Dávkovače krmiva

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Plast
(22)
Nerez
(8)
Objem
650 ml
6500 ml
-
Farba
Béžová
(1)
Biela
(18)
Čierna
(4)
Modrá
(1)
Antikorová
(3)
Oranžová
(1)
Sivá
(4)
Viacfarebná
(3)
Zelená
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zaistite, aby vaši miláčikovia nikdy nezmeškali jedlo, aj keď nie ste doma. Dávkovač krmiva pre mačky a psy prináša praktické riešenie pre každého štvornohého prieskumníka. Ako vybrať? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Automatický dávkovač krmiva pre mačky alebo psy

Automatický dávkovač krmiva pre mačky alebo psy je revolučný pomocník pre každého majiteľa domácich miláčikov. S možnosťou nastavenia časovania kŕmenia a porcií vám tento dávkovač krmiva umožní udržať pravidelný režim kŕmenia, čo je obzvlášť užitočné, ak ste často mimo domova alebo máte hektický životný štýl.

Automatický dávkovač na granule zaistí, že vaša mačka alebo pes dostane správnu porciu svojho suchého krmiva v každom jedle, čo pomáha predchádzať obezite a zdravotným problémom spojeným s nadmerným kŕmením.

Automatický dávkovač krmiva pre psa a mačku na čip

Pre domácnosti, kde je viac domácich miláčikov, je automatický dávkovač krmiva pre psa a mačku na čip absolútnou nutnosťou. Tento inovatívny dávkovač krmiva používa mikročip vášho miláčika alebo špeciálny obojok, aby sa ubezpečil, že len správne zvieratko je z konkrétneho kŕmidla. To je ideálne pre domácnosti s viacerými maznáčikmi, najmä ak jeden z nich vyžaduje špeciálnu diétu.

Dávkovač krmiva – objem a štýl

Dávkovač krmiva sa líši jeden od druhého v objeme, čo umožňuje majiteľom mačiek alebo psov vybrať si model, ktorý najlepšie vyhovuje potrebám ich maznáčika. Menšie objemy sú ideálne pre domácnosti s jedným zvieratkom, zatiaľ čo väčšie sú perfektné pre domy, kde je zvierat viac. A pre tých, ktorí majú radi trochu štýlu, je dávkovač krmiva k dispozícii v rôznych farbách, aby zodpovedal vášmu interiéru alebo osobnému vkusu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
27 položiek
Bentech AT03W WiFi Tuya automatický dávkovač krmiva - Dávkovač krmiva Varianty
Bentech AT03W WiFi Tuya automatický dávkovač krmiva
Dávkovač krmiva – ľahké programovanie vďaka aplikácii Tuya, vhodné pre mačky a malé/stredné plemená psov, aplikácia Tuya: od IOS 7.0; od Andriod 4.4, odporúčaný rozmer granúl: 2 – 15 mm
79,78 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PETmhmis04
Bentech AT03V Video Tuya automatický dávkovač krmiva - Dávkovač krmiva Varianty
Bentech AT03V Video Tuya automatický dávkovač krmiva
Dávkovač krmiva Lehké programování díky aplikaci Tuya, Vhodné pro kočky a malá/střední plemena psů, Aplikace Tuya: od IOS 7.0; od Andriod 4.4, Doporučený rozměr granulí: 2-15mm, Rozlišení videa: 1080p (1920*1080)
99,82 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PETmhmis03
Eyenimal Dávkovač krmiva Small Pet Feeder
Dávkovač krmiva – na kŕmenie maznáčika, LCD displej, vyberateľná miska, pojme 1,5 kg granúl, vyžaduje 3 D-LR20 batérie (nie sú súčasťou balenia), materiál plast
109,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPmf0525

Dávkovače krmiva

V kategórii Dávkovače krmiva máme práve teraz na Alza.sk celkom 26 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dávkovače krmiva Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dávkovače krmiva Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dávkovače krmiva recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií