Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mrazničky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Energetická trieda
A
(1)
B
(1)
C
(7)
D
(31)
E
(124)
F
(36)
Typ
Zásuvková
(133)
Truhlicová
(67)
Vlastnosti mrazničky
Rýchle zmrazovanie
(72)
No Frost
(63)
Ručné ovládanie teploty
(40)
Zámok
(27)
Farba
Biela
(173)
Antikorová
(4)
Strieborná
(5)
Sivá
(2)
Žiadna
(10)
Najnovšie objednávky

Mraznička ako samostatný spotrebič je veľmi populárny vo veľkých rodinách, pretože v nej možno uskladniť na dlhú dobu prakticky všetko, čo potrebujete. Či už ide o mrazničky zásuvkové alebo pultové, vždy berte do úvahy niekoľko základných parametrov a priestor, ktorý máte k dispozícii. Ako vybrať vhodný mraziak?

Pokračovať

Na čo chcete mrazničky primárne používať?

V prípade, že vyberáte mrazničky, je dôležité zvážiť, na čo ich budete primárne používať. Samostatná mraznička je optimálna na veľké množstvo potravín a dlhodobé zmrazenie, pretože dokáže mraziť potraviny lepšie než mraznička kombinovaná. Ak však mrazíte obvyklé množstvo potravín na kratšiu dobu, postačí vám chladnička s mrazničkou.

Aké rozlišujeme mrazničky? Zásuvkové vs. truhlicové

Čo sa týka základného rozdelenia, v ponuke nájdete najmä mrazničky šuplíkové a truhlicové.

Truhlicová mraznička a jej (ne)výhody

Truhlicová mraznička je typická svojím vzhľadom „truhlice“, teda jedným boxom, do ktorého umiestnite veľké množstvo potravín – vďaka týmto vlastnostiam je ideálna predovšetkým pre živnostníkov alebo reštaurácie. Mraznička truhlicová sa však hodí aj pre veľké rodiny, ktoré napríklad usporadúvajú zabíjačky či nakupujú vo veľkom.

  • Disponuje veľkým úžitkovým objemom.
  • Hodí sa na uskladnenie radu potravín.
  • Má vcelku nízku spotrebu energie.
  • Pýši sa perfektnou izoláciou pri výpadku prúdu.
  • Neumožňuje príliš organizáciu vnútorného priestoru.
  • Nemožno ju umiestniť kamkoľvek – potrebuje viac miesta.

i

Vstavané mrazničky dokonale splynú s vašou kuchyňou

Vstavané mrazničky sú vhodné na zabudovanie do dizajnu kuchynskej linky alebo celej kuchyne. Dostupná je buď veľká úzka mraznička veľkosti chladničky, alebo podstavný malý mrazák, ktorý sa zmestí pod kuchynskú linku.

Zásuvková mraznička a jej (ne)výhody

Zásuvková mraznička sa nazýva aj policová – vyzerá veľmi podobne ako klasická chladnička, avšak až na to, že vo vnútri sú vodorovne umiestnené len zásuvky, ktoré sa buď vyťahujú, alebo vyklápajú. Policové mrazničky väčšinou nájdu svoje využitie práve v domácnostiach, pretože nedisponujú tak obrovským objemom a sú praktickejšie.

  • Má prehľadne členený vnútorný priestor.
  • Každá potravina v mrazničke má svoje miesto.
  • Nezaberie toľko miesta – umiestnite ju kamkoľvek.
  • Ľahko zapadne do väčšiny kuchýň.
  • Nemá tak veľký objem ako pultová mraznička.
  • Má trochu vyššiu spotrebu energie.

Pultové mrazničky
Pultové mrazničky

Policové mrazničky
Policové mrazničky

i

Najpredávanejšie skriňové mrazničky odrážajú skúsenosti zákazníkov

Dáte skôr na skúsenosti zákazníkov? Pozrite na najpredávanejšie skriňové mrazničky.

Ďalšie obľúbené typy – mrazničky No Frost, profesionálne aj presklené

Okrem základných typov môžete naraziť aj na mrazničky No Frost alebo profesionálne a presklené mrazničky.

  • Mrazničky No Frost patria medzi najobľúbenejšie. Mrazničky s touto funkciou vnútri spotrebiča rozháňajú suchý vzduch, vďaka čomu v nich nevzniká žiadna nepríjemná hrubá námraza.
  • Profesionálne mrazničky sú určené do väčších prevádzok – obchodov či reštaurácií. Z toho dôvodu majú oveľa väčší objem ako klasické mrazničky, sú odolnejšie a tiež výkonnejšie.
  • Presklené mrazničky určite všetci poznáte z klasických supermarketov, prípadne reštaurácií. Vďaka presklenej vrchnej časti tak všetci zákazníci ihneď vidia, z čoho môžu vyberať.

Mraznička a jej klimatická trieda: Aká je ideálna teplota na umiestnenie mrazničky?

Klimatická trieda nám hovorí, aká je optimálna okolitá teplota na prevádzku pultovej či zásuvkovej mrazničky. Triedy sa označujú skratkami T, ST, N a SN. Mraziaky môžu mať aj viac klimatických tried, čo znamená, že pokrývajú všetky teplotné rozhrania, ktorými sa dané triedy vyznačujú.

Triedy

Názov triedy

Rozsah okolitých teplôt

SN subnormálna 10 – 32 °C
N normálna 16 – 32 °C
ST subtropická 18 – 38 °C
T tropická 18 – 43 °C

A čo veľkosť? Mraznička by mala mať predovšetkým dostatočný objem

Keď už vyberáte medzi samostatnými mrazničkami, požadujete iste dostatočný objem. Myslite na to, že plná mraznička funguje vždy lepšie ako prázdna – to znamená, že je lepšie mať menší plný mraziak než väčší poloprázdny. Všeobecne sa odporúča 40 – 60 l na osobu.

  • Mraziak do 200 l dokáže pojať poriadne porcie, teda je ideálny pre rodiny či malé reštaurácie.
  • Mraziak do 400 l už zvládne zabezpečiť vhodné prostredie na suroviny reštaurácie a do väčších rodín.
  • Mraziak nad 400 l poskytne dostatok priestoru aj do veľkých reštaurácií alebo na veľké kusy potravín.

i

120 l mrazák vs. 500 l truhlicová mraznička

V bežných štvorčlenných rodinách sa hojne využívajú 120 l mrazničky, naopak v reštauráciách či obchodoch sú obľúbené 500 l mrazničky truhlicové.

Dôležité sú aj rozmery – mraznička malá vs. veľká

Mraznička malá môže stáť samostatne, ale ľahko sa zmestí aj pod pult ako podstavná. Môže tiež slúžiť ako rozšírenie mrazničky ku kombinovanej či monoklimatickej chladničke. Mini mraznička totiž môže mať pokojne len 40 cm, a tak sa zmestí všade. Naopak veľké mrazničky môžu dosahovať výšku až okolo 2 metrov.

Chcete perfektný mrazák? Zamerajte sa na 4 základné parametre

Či už vyberáte pultový, profesionálny alebo presklený mrazák, zamerajte sa vždy na niekoľko dôležitých parametrov.

Koľko kg je mraznička schopná zmraziť? To vám povie mraziaci výkon

Mraziaci výkon udáva, koľko kilogramov potravín je mraznička schopná zmraziť počas 24 hodín. V bežnej domácnosti by mal mraziaci výkon dosahovať aspoň okolo 12 kg/24 hod.

Mrazničky triedené podľa značky ocenia predovšetkým tí, ktorí chcú zladiť nové spotrebiče s existujúcimi tak, aby bol celkový dizajn kuchyne jednotný.

Vďaka dostatočnej akumulačnej dobe zvládnu mrazničky aj výpadok prúdu

Akumulačná doba je doba, počas ktorej sú mrazničky schopné v prípade výpadku elektrického prúdu alebo poruchy, udržať potraviny zmrazené. Odporúčame, aby mala mraznička akumulačnú dobu aspoň 15 hodín.

i

Na akú teplotu je mraznička schopná mraziť? Strážte si triedu mrazenia

Trieda mrazenia poskytuje informácie (pomocou 1 – 4 hviezdičiek) o tom, na akú minimálnu teplotu je schopná mraznička potraviny zmraziť. Ideálna teplota na skladovanie je -18 °C.

Mrazničky sú v behu neustále, a tak by mali mať nízku hlučnosť

Hlučnosť je dôležitá, ak plánujete mrazničky umiestniť do miestnosti, v ktorej trávite veľa času. Príjemné rozmedzie produkovaného hluku je 36 – 43 dB, čo predstavuje tichý šepot.

Mrazničky vás očaria aj radom doplnkových funkcií

Okrem základného vybavenia majú mrazničky aj rad doplnkových funkcií, ktoré vás očaria.

  • Samoodmrazovacia mraznička alebo beznámrazová mraznička vás zbaví povinnosti pravidelného odmrazovania. Vzhľadom na neustálu cirkuláciu vzduchu v mrazničke totiž dochádza k zníženiu vlhkosti a ideálnemu rozprestreniu chladu.
  • Mrazničky s výrobníkom ľadu oceníte najmä v lete, kedy chcete mať neustály prísun ľadu. Výrobník vám pripraví buď veľké kocky ľadu, alebo ľadovú triešť.
  • Displej dnes slúži na nastavenie teploty mrazenia alebo na aktiváciu rôznych doplnkových funkcií. Predtým sa muselo všetko nastavovať pomocou gombíkov, ktoré v súčasnej dobe plne nahradzuje displej.
  • Zámok dverí oceňujú najmä rodičia malých detí, keďže ide o bezpečnostný prvok, ktorý zamedzuje mnohým nehodám. Buď sa môžete stretnúť s malým zámkom, alebo elektronickým zamykaním.
  • Ručné ovládanie teploty je takmer samozrejmosťou. Predtým sa teplota regulovala pomocou termostatickej hlavice a teplomeru, ktorý sa dával do mrazničky. Teraz už si teplotu regulujete ľahko na displeji.
  • Rýchle zmrazenie zaisťuje po stlačení rýchly pokles teploty vo vnútri spotrebiča, vďaka čomu dôjde k super rýchlemu zmrazeniu novo vložených potravín. Po ich zmrazení sa funkcia sama vypne.
  • Low Frost je špeciálna funkcia, ktorá zaisťuje, že prípadný vzniknutý ľad sa bude rýchlejšie topiť. Výrobník chladu je umiestnený po obvode boxu, a tak sa námraza netvorí na vnútorných stenách.

Mraznička je typická svojím jednoduchým a decentným dizajnom

Mraznička neslúži na to, aby bola dominantným a dizajnovým doplnkom vašej kuchyne. Jej úlohou je skôr splynúť a pomôcť k zjednoteniu kuchyne. Podľa toho, do akých farieb máte ladenú kuchyňu, si môžete zvoliť buď klasickú bielu farbu, kombináciu so sklom (presklená mraznička) alebo nerezové vyhotovenie.

Príslušenstvo pre mrazničky zahŕňa veľa rôznych doplnkov

Príslušenstvo pre mrazničky zahŕňa doplnky, vďaka ktorým bude spotrebič stále ako nový a tiež v ňom budete mať lepší prehľad. Ide predovšetkým o špeciálne čističe, handričky, teplomery, formy na ľad či dózy na potraviny.

i

Veľké aj malé mrazničky lacno zoženiete v našom bazáre alebo akciovom tovare

Ak zháňate veľké či malé mrazničky lacno, máte niekoľko možností. Môžete sa pozrieť na naše mrazničky v akcii, ktoré ponúkame za skvelé ceny. A aká je ďalšia možnosť, ako zohnať lacné mrazničky? Bazár, tam nájdete kúsky za zlomok pôvodnej ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
GORENJE FH25EAW Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Truhlicová mraznička – energetická trieda E, objem 248 l, biela farba, rýchle zmrazovanie, rozmery 84,7 × 96,3 × 63 cm (V׊×H)
328,90 €

2.
WHIRLPOOL WH1410 A+E Na sklade > 5 ks
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 132 l, biela farba, rýchle zmrazovanie, rozmery 86,5 × 57,2 × 64,2 cm (V׊×H)
197,90 €

3.
GORENJE FN4172CW Na sklade 3 ks
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 194 l, klimatická trieda N a ST, biela farba, no Frost, rozmery 169,1 × 55 × 55,7 cm (V׊×H)
449,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
200 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - Zásuvková mraznička Varianty
4,2 20×
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 + 12 rokov záruka na kompresor
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 166l, Total NoFrost systém odmrazovania, digitálne nastavenie teploty, 5-výsuvných zásuviek, Fast Freez funkcia – rýchle zmrazenie, multi air flow systém, výrobník so zásobníkom na ľad, klimatická trieda N/ST/SN, biela farba, nerezové držadlo, rozmery 144,3 × 54 × 59 cm (V × Š × H), váha 46kg, dĺžka prívodného kábla 1,8m, 3 roky záruka a 12 rokov záruka na kompresor
+Darček Služba AlzaPlus+ ročné členstvo ako darček v hodnote 11,99 €
Super cena
319,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_UF_D310W
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 28×
WHIRLPOOL WH1410 A+E + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 132 l, biela farba, rýchle zmrazovanie, rozmery 86,5 × 57,2 × 64,2 cm (V׊×H)
197,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHMR010
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5 28×
GORENJE FN4172CW
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 194 l, klimatická trieda N a ST, biela farba, no Frost, rozmery 169,1 × 55 × 55,7 cm (V׊×H)
449,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: GORMR017
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 17×
BOSCH GSN54AWDV Séria 6
Zásuvková mraznička – energetická trieda D, objem 328 l, klimatická trieda SN a T, biela farba, no Frost a rýchle zmrazovanie, rozmery 176 × 70 × 78 cm (V׊×H)
758,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOMR021
4,7 45×
Siguro CF-O15 W Fast Freeze 400 + 12 rokov záruka na kompresor
Truhlicová mraznička – energetická trieda E, objem 400 l, biela farba, displej, rýchle zmrazenie (-32 ° C na 26 hodín), osvetlenie vnútorného priestoru, 2 košíky na usporiadanie potravín, detský zámok, držadlo so zámkom, invertorový motor, spotrebič je možné využívať aj ako chladničku, rozsah teploty +8 až -24 ℃, rozmery 83,5 × 136,5 × 73,5 cm (V × Š × H), hmotnosť 58 kg, 3 roky záruka, 12 rokov záruka na kompresor
Super cena
414,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_CF_O150W
4,7 45×
Siguro CF-K15 W Fast Freeze 299 + 12 rokov záruka na kompresor
Truhlicová mraznička – energetická trieda E, objem 299 l, biela farba, displej, rýchle zmrazenie (-32 ° C na 26 hodín), osvetlenie vnútorného priestoru, 2 košíky na usporiadanie potravín, detský zámok, držadlo so zámkom, invertorový motor, spotrebič je možné využívať aj ako chladničku, rozsah teploty +8 až -24 °C, rozmery 83,5 × 112,5 × 61 cm (V × Š × H), hmotnosť 41 kg, 3 roky záruka, 12 rokov záruka na kompresor
Super cena
339,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_CF_K150W
5,0
BEKO RFNE270E33WN - 5 rokov záruka po registrácii
Zásuvková mraznička – energetická trieda F, objem 219 l, klimatická trieda SN, T a SN-T, biela farba, rýchle zmrazovanie a zámok, rozmery 151,8 × 59,5 × 65,5 cm (V׊×H)
467,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BEMR005
4,9
AMICA GS 15600W
Zásuvková mraznička – energetická trieda F, objem 173 l, klimatická trieda ST, biela farba, rozmery 143 × 55 × 58,2 cm (V׊×H)
273,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMIFR2
4,7 49×
CANDY CCTUS 542XH
Malá mraznička – energetická trieda F, objem 91 l, klimatická trieda ST, rozmery 85 × 55 × 58 cm (V׊×H)
Zľavnené -10 %
223,90 € 248,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FAC0002f
4,9 14×
WHIRLPOOL WHM4611 2 + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 437 l, klimatická trieda SN a T, biela farba, zámok, rozmery 91,6 × 140,5 × 69,8 cm (V׊×H)
438,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHMR013
5,0 17×
WHIRLPOOL WHM22113 3 + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Truhlicová mraznička – energetická trieda D, objem 219 l, klimatická trieda SN a T, biela farba, zámok, rozmery 91,6 × 118 × 69,8 cm (V׊×H)
367,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHMR014
4,4 21×
Amica FZ 208.3 AA
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 146 l, klimatická trieda ST, biela farba, rozmery 125,2 × 54,5 × 59,7 cm (V׊×H)
328,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMI201b
4,6 14×
WHIRLPOOL UW4 F2Y WB F 2 + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 179 l, klimatická trieda SN a T, biela farba, no Frost, rozmery 142 × 59,5 × 64,5 cm (V׊×H)
406,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHMR022
BOSCH GSN58AWCV Séria 6 - Zásuvková mraznička Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 12×
BOSCH GSN58AWCV Séria 6
Zásuvková mraznička – energetická trieda C, objem 366 l, klimatická trieda SN-T, biela farba, no Frost, rozmery 191 × 70 × 78 cm (V׊×H)
984,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOMR030
4,6
WHIRLPOOL UW8 F2Y WBI F 2 + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 259 l, klimatická trieda SN-T, biela farba, no Frost, rozmery 187,5 × 59,5 × 63 cm (V׊×H)
498,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHMR025
4,6
GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 457 l, klimatická trieda N, biela farba, rýchle zmrazovanie a zámok, rozmery 85 × 150 × 74 cm (V׊×H)
Zľavnené -10 %
438,90 € 486,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GORMR021
5,0
GORENJE FH401CW FreezeProtect -15°C
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 384 l, klimatická trieda N, biela farba, rýchle zmrazovanie a zámok, rozmery 85 × 130 × 74 cm (V׊×H)
389,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GORMR022
4,7
CANDY CCHH 200 + 11 rokov záruka na kompresor po registrácii
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 194 l, klimatická trieda SN-T, biela farba, rozmery 84,5 × 82 × 55,5 cm (V׊×H)
228,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CANMR043
GORENJE FN619FEW5 - Zásuvková mraznička Doprava
zadarmo
4,5
GORENJE FN619FEW5
Zásuvková mraznička – energetická trieda F, objem 280 l, klimatická trieda SN, N, ST a T, biela farba, no Frost, samoodmrazovanie, displej, rýchle zmrazovanie, ručné ovládanie teploty, dverový alarm a LED osvetlenie, rozmery 185 × 59,5 × 66,3 cm (V׊×H)
498,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GORMR035
4,6 25×
WHIRLPOOL WHS 2121 + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Truhlicová mraznička – energetická trieda F, objem 204 l, klimatická trieda SN-T, biela farba, rýchle zmrazovanie, rozmery 86,5 × 80,6 × 64,2 cm (V׊×H)
258,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FAC4005z
5,0
ELECTROLUX LUB3AE88S
Vstavaná mraznička – energetická trieda E, objem 98 l, klimatická trieda SN, N, ST a T, žiadna farba, rýchle zmrazovanie a low frost, rozmery 87,3 × 54 × 54,9 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
458,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: AEGMR015
5,0
BOSCH GSN29VWEP Séria 4
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 200 l, klimatická trieda SN a T, biela farba, no Frost, samoodmrazovanie a rýchle zmrazovanie, rozmery 161 × 60 × 65 cm (V׊×H)
591,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOMR023
4,5 15×
WHIRLPOOL UW8 F2C XBI N 2 + 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 263 l, klimatická trieda SN a T, no Frost, rozmery 187,5 × 59,5 × 63 cm (V׊×H)
549 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHMR017
4,5
BEKO FSE1174N
Zásuvková mraznička – energetická trieda E, objem 95 l, klimatická trieda SN-ST, biela farba, low frost, rozmery 84 × 54 × 59 cm (V׊×H)
234,29 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BEMR011

Mrazničky

článokRozšírená realita v aplikácii Alza: Návod pre iOS | Android Chcete si pozrieť náš tovar v reálnom prostredí? Vďaka novej funkcii v aplikácii Alza si môžete vybrané výrobky prezrieť priamo u vás doma, a to ešte predtým, než ich doma vybalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak, ako má. Návod, ako ovládať 3D/AR...
Hľadáte rýchly a efektívny spôsob, ako na rozmrazovanie chladničky a mrazničky? V tom prípade si prečítajte náš článok. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ako na to. Pridáme tiež pár užitočných rád a tipov, vďaka ktorým predĺžite životnosť vášho spotrebiča aj...
Chladnička nechladí, vibruje, je príliš hlučná, nesvieti? To signalizuje problém. Dnes sa pozrieme na najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek a zistíme, kedy je potrebné sa znepokojovať a volať opravára a kedy si poradíme sami.
článokAko skladovať potraviny v mrazničke a chladničke Ak radi nakupujete vo veľkom, mali by ste vedieť, ako dlho môžete jednotlivé druhy potravín skladovať. Ani mrazené potraviny nevydržia večne. V našom článku sa zameriame na správne skladovanie potravín v chladničke a mrazničke.
Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.
Pokiaľ hľadáte spoľahlivú mrazničku či šoker do vašej reštaurácie či obchodu, u nás ste správne. Na Alze nájdete profesionálne mraziace zariadenia od renomovaných značiek, ktoré sú určené na náročnú gastro prevádzku. Mraziace skrine, mraziace boxy, šokery – všetko...
Viac článkov Všetky články

Mrazničky

Pri výbere mrazničky nemusí zohrávať úlohu iba prítomnosť rýchleho zamrazenia, veľkých zásuviek či displeja. Ten správny spotrebič môžete vybrať aj na základe jeho výrobcu. Poďte sa s nami pozrieť na mrazničky známych výrobcov.

Náš stručný prehľad vám napovie, aké mrazničky objavíte v ponuke populárnych producentov kuchynských spotrebičov.

Mrazničky Whirlpool

Mrazničky Whirlpool sa môžu pochváliť inovatívnymi technológiami, medzi ktoré patrí napríklad 6. zmysel starajúci sa o stálu kontrolu teploty. Nejedna mraznička Whirpool navyše dostala do vienka elegantné čisté línie, vďaka ktorým tieto neoceniteľné spotrebiče bez problémov zapadnú do každej domácnosti.

Mrazničky BEKO

Mrazničky BEKO vás rozhodne nesklamú, bez ohľadu na to, aké potraviny potrebujete zmraziť. Vďaka funkcii Fast Freeze zamrazí mraznička BEKO potraviny rýchlo a šetrne. Tichý invertorový kompresor prémiových modelov zabezpečí, že vás spotrebič nebude rušiť a vďaka úspornému režimu Eco ušetríte aj nejaké to euro.

Mrazničky GORENJE

Mrazničky GORENJE vašim zmrazeným potravinám ponúknu prvotriednu starostlivosť. Samozrejmosťou je kvalitné vyhotovenie a vďaka LED osvetleniu budete mať dokonalý prehľad o tom, čo mraznička GORENJE obsahuje. LED displej vás zasa poinformuje o zvolenej teplote vnútri spotrebiča.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mrazničky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie mrazničky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie mrazničky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii mrazničky recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií