Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

MSI B350 GAMING PRO CARBON

Zobraziť katalóg
MSI B350 GAMING PRO CARBON
5 4 hodnotení
Základná doska – AMD B350, DDR4 3200 MHz (OC), PCIe x16, M.2, 4× SATA 6Gb/s, GLAN, USB 3.1 Gen 1, DVI, HDMI, ATX, RYZEN, AM4
92,88 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AA690d1f Produktové číslo:  B350 GAMING PRO CARBON Stránky výrobcu
MSI B350 GAMING PRO CARBON 92,88 € Rozbalené

MSI B350 GAMING PRO CARBON

MSI B350 GAMING PRO CARBON je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Základná doska MSI B350 GAMING PRO CARBON formátu ATX predstavuje veľmi slušný základ pre vašu hernú zostavu, na ktorej si budete môcť zahrať aj najnovšie a najnáročnejšie hry. Doska sa pýši kvalitnými súčiastkami aj dravým vzhľadom, ktorý v sebe nezaprie účel, na ktorý bola stvorená. Podporuje až najnovšie procesory AMD Ryzen a poskytuje široké možnosti rozšírenia pomocou slotov, USB a grafických portov.

Kľúčové vlastnosti MSI B350 GAMING PRO CARBON

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi AMD Ryzen
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • Kvalitné súčiastky prešli testovaním podľa armádnych štandardov
  • Nastaviteľné RGB podsvietenie Mystic Light (7 farieb)
  • Moderné konektory vrátane USB-C vám zaistia extrémne rýchle dátové prenosy
  • Rozhranie M.2 umožní zapojenie ultrarýchlych SSD

Spoľahlivý základ pre procesory Ryzen

Doska MSI B350 GAMING PRO CARBON je pripravená uspokojiť všetky vaše herné požiadavky. Čipová sada AMD B350 ponúka päticu AM4 s podporou procesorov AMD Ryzen. Pre operačné pamäte typu DDR4 SDRAM nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré možno osadiť pamäťami o maximálnej kapacite 64 GB a frekvencii 3 200 MHz. Do slotu PCI Express zapojíte najmodernejšie grafické karty, najlepšie z produkcie spoločnosti AMD. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému oceľovému rámčeku a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN party poškodí úchyty aj tých najťažších grafických kariet.

Technológia MSI Mystic Light

Okrem vysokého herného výkonu si môžete vďaka technológii Mystic Light pohrať s RGB podsvietením. Vyberte si zo siedmich farieb, ktorými bude doska podsvietená, a ak vás daná farba omrzí, jednoducho ju zmeňte v aplikácii pre PC, telefón či tablet.

Maximálna ochrana s Military Class 4 komponenty

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 4, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Vďaka tomu si užijete veľa zábavy pri hraní hier či sledovaní filmov, ale zároveň sa budete môcť spoľahnúť na špičkovú kvalitu, ktorá vás nikdy nezradí. Viacvrstvové PCB a tienenie zaručujú najlepšiu možnú ochranu obvodov. Spolu s tým doska ponúkne aj znížené vstrebávanie vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj ochrana I/O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Herná základná doska s bohatou konektivitou

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 GB/s. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšieho fungovania operačného systému aj aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojenie. Všetky hry, filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom hneď niekoľkých USB. Nechýba však ani obojstranné USB-C, v ktorom vidí väčšina výrobcov budúcnosť.

i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov, AMD Dual Graphics Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobryden objednal sem si uvas zbozi za 7000 tisic a zadnou slevu sem na destal dalsi nakup a ni zadne body ???

Má táto doska podporu RGB zariadení

dobry den, Ryzen 7 1700 potporuje bez Aktualizace biosu ?

Dobrý den, mám procesor AMD Ryzen 7 1700X eightcore, půjde k němu tato deska pro max. OC ?

Dobrý deň pojdu mi na tejto z.doske Kingston 8 GB KIT DDR4 3000 MHz CL15 HyperX Predator Series?

Dobry den, planujem si kupit tuto maticnu dosku, avsak niesom si isty ci podporuje aj graficku kartu: EVGA GeForce GTX 1070 Ti GAMING SC HYBRID , kedze som ju nevedel najst v zozname podporovanych kariet (Odkaz do neznáma

dobrý den, bude deska plně kompatibilní se sestavou. Ryzen 1600X, G.SKill RipjawsV 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz, Sapphire Radeon NITRO+ RX 580 8GD5 Special Edition...

Dobrý den, proč je v popisu desky napsáno, že podporuje RGB i když to není pravda? Deska sama umí 7 barev, které občas neodpovídají těm nastaveným např. bílá je na některých místech fialová a když připojím jinak plně RGB pásek, nemůžu u něj nastavit více jak 7 barev které zase neodpovídají těm z menu, protože pásek není možné nijak zkalibrovat jako např. u Asus Aura a ve výsledku je červená barva do fialova, bílá je bledě modrá apod.

Príslušenstvo pre MSI B350 GAMING PRO CARBON
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií