AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj

Zobraziť katalóg
OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj
4,9 424 hodnotení
Tlakomer na pažu, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, indikácia správne nasadenej manžety, pamäť a priemer tlaku, dĺžka manžety 42 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg,
Kód:  EOM100g Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  8595145006427 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj Predaj skončil

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj


OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj

OMRON M6 Comfort je moderný, presný klinicky overený tlakomer, s predĺženou 5-ročnou zárukou, na ruku na domáce aj lekárske použitie. V balení nájdete unikátnu Intelli manžetu, vhodnú na normálnu aj silnú pažu (obvod 22 – 42 cm) a zdroj. Okrem tlaku meria samozrejme tiež pulz a namerané hodnoty sa automaticky ukladajú do pamäte naneskoršie vyhodnotenie či kontrolu u lekára.

Prístroj je vybavený veľkým, dobre čitateľným 3-riadkovým displejom na jednoduché čítanie údajov. OMRON M6 Comfort je vybavený farebnými indikátormi, ktoré vám pomáhajú napríklad pri správnom utiahnutí manžety, jednoducho farebne zobrazia výšku hodnoty nameraného TK (podľa odporúčania WHO na domáce meranie), kontrolujú prípadný nevhodný pohyb pri meraniach a dokážu upozorniť aj na prípadnú srdcovú arytmiu. Tlakomer Omron M6 Comfort je napájaný zo 4 alkalických batérií typu AA, alebo sieťovým zdroj Omron (voliteľné príslušenstvo – možno dokúpiť).

Na výrobok je poskytovaná záruka 5 rokov. Tú je potrebné do 3 mesiacov od nákupu registrovať na www.celimed.cz.



Meranie krvného tlaku bez chýb (360o presnosť)

Unikátna Intelli manžeta odstraňuje chyby vznikajúce nesprávnym umiestnením manžety na ruke. Viac na.




Farebné indikátory

Máte obavy, že bude ťažké vyznať sa v zložitých ukazovateľoch tonometra? Omron M6 Comfort tento problém rieši pomocou farebných indikátorov vedľa displeja. Prvý – farebný indikátor hypertenzie (zelená = vaše namerané hodnoty TK sú v normále, červená = niektorá z hodnôt TK je zvýšená alebo vysoká, v prípade že sa tieto hodnoty opakujú, konzultujte toto s vašímpraktickým/odborným lekárom). Druhý – farebný indikátor utiahnutia manžety (zelená + OK = manžeta je správne utiahnutá a nasadená. Tretí – farebný indikátor nasadenia manžety (oranžová manžeta = voľná či nesprávne nasadená, prosím upravte ju).


Značka OMRON = svetová jednotka v tlakomeroch*



Inteligentný pomocník – Omron M6 Comfort

Tlakomer Omron M6 Comfort je ďalej vybavený, na vašu lepšiu orientáciu, grafickým ukazovateľom úrovne krvného tlaku, ale zvládne aj vyhodnotiť srdcovú arytmiu, alebo rannú hypertenziu. Vyššie hodnoty tlaku v ranných hodinách môžu byť totiž faktorom kardiovaskulárneho rizika.

Okrem toho dokáže prístroj vypočítať priemerný krvný tlak a to dokonca týždenný, ranný a večerný.


Istota presného merania

Máte srdcovú arytmiu? To nevadí, pretože tlakomer Omron M6 Comfort si poradí aj s niektorými typmi srdcových arytmií.

Tlakomer navyše zvyšuje presnosť merania tým, že meria dvakrát. Raz pri nafukovaní a druhýkrát pri vyfukovaní. Objavte extrémne pohodlné, rýchle a presné meranie krvného tlaku s tlakomermi Omron.


Omron M6 Comfort – vhodný aj pre rodiny

Získajte absolútny prehľad o svojom tlaku. Nie je potrebné si výsledky nikam zapisovať, to urobí tlakomer Omron M6 Comfort za vás. Stačí si ho nasadiť, zmerať tlak a o zvyšok sa už postará sám.

Tlakomer Omron si totiž dokáže zapamätať až sto výsledkov meraní vrátane dátumu aj času a to pre dvoch ľudí. Udrží teda v pamäti 2× 100 výsledkov meraní.


Doplňujúce informácie:

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 – 299 mmHg
Pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak/-3 mmHg
Pulz/-5 % nameranej hodnoty

Balenie obsahuje:
Prístroj
Sieťový zdroj Omron
INTELLI manžeta
4× Alkalické batérie typu AAA
Cestovné puzdro
Kompletný CZ návod – schválený od OMRON Healthcare Europe
CELIMED modrý záručný list


Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych zájem o pažní tlakoměr Omron M6 (HEM-7322) nebo M3 (HEM-7131) a chtěl bych se zeptat na jednu věc, prosím. Pokud budu používat toto zařízení pouze přes adaptér na 230V~ bez vložených baterií (4xAA), bude si to pamatovat uložená data a datum a čas po odpojení napájení, má to nějakou vnitřní baterii na uchování dat v paměti, nebo musí být vloženy baterie ? A pokud si to pamatuje tak jak dlouho ? Předem děkuji za odpověď. Jaroslav

Dobrý den , koupil jsem si Omron M6 s prodlouženou zárukou. Pro tu je potřeba registrace u CZ distribuce. Musím mít i potvrzený záruční list nebo vaše účtenka postačí?

Dobrý deň, prosím vás, je nutné používať baterie, keď mám zdroj? Ovplyvňuje sa to navzájom? Ďakujem

Objednala jsem si tento tlakoměr před týdnem a nedostala jsem vánoční balení, které je na obrázku. Je ve vánočním balení také cestovní pouzdro na tlakoměr?

Dobrý den, jak je to se slevou na toto zboží ze šekové knížky? Po zapsání kódu to píše, že sleva se na toto nevztahuje, přitom na úvodní stránce tohoto modelu je přímo napsáno, že lze uplatnit slevu ze šekové knížky. Děkuji, Vladimír

Dobrý den, nemáte u tlakoměru "OMRON RS7 Intelli IT" chybnou dobu zákury? Udáváte zákuku 2 roky, ale výrobce udává 5 let. Nemáte tam chybu?

Dobrý den, je u tlakoměru OMRON RS7 Intelli IT přiložen návod v češtině? Děkuji

Jak jeto se zárukou? na krabice uvedena záruka 5 let, chápu to správně že na daný přistroj je záruka 5 let tudiž nemusím doplácet ještě něco navíc?

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci sucastou balenia je aj cestovne puzdro. Dakujem.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či ak za mám vložené batérie a zapojím aj zdroj, tak či sa nejako ovplyvňujú batérie a zdroj? Myslím tým, že napríklad ak by to boli nabíjacie batérie, či sa budú nabíjať, resp ak to nebudú nabíjacie, tak či sa ich to nebude snažiť nabíjať. Pokiaľ zistí, že je pripojený adaptér, tak použije tento typ zdroja energie, pokiaľ nie je, snaží sa použiť batérie? Alebo ako to je? Ďakujem za odpoveď.

123
Diskusia a poradňa k OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj
Príslušenstvo pre OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON M6 Comfort mit Intelli-Manschette + Netzteil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON M6 Comfort mit Intelli-Manschette + Netzteil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON M6 Comfort Intelli mandzsettával + adapter.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií