AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sheba Perfect Portions s kurčaťom pre dospelé mačky 6× 37,5 g

Zobraziť katalóg
Sheba Perfect Portions s kurčaťom pre dospelé mačky 6× 37,5 g
5 3 hodnotení
Kapsička pre mačky - určená pre dospelé mačky všetkých plemien s normálnou aktivitou, kuracia príchuť, hmotnosť balenia 0,225 kg - 0,57 €/ks - Od 1,51 €/100 g
Kód:  KRMK0345 Produktové číslo:  4008429130649
Sheba Perfect Portions s kurčaťom pre dospelé mačky 6× 37,5 g Predaj skončil

Sheba Perfect Portions s kurčaťom pre dospelé mačky 6× 37,5 g

S NOVOU sériou Sheba Perfect Portions je ľahké poskytnúť vašej mačke krmivo s chuťou, ktorú si zamiluje. Šťavnaté jednotlivé porcie pripravené z kvalitných surovín, vždy čerstvo naservírované, bez zvyškov. Jednoducho ich nakrájajte, olúpte a podávajte čerstvé.

V kombinácii vynikajúceho jedla a omáčky, poskytuje toto vysoko kvalitné mokré krmivo pre dospelé mačky SHEBA kompletnú výživu. Pre vždy čerstvé jedlo má každá vanička 2 samostatné porcie luxusných mačacích paštét, ktoré sú navyše uzavreté pre zachovanie kvality. Sheba Perfect Portion sú k dispozícii v praktických veľkostiach 3× 75 g (2× 37,5 g). Jednoducho nakrájajte, odlúpte a môžete podávať Nové sériu Sheba Perfect Portions, ktorú si vaša mačka určite zamiluje. Kvalitná SHEBA je bez umelých farbív a konzervantov. Krmivo pre mačky Sheba Perfect Portions bolo vyvinuté s našimi odborníkmi na výživu a veterinármi spoločnosti WALTHAM, popredného odborníka na výživu domácich maznáčikov.

Zloženie

Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (59 %, vrátane 4 % kuracieho mäsa), minerálne látky, rôzne cukry. Analytické zložky (v %): proteín: 9,0; obsah tuku: 4,0; obsah anorganický látok: 2,1; hrubá vláknina: 0,5; vlhkosť: 84,0.

Doplnkové látky v 1 kg:
Nutričné doplnkové látky: vitamín D3: 200 IU, taurín: 515 mg, meď (pentahydrát síranu meďnatého): 1,1 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,39 mg, železo (síran železnatý (II), monohydrát): 19,6 mg, mangán (síran manganatý, monohydrát): 3,9 mg, zinok (síran zinočnatý, monohydrát): 15,7 mg. Technologické doplnkové látky: kasiová guma: 2 350 mg, dusitan sodný 10,8 mg.

Analytické zložky

Analytické zložky (v %): proteín: 9,0; obsah tuku: 4,0; obsah anorganických látok: 2,1; hrubá vláknina: 0,5; vlhkosť: 84,0

Dávkovanie krmiva

Jedna 37,5 g porcia obsahuje 27 kcal. Znížte množstvo suchého krmiva približne o 7 g na každú 37,5 g porciu. Odporúčame podávať zmes kompletného mokrého a suchého krmiva SHEBA.

Ak potrebujete informácie o kŕmení, navštívte našu webovú stránku alebo kontaktujte našu servisnú linku. Ponúknite čerstvú pitnú vodu. Podávajte pri izbovej teplote, neskonzumované porcie uchovávajte v chladničke maximálne 2 dni.


Zloženie

Složení: maso a výrobky živočišného původu (59%, včetně 4% kuřecího), minerální látky, různé cukry.

Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!
Príchuť (Protein)
Kuracia Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Kuracia Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Vrecúško Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
0,23 kg Hotovo!
Počet kusov v súprave
6 ks Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Mokré Hotovo!

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny
0,09 % Hotovo!
Obsah tuku
0,04 % Hotovo!
Hrubá vláknina
0,01 % Hotovo!
Hrubý popol
0,02 % Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sheba Perfect Portions s kurčaťom pre dospelé mačky 6× 37,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sheba Perfect Portions vaničky s kuřecím pro dospělé kočky 6 × 37,5 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií