AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Panasonic SC-MAX3500EK

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-MAX3500EK
4,7 7 hodnotení
Minisystém – s reproduktormi s výkonom 2400 W, FM a RDS rádio s 30 predvoľbami, rozhranie IN jack 3,5 mm a USB, podpora MP3, kompatibilné s S Bluetooth, CD prehrávač, USB slot, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  GZ309c7y Produktové číslo:  SC-MAX3500EK Stránky výrobcu

Panasonic SC-MAX3500EK

Panasonic SC-MAX3500EK je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Výkonný minisystém Panasonic SC-MAX3500EK rozprúdi každú párty

Našlapaný 3-pásmový minisystém Panasonic SC-MAX3500EK je nutnosť pre všetkých priaznivcov poriadnych večierkov. Robustné telo minisystému s odvážnym dizajnom v sebe skrýva kombináciu najlepších predpokladov na to, aby sa vaša domácnosť v širokom susedstve stala vyhlásenou zastávkou pre vyznávačov nočnej zábavy. Panasonic SC-MAX3500EK disponuje trojicou oddelených zosilňovačov, super wooferom, subwooferom a precíznym výškovým reproduktorom, vďaka čomu je vytvorený extrémne silný a kvalitný zvukový výstup.

Prednosti minisystému Panasonic SC-MAX3500EK

  • 25 cm super woofer, 10 cm subwoofer a 6 cm výškové repro
  • Celkový výkon 2 400 W RMS (2× 500 W + 2× 350 W)
  • AIRQUAKE BASS a D.Bass Beat pre silné basy
  • Pôsobivé svetelné efekty Max Dance Illumination
  • 2 USB porty na prehrávanie/nahrávanie
  • CD, FM tuner, AUX in, Bluetooth
  • Vnútorná 4 GB pamäť pre 500 skladieb
  • Ekvalizér s lokálnymi predvoľbami aj manuálnym nastavením
  • 2 vstupy na mikrofón
  • Mobilná aplikácia Panasonic MAX Juke
  • Programovateľný časovač
  • Panasonic SC-MAX3500EK disponuje diaľkovým ovládaním

Panasonic SC-MAX3500EK produkuje extrémne silné basy a rezonancie

Technológia AIRQUAKE BASS sa postará o extrémne robustné basy a silné rezonancie, ktoré sú ešte zosilnené jedinečným bassreflexovým systémom. Táto jedinečná technológia sa postará o silnejšie šírenie zvuku bez toho, aby došlo k strate rezonancie zvukov generovaných spoza jednotky woofera.

Špičkové materiály pre kvalitný prenos zvuku bez vibrácií

Reproduktory systému Panasonic SC-MAX3500EK sú vyrobené zo špeciálnej zmesi papiera a platanového dreva, ktorá sa používa pri výrobe špičkových hudobných nástrojov. Drevo zlepšuje pevnosť meničov a zabraňuje vzniku nežiaducich vibrácií. Sklolaminátová cievka prispieva k ešte efektívnejšej reprodukcii zvuku obzvlášť v rozsahu stredných a vysokých frekvencií.

Pútavý vzhľad a kompaktná veľkosť hlavnej jednotky

Povrch hlavnej jednotky minisystému Panasonic SC-MAX3500EK zaujme tenkým dizajnom kombinujúcim matné a lesklé textúry vysokej kvality. Vďaka kompaktným rozmerom sa jednotka pohodlne zmestí takmer kamkoľvek a môžete ju umiestniť napríklad do stolíka pod televízor.

Panasonic SC-MAX3500EK ponúka svetelné efekty, ktoré rozprúdia každý večierok

Panasonic SC-MAX3500EK ponúka štýlové farebné podsvietenie, ktoré je možné zosynchronizovať s prehrávanou hudbou a vytvoriť tak tú pravú tanečnú atmosféru. Osvetlenie hlavného reproduktora rotuje a vytvára tak oslnivý efekt, zatiaľ čo osvetlenie zvyšných dvoch reproduktorov dotvára atmosféru v miestnosti.

S Panasonic SC-MAX3500EK si vychutnáte obľúbenú hudbu v najlepšej kvalite

Minisystém Panasonic SC-MAX3500EK využíva miestne prednastavený ekvalizér so širokou škálou predvolieb na počúvanie hudby najrôznejších žánrov, ako je napr. pop, rock, jazz, karaoke atď. Nastavenie zvuku si môžete vybrať presne podľa prehrávaného obsahu a vychutnať si hudbu v špičkovej kvalite.

Užite si karaoke s rodinou a priateľmi

Prevezmite dramaturgické opraty večierku do svojich rúk a zostavte si konzistentný playlist pomocou mobilnej aplikácie MAX Juke a vnútornej pamäte, do ktorej sa zmestí až 500 skladieb. Ak však momentálne hostíte uzavretejšiu spoločnosť, môžete dať s Panasonic SC-MAX3500EK prednosť súťaži v speve. Pripojte k systému až 2 mikrofóny, nastavte mód karaoke a tá pravá zábava môže začať. Na doladenie hudobného podkladu sú k dispozícii funkcie Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control, BGM Level Control, Mic EQ či Echo efekt.

Obohaťte sledovanie televízora o dynamický zvuk

Vďaka bezdrôtovému prenosu zvukového signálu z kompatibilných televízorov Panasonic získate špičkový dynamický zvuk, ktorý si vychutnáte nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri sledovaní filmov, športových zápasov či koncertov. V nastavení Panasonic SC-MAX3500EK nechýba ani špeciálny futbalový režim, ktorý určite poteší každého fanúšika tohto športu a dokonale ho vtiahne do zápasu.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výkon
2 400 W Hotovo!
Reproduktory
Externý Hotovo!
Typ tunera
FM, RDS Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!

Základné parametre

Reproduktory
Externý Hotovo!
Výkon
2 400 W Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM, RDS Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Jack 3,5 mm, USB Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
458 mm Hotovo!
Výška prehrávača
137 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
358 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
373 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
549 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
362 mm Hotovo!
Hmotnosť
34 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zadný ventilátor chladí vždy alebo iba pri zvýšenom výkone? ďakujem

kolik má sestava vatu rms? prosim.

Dobrý den chtěla bych se zeptat poradi mi někdo já bych to chtěla připojit připojit na blutho jenže v mobilu se mi nechce najít ten název ale blutho mám zapli na reproduktor jen v mobilu se mi to nechce najít pomůže mi někdo prosím když tak máte tu moje telefonní číslo 735890597

Dobry den,čo je silnejšie Panasonic SC-MAX3500EK alebo Sony Shake x30

prepijit pres tv aby sli bedny vedel by nekdo dekuji mam samsung tv

Dobrý den, kabely k reprobednám jsou dlouhé 1,5 metru. Dají se vyměnit za delší nebo nelze? Třeba u modelu "Panasonic SC-AKX710E" jsem se v recenzích dočetl, ze kabely nejdou prodloužit, že mají atypický konektor. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Zajímá mě jestli tento produkt podporuje Viera link. Děkuji ZG

Dobry deň. Už je po záruke a odišiel Bluetooth ?? nevie sa spravovať v telefónom, nereaguje, iba vypíše Bluetooth. Kde nájdem autorizovaný servis? Podľa vás dá sa to opraviť?

Dobrý den,zajímá mě jak jsou dlouhé kabely od reprobeden?Většinou jsou krátké, děkuji za odpověď

Dobry deň. Už je po záruke a odišiel Bluetooth 🙁 nevie sa spravovať v telefónom, nereaguje, iba vypíše Bluetooth. Kde nájdem autorizovaný servis? Podľa vás dá sa to opraviť?

12
Príslušenstvo pre Panasonic SC-MAX3500EK
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií