií Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)(https://www.alza.sk/microsoft-windows-10-home-cz-fpp-d2872684.htm?catid=18856831) alebo iba vo verzií elektronickej Microsoft Windows 10 Home (https://www.alza.sk/media/microsoft-windows-10-home-d2902974.htm) Ďakujem

Dobrý deň. Mám v počítači nainštalovaný Windows 7, prechádzam na Windows 10. Je možné nainštalovať nový softvér, bez toho aby som zmazal dáta, ktoré mám uložené v počítači?

Dobrý deň mám otazku: Ak na nový PC nainštalujem windows a po mesiaci si poviem že chcem pridať RAM alebo vymeniť CPU alebo MB budem musieť kúpiť nový OS alebo inštalácia prebehne v poriadku a aktivácia kľúča nebude problém ? Ak sa niečo stane s OS a budem chcieť preistalovať Windows bude to možné ? Ak budem skladať nový počítač bude možné na ten nový PC použiť už použitú licenciu z minulého PC alebo bude nejaký problém ? Bude potrebné kúpiť novú licenciu alebo len odinštalovať OS z predošlého PC a inštalácia na nový bude fungovať ?

Zakúpil som si u vás počítač spolu s windows 10 FPP a po nainštalovaní stále ukazuje ze nie je aktivovaný

Kolko gb má windows 10

Dobrý deň kúpil som si Windows 10 home od vás a keď som ho inštaloval nemohol som zvoliť 64 bitovú verziu lebo keď som ju zvolil ukázala sa modrá obrazovka že system error tak som musel nainštalovať 32 bitovú verziu a teraz si nemôžem stiahnuť nejaké hry ktoré som chcel hrávať. Dúfam že mi nejako poradíte lebo znovu si Windows za 130€ nebudem kupovať. Ďakujem za odpoveď. PS: Dúfam že mi konečne niekto odpíše.

Dobry den, vcera som si kupil windows 10 na usb-ku, ked som si chcel naistalovat do noveho pc napisalo mi hlašku:"System Windows nenasiel Podmienky licencnej zmluvy na pouzivanie softveru spol. Microsoft. Overte ci su zroje instalacie platne, a znova spustite instalaciu". Dakujem za odpoved tu je moja zostava ak by trebalo https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm?sharelist=76646C6B6F6C617B2

123...
Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 10 Home SK (FPP) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 10 Home SK (FPP).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií