POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML

Zobraziť katalóg
POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, MIPS, biela a modrá farba
Kód:  SPTpoc0802 Produktové číslo:  7325549923812

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML Predaj skončil

POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML

Jazdíte na bicykli často do prírody? Preto potrebujete mať príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model sa pre svoju konštrukciu hodí pre unisex. Prilba na bike pasuje na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm a jej hmotnosť je 0,368 kg. Prilba na bicykel POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML je najlepšou možnosťou na jazdu na horskom bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML je ideálna na jazdu na cestnom či krosovom bicykli. Nezabudnite tiež dbať na certifikáciu prilby. Táto prilba na bicykel sa chváli certifikáciou typu EN 1078. Aby bola viac bezpečná, disponuje tzv. MIPS technológiou, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto prilby na bicykel je IAS 3D System. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 14 ventilačných otvorov. O pohodlie a bezpečie pri nosení prilby sa postará aj vnútorné vystuženie.

Prilba na bicykel POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML Screen
Prilba na bicykel POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML Bočný pohľad

Kľúčové prednosti prilby na bicykel POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod: 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm
  • Má hmotnosť 0,368 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Helma na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie cyklo prilby: Remienok s prackou
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 14
  • Veľkosť cyklo prilby POC: S

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Cyklistická prilba zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaisťuje najvyššiu možnú bezpečnosť vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale pri náraze vás ochráni pred zranením. Nepochybne oceníte fakt, že na vzhľad a komfort prilby táto technológia nemá vplyv.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Tectal Race MIPS Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Tectal Race MIPS sisak, Hydrogen White/Opal Blue Metallic/Matt SML.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií