Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 / 02

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 / 02
5 5 hodnotení
Elektrická zubná kefka 31000 kmitov/min, 3 režimy, 3 nastavenie, časovač na 2min
Kód:  EAZ6052e2 Produktové číslo:  HX9112/02 Stránky výrobcu
Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 / 02 Predaj skončil

Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 / 02

Luxusná elektrická zubná kefka Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02 je navrhnutá pre tých najnáročnejších užívateľov. S deviatich možností, čistenie intuitívnym snímačom tlaku a pokročilou technológiou hlavy kefky presahuje Philips Sonicare FlexCare Platinum tradičné čistenie a zaručuje vynikajúcu odstránenie plaku a lepší zdravotný stav ďasien.

Chytré režimy čistenia


Kefka obsahuje 3 režimy čistenia: Clean, White a GumCare. Zároveň máte na výber z troch rôznych úrovní intenzity čistenia (nízka, stredná, vysoká). Režimy aj intenzitu možno pohodlne meniť počas samotného čistenia.

Pre zdravé ďasná


Je klinicky dokázané, že vďaka špeciálnemu režimu Starostlivosť o ďasná pre cielené čistenie, ktorý pomáha znižovať krvácanie a zápal ďasien, zlepšuje kefka FlexCare Platinum zdravie ďasien už za dva týždne.

Maximálne efektívne


Rôzne typy vlákien na hlavici kefky maximalizujú efektivitu čistenia! Dlhé žlté vlákna sa dostanú aj do tých najvzdialenejších medzizubných priestorov. Zelené vlákna očisťujú povrch zubu pozdĺž ďasien, biele prispievajú k vylešteniu zubnej skloviny a modré  vám signalizujú, kedy treba hlavicu vymeniť, aby bola stále funkčná.

Bez povlaku


Kefka FlexCare Platinum obsahuje novú čistiacu hlavicu INTERCAR, ktorá účinne odstraňuje až 7x viac zubného povlaku v medzizubných priestoroch ako manuálna zubná kefka. Celá hlavica je optimalizovaná pre perfektný výkon!

Sonická technológia


Na rozdiel od klasickej elektrickej kefky ponúka čistenie Sonicare patentovanú sonickú technológiu . Dynamický čistiaci účinok spôsobuje prúdenie tekutiny do medzizubných priestorov , čím sa jemne a efektívne odstraňuje zubný povlak z medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien.

Správne čistenie


Kefka disponuje špeciálnym tlakovým senzorom , ktorý vás upozorní vibráciou alebo zvukovým signálom, ak vyvíjate počas čistenia na hlavicu (resp. na zuby) príliš veľký tlak.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 / 02
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HX9112 Sonicare Flexcare Platinum / 02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HX9112 Sonicare Flexcare Platinum / 02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií