AlzaBoxy Q1 Aplikace

Automatické práčky WHIRLPOOL

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Energetická trieda (pranie a sušenie)
(2)
(3)
Energetická trieda
A
(5)
B
(12)
C
(4)
D
(7)
E
(2)
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky
(25)
So sušičkou
(5)
Plnenie
Spredu
(22)
Zhora
(8)
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm)
(26)
Úzka (do 50 cm)
(4)
Filtrovať
Práčka Whirlpool

Práčky Whirlpool: Nadčasové, kvalitné a tiché

Spoločnosť Whirlpool je jednou z najznámejších a najobľúbenejších značiek v oblasti bielej elektroniky. Zameriava sa najmä na výrobu automatických práčok, ktoré sú výnimočné svojou inovatívnou technológiou a nadčasovým dizajnom. V portfóliu značky nájdete nízkoenergetické Whirlpool práčky, ktoré šetria vaše financie. Samozrejmosťou sú sety práčok so sušičkou, ktoré ušetria aj váš čas. Rozmanitý sortiment, kvalitné spracovanie a množstvo špeciálnych programov a funkcií určite uľahčí váš život.

Symboly na práčke Whirlpool

Práčka Whirlpool FreshCare+ pre sviežu bielizeň

Spredu plnená práčka Whirlpool ponúka jedinečnú funkciu FreshCare+, ktorá vašu bielizeň zanechá sviežu aj 6 hodín po skončení prania. Zároveň zabraňuje tvorbe baktérií pri dlhšom ponechaní bielizne v práčke. FreshCare+ napomáha cirkulácii vzduchu v bubne práčky, čím predchádza tvorbe zápachu a pokrčeniu bielizne. Niektoré práčky Whirlpool sú vybavené funkciou SteamHygiene, ktorá dezinfikuje bielizeň bez chemických prísad.

Najtichšie vrchom plnené práčky Whirlpool s funkciou 6. zmysel

Vrchom plnená práčka Whirlpool je vybavená senzormi technológie 6. zmysel, ktorá podľa množstva bielizne a typu tkaniny vyberie ten najvhodnejší prací cyklus. Samozrejmosťou je tiež tichý chod a minimum vibrácií. Okrem toho disponuje funkciou FreshCare, ktorá sa postará o sviežosť vašej bielizne. Energeticky efektívny ZEN motor s pohonom Direct Drive, ktorým je práčka Whirlpool vybavená, prináša dlhú životnosť so zárukou 20 rokov.

Práčka Whirlpool vrchom plnená
Whirlpool práčka programy

Práčky so sušičkou Whirlpool ušetria váš čas aj peniaze

Práčka so sušičkou Whirlpool ušetrí nielen váš čas a peniaze, ale aj priestor. Táto práčka Whirlpool prináša až 16 programov, ktoré zahŕňajú programy na vlnu či proti pokrčeniu tkaniny. Technológia 6. zmysel zasa zaistí ten najlepší prací aj sušiaci cyklus. Novšie modely sú vybavené funkciou SteamRefresh, ktorá osvieži vašu bielizeň a zamedzí zápachu. Whirlpool práčka so sušičkou má navyše veľmi jednoduché ovládanie, ktoré je doplnené elegantným dizajnom

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné automatické práčky WHIRLPOOL Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie automatické práčky WHIRLPOOL
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií