Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Notebooky Asus StudioBook

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
ASUS
(1)
Výbava
Podsvietená klávesnica
(1)
Numerická klávesnica
(1)
Čítačka odtlačkov prstov
(1)
Čítačka pamäťových kariet
(1)
Operačný systém
(1)
Najnovšie objednávky

Notebooky Asus StudioBook vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Notebooky Asus StudioBook na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Notebooky Asus StudioBook?

Ak si chcete zaobstarať Notebooky Asus StudioBook, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Notebooky Asus StudioBook

Hľadáte najlepšie Notebooky Asus StudioBook? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Notebooky Asus StudioBook

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Notebooky Asus StudioBook, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
1 položka
ASUS StudioBook OLED W7600H3A-OLED033X Star Black celokovový - Notebook Doručenie na
predajňu zadarmo
ASUS StudioBook OLED W7600H3A-OLED033X Star Black celokovový
Notebook – Intel Core i7 11800H Tiger Lake, 16" OLED lesklý 3840 × 2400, RAM 32GB, NVIDIA GeForce RTX A3000 6GB, SSD 2000GB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, hmotnosť 2,4 kg, Windows 11 Pro
2 729 €
Použité
Objednávací kód: NA631b0k2
ASUSDokonalý herný notebook ASUS ROG Zepyhrus G16 Notebook ROG Zephyrus G16 (2024) charakterizuje výkon, presnosť a elegancia. Nový model je tenší a elegantnejší než kedykoľvek predtým, napriek tomu si zachováva rovnaký zmysel pre štýl a osobitosť, ktoré ho vždy odlišovali od ostatných. Tento notebook s celohliníkovým...
ASUS ROG Flow X16 je úplne nová séria konvertibilných herných notebookov. Hlavnú úlohu tu hrajú napríklad grafické karty NVIDIA GeForce RTX radu 30 a najnovšie procesory AMD Ryzen zo série 6000. O výkon teda bude postarané ako v režime tabletu, tak notebooku. Čo všetko...
ASUS ZenBook 14 OLED je presne ten notebook, ktorý chcete mať, pokiaľ vás pri dlhšom používaní vášho existujúceho zariadenia pália oči. Perfektný 4K OLED displej je nielen obrazovo kvalitný, ale zároveň ohromne redukuje škodlivé modré svetlo. To bude predajný hit!
ASUSUnikátna technológia a predĺžená záruka notebookov ASUS Moderný notebook od spoločnosti ASUS je presne to zariadenie, od ktorého očakávate spoľahlivé fungovanie aj dostatočný výkon. ASUS navyše svoje notebooky vybavuje pestrou škálou inovatívnych technológií. Viete napríklad, ako funguje ScreenPad alebo Number Pad?
ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition je presne ten notebook, ktorý chcete mať, pokiaľ vás baví hudba a požadujete skvelý výkon zabalený do prémiovo spracovaného tela. A tie bonusy, ktoré k tomuto notebooku dostanete, jednoducho musíte mať!
Notebook ASUS ZenBook 13 (UX325) je presne ten notebook, ktorý chcete mať, ak vás pri dlhšom používaní súčasného zariadenia pália oči. Dokonalý displej OLED neponúka iba vysokú kvalitu obrazu, ale zároveň výrazne redukuje škodlivé modré svetlo. Bude to predajný hit!
Viac článkov Všetky články

Notebooky Asus StudioBook

V kategórii Notebooky Asus StudioBook máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné notebooky Asus StudioBook Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie notebooky Asus StudioBook Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii notebooky Asus StudioBook recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií