AD květen univerzal Alzaboxy

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(17)
Žáner
Akčný
(54)
Adventúra
(19)
RPG
(18)
Simulátor
(10)
Strieľačky
(10)
Textová lokalizácia
CS
(5)
EN
(95)
DE
(37)
FR
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(96)
DE
(21)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
96 položiek
My Time at Sandrock: Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Novinka
84,90 €
Očakávame máj 2024
Objednávací kód: MSX1522ce
Monster Hunter Stories Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Monster Hunter Stories je RPG, ktoré posúva svet Monster Hunter novým a vzrušujúcim smerom! Už nebudete loviť príšery, ale vychovávať ich! Hlavnými hrdinami tohto bohatého a hlbokého príbehu sú jazdci na príšerách: stanete sa jedným z nich a vytvoríte si s nimi celoživotné puto.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1501
Everdream Valley – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 19. júla 2024
Objednávací kód: PSV0670
Dustborn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Ragtag crew? Skontrolujte si to. Hudobné vybavenie? Áno. Tourbus a vodič-robot? Áno. Ukradnutý balíček? Skontrolované! Vydajte sa na nebezpečnú cestu naprieč rozdelenými štátmi Ameriky. Využite silu slov na utváranie vzťahov so svojou posádkou, dostať sa z problémov a doraziť do cieľovej destinácie.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 20. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0676
Retropolis 2: Never Say Goodbye – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, logický a virtuálna realita, – Ponorte sa do tieňov, kde na vás číha nebezpečie a každý krok vás vede ďalej na pokraj šialenstva. V tejto drsnej postapokalyptickej ságe sa v roli robo-detektíva Philipa Loga pohybujte v neónovo osvetlených uliciach a pátrajte po Jenny Montage, automatickej femme fatale.
Novinka
29,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0667
34 Sports Games – World Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0657
Withering Rooms – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vitajte v Mostyn House, kedysi krásnom viktoriánskom sídle, ktoré sa teraz každú noc mení a je plné zarastených nemŕtvych, neviditeľných duchov, prehnaných čarodejníc a šialencov so sekerami. Ujmite sa úlohy mladého Slávika v tomto náročnom 2,5D RPG, ktoré čerpá inšpiráciu z roguelikov, soulslikov a klasických survival hororov.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0655
Dragon Ball Xenoverse 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Prežite príbeh Dragon Ball, pusťte sa do cestovania časom a ochráňte dôležité okamžiky histórie sveta Dragon Ball.
Novinka
25,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0656
Tour de France 2024 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0653
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1584
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1583
Disney Epic Mickey: Rebrushed – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský, – V tomto krásnom remaku sa myšiak Mickey vydáva na epické dobrodružstvo do Pustiny, ríše zabudnutých postav od Disney. Ako Mickey sa ponoríte do fantastického sveta a vyzbrojení štetcom a riedidlom udáte smer svojmu dobrodružstvu a utvoríte osud toho to alternatívneho sveta.
Novinka
59,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0639
Sea of Stars – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0638
Empire of the Ants – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: stratégia a simulátor
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0636
Unknown 9: Awakening – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Si Haroona, kvestorka, ktorá sa narodila so schopnosťou vstupovať do tajomnej dimenzie, ktorá sa prekrýva s našou dimenziou a je známa iba pod názvom Zložka. Na svojej výprave za mocnými skrytými znalosťami sa Haroona naučí ovládať svoje jedinečné spojenie so Zložkou, ktorá jej umožňuje prenášať jej sily do nášho sveta. Taká moc však nezostane bez povšimnutia a Haroona sa rýchlo stane terčom odštiepeneckej frakcie, ktorá si hovorí Vzostupcovia a ktorá chce pomocou Zložky zmeniť beh ľudských dejín.
Novinka
49,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0482
Rugby World Cup 2024 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
52,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0466
Layers of Fears – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Layers of Fears spojí všetok obsah predchádzajúcich 2 dielov do jednej hry, rozšíri hrateľnosť aj časti príbehu a prinesie úplne nové technické spracovanie, ktoré bude ťažiť z vlastností Unreal Enginu 5.
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0321
Funko Fusion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0678
Wild Bastards – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v hre Wild Bastards od skúseného vývojárskeho tímu stojaceho za hrami Void Bastards a Card Hunter cestujte z planéty na planétu a pri tom rozširujte, spravujte a ovládajte tím trinástich vesmírnych písancov, z ktorých každý sa môže pochváliť jedinečnou zbraňou, unikátne špeciálne schopností a originálnym stromom zručností rozvíjajúcim jeho postavu, na jednotlivých planétach potom hromaďte korisť a púšťajte sa do šarvátok s miestnymi počas intenzívnych, komorne spracovaných prestreliek
Predp. cena
39,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: PSV0662
Pixelshire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a adventúra, – budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom, vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite sériu najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!
Novinka
30,90 €
Očakávame august 2024
Objednávací kód: PSV0661
Demons of Asteborg – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Demons of Asteborg je dvojrozmerná akčná plošinovka s prvkami hier žánru metroidvania, ktorá kombinuje napínavú akciu s nenáročnými hádankami a obratným taktizovaním, vývojári sa pri jej tvorbe inšpirovali tými najlepšími 16-bitovými klasikami minulosti a hra je tak ako stvorená pre každého milovníka pixelových retro titulov
Novinka
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0660
Bitmap Bureau Collection – Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
65,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0659de
Astebros – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – hrajte za rytiera, hraničiarku alebo mága, z ktorých každý disponuje jedinečnými schopnosťami a ponúka iný herný štýl, preskúmajte osem procedurálne generovaných úrovní, odhaľujte tajomstvo netvormi zamoreného kontinentu Asteborg!
Novinka
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0658
Bitmap Bureau Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
50,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0659

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 96 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií