AD elektro Motorola - splátky

Nokia Lumia 925 bílá

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 925 bílá
4,5 21 hodnotení
Mobilný telefón AMOLED ClearBlack Puremotion HD + 4.5" 768x1280, procesor Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 1,5 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát PureView 8,7 mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, micro USB, Windows Phone 8
Kód:  RN800k2 Produktové číslo:  A00013649

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 925 bílá

Telefón je dodávaný s operačným systémom Windows Phone 8, vďaka ktorému patrí Nokia Lumia 925 medzi špičkové chytré telefóny s množstvom funkcií a vychytávok. Na prepracovanej úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a navyše získate plnú verziu kancelárskych aplikácií Office. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známe klient Outlook.


Displej s uhlopriečkou 4,5" a rozlíšením 768 × 1280 obrazových bodov vytvára tak jemný obraz, že ľudské oko nie je schopné rozlíšiť jednotlivé obrazové body. AMOLED displej s technológiou Puremotion HD+ vykreslí vždy iba tie najžiarivejšie a najjasnejšie farby.


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné a vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko je možné len vďaka dvojjadrovému procesoru taktovanému na frekvencii 1,5 GHz. Aj napriek relatívne vysokej frekvencii je jeho spotreba minimálna. Operačná pamäť o veľkosťou 1 GB umožňuje mať na pozadí spustených veľa aplikácií zároveň. Pre vaše dáta je k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 16 GB, ku ktorej zdarma dostanete 7 GB v cloudovom úložisku SkyDrive.


Zachyťte všetky vaše unikátne okamihy s fotoaparátom PureView v telefóne Lumia. Vysoké rozlíšenie 8,7 Mpx nevynechá žiadny detail a kvalitné Carl Zeiss šošovky sa postarajú o presné vedenie svetla do senzora. Vysoká svetelnosť objektívu, prítomnosť dvojice LED bleskov a pokročilá stabilizácia obrazu urobí z každej fotky majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom FullHD rozlíšení s frekvenciou 30 snímok za sekundu.


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. Pre pripojenie slúchadiel je pripravený 3,5 mm jack konektor. Napájanie zabezpečuje Li-Ion akumulátor s kapacitou 2000 mAh, ktorý pretiahne výdrž telefónu až na 520 hodín v pohotovostnom režime alebo 690 minút hovoru. Zabudnite na vyťahovanie nabíjačky v prípade dochádzajúcej batérie, vďaka podpore bezdrôtového nabíjania. Stačí si dokúpiť špeciálny zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a telefón sa nabije v priebehu pár hodín.


















 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 925 bílá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 925 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 925 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 925 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 925 bílá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií