AlzaBoxy Q1 Aplikace

SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit Sada 75 ml, 2× 100 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit Sada 75 ml, 2× 100 ml
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje vodoodolnú hmlu na vlasy s UV filtrami 100ml, šampón na vlasy a telo 100ml, starajúcu sa masku po slnení 75ml a kozmetickú tašku - 7,35 €/100 ml
Kód:  KSVL4692 Produktové číslo:  4045787544930 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit Sada 75 ml, 2× 100 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit Sada 75 ml, 2× 100 ml

Užite si vlasovú starostlivosť s cestovnou súpravou kozmetiky od SCHWARZKOPF. Professional Bonacure Sun Protect Travel Kit obsahuje vlasovú starostlivosť na letné mesiace a dovolenky pri mori. V kolekcii nájdete všetko, čo pre slnkom namáhané a vysušené vlasy potrebujete: BC Sun vodoodolný sprej, BC Sun Protect vlasový a telový šampón a BC Bonacure Sun Protect kúru. Prípravky pomôžu dodať pokožke aj vlasom potrebnú hydratáciu, výživu a UV ochranu. Set 3 kozmetických prípravkov je uložený v cestovnej tkanej taštičke s uzáverom na zips. Sada SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit je vhodná ako darček pre ženy milujúce slnko.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit

  • Súprava SCHWARZKOPF Professional Bonacure Sun Protect Travel Kit obsahuje vlasovú kozmetiku pre slnkom namáhané vlasy
  • V cestovnej taštičke nájdete: BC Sun vodoodolný sprej, BC Sun Protect vlasový a telový šampón, BC Bonacure Sun Protect kúru
  • Kozmetické prípravky sú uložené vo farebnej tkanej taštičke na zips pre opakované uloženie prípravkov
  • Set SCHWARZKOPF pomôže dodať pokožke aj vlasom potrebnú hydratáciu, výživu a UV ochranu
  • Prípravky sú vhodné pre všetky typy vlasov
  • Sadu SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit môžete využiť ako darček

Doprajte vlasom UV ochranu so sprejom SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Prep & Protection Spritz

Doprajte vašim vlasom potrebnú ochranu pri slnení prostredníctvom spreja na vlasy od spoločnosti SCHWARZKOPF Professional. Sprej BC Sun Protect Prep & Protection Spritz je vodoodolný prípravok vhodný k moru aj bazénu. Zloženie ochráni vaše vlasy pred aj počas pobytu na slnku. Vlasy mokré po kúpaní ľahko rozčešete, prípravok vlasy uhladí a dodá im lesk. BC Sun Protect Prep & Protection Spritz možno aplikovať na vlasy mokré alebo vysušené. Na zvýšenie ochrany je možné používať niekoľkokrát denne. Prípravok je vhodný pre ženy a všetky typy vlasov. Aplikáciou pomôžete zachovať farbu vašich vlasov, a to bez ich zbytočného zaťaženia.

Použitie:
Aplikujte na vlasy vlhké či suché z primeranej vzdialenosti, prípravok neoplachujte. Na zvýšenie ochrany použite aj počas slnenia a kúpania.

Zloženie:
Alcohol denatured, cyclomethicone trisiloxane perfume (fragrance) tocopheryl acetate etylhexyl methoxycinnamate aqua (water, water) linalool limonene hexyl cinnamal geraniol coumarin.

Ochráňte svoje vlasy pred slnkom so šampónom SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Shampoo

Šampón na vlasy a telo SCHWARZKOPF Professional BC Sun je vhodný na umývanie pokožky a vlasov vystavenej slnečným lúčom. S obsahom oleja Buriti a extraktu z morských rias šetrne čistí pokožku hlavy, odstraňuje nečistoty, mastnotu a zvyšky kozmetických prípravkov. Panthenol obsiahnutý v prípravku obnovuje úroveň hydratácie vlasov aj pokožky a obsah alantoínu pokožku upokojuje. Šampón je určený pre ženy a koncipovaný ako 2 v 1, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cesty. Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov. Professional BC Sun Shampoo ocenia aj ženy so suchými a poškodenými vlasmi. Prípravok vlasy aj pokožku dokonale hydratuje a vlasom navracia lesk.

Použitie:
Aplikujte rovnomerne na pokožku hlavy a tela, napeňte a potom opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua (water, water) sodium laureth sulfate disodium cocoamphodiacetate lactic acid mauritia flexuosa fruit oil benzophenone-4 laminaria saccharina extract tocopheryl acetate hydrolyzed keratin allantoin panthenol sodium chloride peg-7 glyceryl cocoate polyquaternium-10 calcium hydroxide sodium benzoate dimethicone fragrance (fragrance) peg- 120 methyl glucose dioleate glycol distearate peg-40 hydrogenated castor oil laureth-4 cocamidopropyl betaine hydrogenated castor oil linalool glycerin limonene hexyl cinnamal laureth-23 propylene glycol calcium carbonate ci 15985 (yellow 6).

Ľahké rozčesanie vašich vlasov s kúrou SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect 2 v 1 Treatment

Vlasová kúra SCHWARZKOPF Professional dodá po slnení vašim vlasom potrebnú starostlivosť. Aplikáciou prípravku Professional BC Sun Protect 2-in-1 Treatment zaistíte vyživenie, hydratáciu a regeneráciu vlasov. Použitím prípravku redukujete nepríjemné zafarbenie spôsobené chlórovanou vodou z bazénov. Podľa potreby možno prípravok použiť ako intenzívnu masku alebo ako kondicionér. Prípravok Professional BC Sun Protect 2-in-1 Treatment je oplachovací a vhodný pre všetky typy vlasov. Účinnými látkami zaisťujúcimi hydratáciu a výživu vlasov sú olej Buriti, esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty, vitamíny, výťažok z morských rias. Filtre UVA/UVB ochraňujú vlasy pred slnečným žiarením.

Použitie:
Aplikujte do umytých vlasov, naneste po celej dĺžke vlasu. Vlasovú kôru nechajte pôsobiť 5 až 10 minút, ako kondicionér 1 až 2 minúty. Vždy oplachujte.

Zloženie:
Aqua (water, water) cetearyl alcohol isopropyl myristate behentrimonium chloride dimethicone distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate benzophenone-4 mauritia flexuosa fruit oil laminaria saccharina extract tocopheryl acetate stearamidopropyl dimethylamine cetyl palmitate phenoxyethanol lactic acid perfume (fragrance) isopropyl alcohol methylparaben cetrimonium chloride panthenol dimethiconol guar hydroxypropyltrimonium chloride glycerin linalool limonene hexyl cinnamal mica silica hydrolyzed keratin ci 47005 (yellow 10) ci 77891 (titanium dioxide) ci 77491 (iron oxides) ci 15985 (yellow 6).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Objem
275 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Objem

Objem
275 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit Sada 75 ml, 2 × 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF Professional BC Sun Protect Travel Kit készlet 75 ml, 2 × 100 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií