AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PetSafe Indoor Training Mat L

Zobraziť katalóg
PetSafe Indoor Training Mat L
Podložka pre psa
Super cena
53,32 € Ušetríte 1,87 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CHPvp0047 Produktové číslo:  729849171084
PetSafe Indoor Training Mat L 53,32 € Momentálne nedostupné

PetSafe Indoor Training Mat L

Naučte s tréningovou podložkou pre domáce zvieratá PetSafe® ScatMat® svojho najlepšieho priateľa, aby sa správal čo najlepšie. Táto tréningová podložka pre psa pomáha rýchlo a bezpečne odučiť mačku alebo psa chodiť mimo povolených hraníc v rámci domácnosti. Podložku položte na kuchynskú linku, na pohovku alebo pred vianočný stromček, aby ste zvedavých domácich miláčikov udržali v bezpečnej vzdialenosti.

Kľúčové vlastnosti podložky pre psa PetSafe Indoor Training Mat L

  • ScatMat® používa ovládač s LCD displejom, ktorý zobrazuje stav batérie, úroveň korekcie a počítadlo, aby ste videli, koľkokrát váš miláčik vkročí na podložku.
  • Nastavenie spôsobu korekcie tréningovej podložky v závislosti od potrieb vášho miláčika je veľmi jednoduché. K dispozícii máte 7 korekčných režimov, ktoré umožňujú nastaviť korekciu iba na zvukovú korekciu – tón, 3 úrovne pre statické korekcie alebo 3 úrovne statickej korekcie v kombinácii s tónom.
  • Malé senzory v podložke detegujú každý krok a ScatMat™ následne vyšle korekciu podľa vášho nastavenia. Keď váš miláčik vykročí na podložku, pocíti bezpečnú, ale prekvapivú korekciu.
  • ScatMat® má zabudovanú funkciu bezpečnostného časového limitu, takže pokiaľ váš miláčik drží labky na podložke dlhšie ako 8 sekúnd, podložka prestane zvieratko pred opakovaním cyklu „napomínať“.
  • Tréningová podložka pre psov ScatMat® je k dispozícii s 3 rôznymi veľkosťami, môžete si vybrať najlepšiu veľkosť pre oblasť vo svojom dome, ktorú chcete chrániť. S trochou času a tréningu sa váš miláčik naučí vyhýbať problémom.
  • Na tento produkt je poskytovaná predĺžená záruka až na 3 roky.

Rozmer podložky:  
120 × 50 cm

Sada obsahuje:  
Vysielač, tréningová podložka, návod.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PetSafe Indoor Training Mat L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PetSafe Indoor Training Mat L.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií