AD homeoffice PET

Naim Mu-so Qb

Zobraziť katalóg
Naim Mu-so Qb
5 5 hodnotení
Bluetooth reproduktor 4x 50W + 1x 100W, Bluetooth, LAN, WiFi, AirPlay, internetové rádio vTuner, Spotify, Tidal, multiroom, digitálny aj analógový výstup 3.5 mm jack, USB
Kód:  SAT120b Produktové číslo:  U511 Stránky výrobcu

Naim Mu-so Qb

Máme pre vás jednoznačného kandidáta pre bezdrôtový reproduktor - v prípade, že zháňate skutočnú kvalitu. Posuňte počúvanie digitálnej hudby hneď o niekoľko úrovní vyššie. Nekonvenčný vzhled neslúži len pre upútanie pozornosti. Objavte mimoriadnej zvukové vlastnosti vďaka prelomovým technológiám zvukového inžinierstva v nepríliš veľkom zvukovom systéme (5,6 kg a 210 × 218 × 212 mm). Táto nová generácia reproduktora prichádza s modernou konštrukciou a materiálom pre lepšie tlmenie nežiadúcich vibrácií. Po svojom uvedení na trh sa reproduktor stal okamžite hitom a nie je sa čomu diviť.

kľúčové vlastnosti

  • Reprodukcia zvuku na prémiové úrovni as vysokým výkonom
  • Masívna konštrukcia sa zúročenými skúsenosťami
  • Celkom 5 reproduktorov (vrátane subwoofera)
  • bluetooth pre všetky tablety, telefóny ...
  • Rýchle pripojenie AirPlay pre priaznivcov Apple
  • Prehrávanie zo Spotify Connect cez vlastné WiFi
  • Aplikácia pre komfortné ovládanie a správu
  • "Multiroom" - p odpora prehrávanie vo viacerých miestnostiach

Zaujme na prvý pohled

Hneď na prvý pohled zaujme svojím minimalistickým dizajnom a po prvých minútach počúvania aj svoju čistú reprodukcií s výraznými výškami a mohutnými basmi. Reproduktor stojí na akrylové základni, ktorá indikuje zapnutý stav prístroja efektným presvetlením loga v tejto priehlednej časti. Tri strany sú obklopené mriežkou so zaujímavými prelismi a plastickými výstupkami, ktorá tak odkazujú na tvary firemného top zosilňovača Statement. Zadnú stranu tvorí hliníková doska s plytkými rebrami, u ktorej spodnej hrany nájdete potrebné vstupy.

Zvuk hrá hlavnú úlohu

Aby bol zvuk perfektne servírovaný v celom frekvenčnom pásme končiace na hodnote 48 kHz, produkcia spočíva v rozložení do 3 pásiem. Obsahuje 2 výškové tweetery, 2 stredopásmové meniče pre správnu razanciu a predĺžený 145 × 76mm subwoofer pre mohutné basy, ktoré vyplnia aj väčšie priestory, kde rozochvejú vzduch aj nábytok. 32-bitový digitálny signálový procesor sa stará o bezproblémovú funkciu meničov.

Ovládač z mobilného zariadenia

Cez pre iOS a Android dostupnú aplikáciu na mobilné zariadenie je jednoduché reproduktor nastaviť a kontrolovať, čo sa hrá. Aplikácia slúži ako komfortný diaľkový ovládač s funkciami, aké by vám klasický ovládač bez displeja jednoducho nemohol ponúknuť. Pár dotykmi prstov stačí pre počúvanie požadovaného songu. Slúži aj ako názorný sprievodca pri inštalácii. V niekoľkých krokoch budete pripojení k sieti a pripravení na prehrávanie hudby. 
 

Hudba znejúce zo všetkých zdrojov

Poteší vás najmä jednoduché prehrávanie hudby, ktorú milujete. Bez ohledu na to, aké zariadenie používate, úžasný zvuk je vždy na dosah ruky. Podporuje Spotify Connect, Apple AirPlay a bluetooth. Při použití bluetooth, vám reproduktor přehraje hudbu z populárních smartphonů, tabletů či počítače. Spotify Connect sa vie cez WiFi pripojiť k internetu pre maximálnu kvalitu a spoľahlivosť zvuku. S AirPlay je jednoduché prenášať hudbu zo zariadenia iOS, Mac alebo PC s iTunes.

funkcia

  • UPnP prehrávania (PC, Mac, NAS,...)
  • Airplay
  • bluetooth
  • internetové rádio
  • budík
  • Multiroom (až 4 zariadenia)
  • USB vstup (iPhone, iPod, iPad, flash disk,...)
  • Digitálny aj analógový výstup
  • WiFi + ethernet
  • Služby Spotify + Tidal
  • Aplikácia pre iOS aj Android
  • Prehráva hi-res až 24/192 (FLAC + WAV), ALAC, MP3 a ďalšie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nastavil jsem si budík, ale dnes rano jsem nebyl doma. Bude mi hrát dokud ho nevypnu nebo se vypne po nejake době sam?

dobrý den, protože mam vše od apple , ale mam rad kvalitní zvuk, není lepší homepod ?

Dobry den, jak dlouhy je prosim napajeci kabel? Dekuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda když si koupím tuto sadu 2x, zda je možné ji nějak spárovat. Tedy aby mi hrálo 8x reproduktorů a 2 subwoofery současně z jednoho připojení.

Dobrý den jde připojit Muso k tv přes wifi nebo airplay nebo něco podobného . M .

Diskusia a poradňa k Naim Mu-so Qb
Príslušenstvo pre Naim Mu-so Qb
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Naim Mu-so Qb. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naim Mu-so Qb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naim Mu-so Qb.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií