AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G

Zobraziť katalóg
MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G
4,8 4 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Grafická karta - 24 GB GDDR6X (19500 MHz ), NVIDIA GeForce, Ampere (GA102, 1395 MHz), Boost 1875 MHz, PCI Express x16 4.0, 384Bit, DisplayPort 1.4a a HDMI 2.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  EFr3090s2 Produktové číslo:  RTX 3090 SUPRIM X 24G Stránky výrobcu
MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G 950,90 € Použité

MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G

MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Grafická karta MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G Screen

Premýšľate nad zaobstaraním si vysokovýkonnej profesionálnej grafickej karty do PC, ktorá zvládne aj náročnú prácu v 3D prostredí? Potom vás zaujme MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G doplnená 24 GB pamäte s frekvenciou 19500 MHz. S takou pamäťou, 384Bit zbernicou a frekvenciou jadra 1395 MHz využijete všetok grafický potenciál a budete môcť navrhovať špičkové grafické úlohy. Grafická karta PC doplnená rozhraním PCI Express x16 4,0 ponúka dokopy 4 výstupy na zapojenie do monitora. Prioritu dal výrobca konektorom DisplayPort 1,4a a HDMI 2,1. Aktívne chladenie má na svedomí výrazne nízke teploty aj pri vysokom výkone.

Grafická karta MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G Možnosti pripojenia (porty)

Základné prednosti profesionálnej grafickej karty MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G

  • Na vývoj grafického čipu RTX 3090 sa využila 8 nm technológia
  • MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G ponúka výstupy pre 4 monitory
  • Vyhradená na prácu s grafickými softvérmi a modelovaním grafiky
  • Maximálna spotreba neprekročí 420 W
  • Grafická karta PC potrebuje zdroj s aspoň 850 W

Chladenie a proporcie grafickej karty MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G

Aktívny typ chladiča je rozšírený predovšetkým vďaka overenému spôsobu minimalizácie vysokých teplôt. Trojslotový chladič osadený 3 × ventilátormi prispôsobuje počet otáčok za minútu podľa aktuálnej záťaže. Ak ste sa už rozhodli pre kúpu, radšej preverte, či sa do vašej PC skrine vojde. MSI RTX 3090 s celkovou šírkou 336 mm dopĺňa hĺbka 140 mm a výška 61 mm. Grafické karty s týmito rozmermi sa vlezú do PC skríň od veľkosti Mini Tower.

Grafická karta MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G Bočný pohľad
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
336 mm Hotovo!
Výška
61 mm Hotovo!
Hĺbka
140 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
RTX 3090 Hotovo!

Rozmery

Šírka
336 mm Hotovo!
Výška
61 mm Hotovo!
Hĺbka
140 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
RTX 3090 Hotovo!
Grafický procesor
GA102 Hotovo!
Architektúra čipu
Ampere Hotovo!
Počet stream procesorov
10 496× Hotovo!
Výrobné technológie
8 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
24 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR6X Hotovo!
Šírka zbernice
384-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 395 MHz Hotovo!
Frekvencia jadra (Boost clock)
1 875 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
19 500 MHz (19,5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 4.0 Hotovo!
Rozhranie zbernice
PCIe 4.0 x16 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort 1.4a, HDMI 2.1 Hotovo!
Počet výstupov obrazu
4 Hotovo!
Maximálny počet pripojených monitorov
4 Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way NVLink Hotovo!
Verzia DirectX
12 Ultimate Hotovo!
Verzia OpenGL
4.6 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Trojslotový Hotovo!
Počet ventilátorov
3 × Hotovo!

Spotreba

TDP
420 W Hotovo!
Prídavné napájanie
3× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
850 W Hotovo!

Dodatočné informácie

LHR (Lite Hash Rate)
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Alzo, to uz neni mozny tvrdite, ze je omezen 1ks na osobu ale kazdych par dnu tady nakupuje treba 4ks a vic ukrajinec a tezar Lviv ukraine, jako prave ted tuto kartu, proc tady pisete neco, co neni pravda, kdyz clovek muze kupovat neomezeny pocet karet?

Dobry den, jak je mozne, ze uzivatel Lviv Ukraine, (nejspis nejaky tezar z Ukrainy) objednal dalsi 4 karty, kdyz pred par tydny kupoval dalsi 4? Vsude pisete, jak mate omezeny 1ks na zakaznika na mesic. Muze mi to Alza vysvetlit? Proc to vas system vubec umoznuje koupit vic jak jednu kartu?

......ach ta cenzura, lidem jsem poradil, aby s koupí počkali, až to bude za normální ceny a frnk, příspěvek je pryč, to jsou ale opravdu bolševické praktiky, nelíbí se vám můj názor, tak to prodávejte za normální ceny, ale já vím, zákazník se musí nejprve pořádně podojit, to je opravdu smutné....

Dobrý den je možno tuto grafiku připojit na základní desku MPG Z390 GAMING EDGE AC a utáhne to zdroj Corsair RM750 X, nebo musí být 850 W . Děkuji

zdravím utáhne mi tento zdroj Corsair HX850i děkuji za odpověď

Je nejaký datúm, keď to bude v dostupnosti?

Proc nakupovat u skalpera Alzy, kdyz lze koupit rovnou na EVGA a to za normalni cenu... Ano zasilaji i do CZ. :) ...DPH = 21%, zadne CLO a poplatky se urcite neplati a doprava je dost mozna take zdarma, pac sem posilaji karty ve velkem. Pripadna reklamace je pak i jednodussi, rychlejsi a s vice moznostmi reseni nez u obchodnika. :)

Ďalšie informácie

Inno3D GeForce RTX 3080 iCHILL X3: Štýlová, pretaktovaná a skvele chladená 3080-ka! (RECENZIA)

Nové grafiky sú nedostatkový tovar - a tak keď sme dostali do rúk Nvidia GeForce RTX 3080 od Inno3D, museli sme si ju vyskúšať. Podsvietená, pretaktovaná - a s naozaj veľkým chladičom! Ako funguje prakticky v nových hrách?

Computex 2021 je v znamení noviniek od NVIDIA

NVIDIA na akcii Computex 2021 predstavila dve nové desktopové grafické karty, k tomu množstvo nových notebookov a veľa vylepšení v oblasti hernej grafiky a vizuálnych zážitkov. Pozrite sa na náš súhrn z oficiálnej prezentácie.

NVIDIA vydáva ovládače Game Ready (CES 2020)

NVIDIA počas veľtrhu CES oznámila príchod nových ovládačov Game Ready CES 2020. Zaslúžia si zvýšenú pozornosť, pretože prinášajú pre všetkých majiteľov grafických kariet NVIDIA atraktívne funkcie. Aké? Dozviete sa z článku.

Všetko o streamovacej službe NVIDIA GeForce Now (TÉMA) – cena, ponuka hier a prvé dojmy

Začiatkom februára vstúpila streamovacia služba Nvidia GeForce Now do ostrej prevádzky a rýchlo vzala vietor z plachiet doposiaľ hlasnejšej konkurencii v podobe xCloudu od Microsoftu, Stadii od Googlu a u nás tiež stále nedostupnom, hoci vo svete hojne používanom PS Now. GeForce Now totiž láka nielen na atraktívnu cenu, ale aj na iný obchodný model. Umožňuje streamovať do PC, Shield či Android zariadenia hry, ktoré už vlastníte napríklad na Steame alebo Epic Store.

GeForce RTX | Najlepšie hry podporujúce ray-tracing

Najvýkonnejšie grafické karty GeForce RTX SUPER sú štandardom pre hry novej generácie. Podporujú totiž ray-tracing, ktorý simuluje to, ako sa svetlo chová v reálnom svete. Vybrali sme pre vás TOP 5 hier, ktoré sú už vydané a ray-tracing podporujú. O ktoré ide?

NVIDIA Broadcast zmení pozadie aj bez zeleného plátna a potlačí okolitý hluk. Využíva na to umelú inteligenciu

NVIDIA prichádza s aplikáciou, ktorou chce spôsobiť revolúciu v streamovaní hier. NVIDIA Broadcast využíva umelú inteligenciu, vďaka ktorej prináša funkcie virtuálneho pozadia, odstránenie okolitého hluku či automatické zmeny záberu aj bez profesionálneho streamovacieho vybavenia. Viac sa dočítate v tomto článku.

Technológie, ktoré zlepšia herný zážitok s NVIDIA Ampere

Neuveriteľná grafika. Herný výkon novej generácie. Výkonné efekty umelej inteligencie. A plynulé video bez trhania. To všetko sú charakteristiky grafických kariet GeForce RTX radu 30. Čo za technológie za tým všetkým väzia?

Grafické karty GeForce RTX radu 30 poháňa architektúra Ampere

Zaujíma vás, aký majú výkon nové grafické karty NVIDIA GeForce RTX 3070, 3080 a 3090? Pozrite sa do nášho článku a konečne pochopíte, že to NVIDIA myslí s hraním v 8K rozlíšení skutočne vážne.

Grafiky NVIDIA už podporujú FreeSync – Ako ho sprevádzkovať?

NVIDIA sa rozhodla, že bude podporovať otvorený štandard Adaptive Sync, ktorý zastrešuje obľúbenou technológiou FreeSync. Môžete tak zabudnúť na drahé G-SYNC monitory a zaobstarať si cenovo dostupný herný monitor s rýchlou obnovovacou frekvenciou. Pokiaľ ho už máte, tak vám poradíme, ako FreeSync na kartách NVIDIA nastaviť.
Recenzie MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G
Príslušenstvo pre MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií