AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

Zobraziť katalóg
Tefal Masterchef Gourmet QB404H38
5 2 hodnotení
Kuchynský robot planetárny, 900W, 6 rýchlostí+pulse, pracovná nerez nádoba 4l, mixér 1.5l, 4 kužeľové nástavce na strúhanie a krájanie
Kód:  TEFKR002 Produktové číslo:  QB404H38 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

Planetárny pohyb

Kuchynský robot Tefal Masterchef Gourmet QB404H38 je moderný a komfortný pomocník do každej kuchyne. Špičkový robot disponuje unikátnym planetárnym pohybom, pri ktorom sú mixovacie háky nastavené kolmo k hlave prístroja, ktorá rotuje po miske a zaručuje tak optimálne miešanie v celej nádobe . Vďaka tomu umožňuje 100 % spracovanie všetkých ingrediencií. Robot má vysoký príkon 900 W, pomocou ktorého ľahko namiešate cesto na chleba či koláče, alebo nakrájate zeleninu.

Perfektné spracovanie všetkých surovín

Multifunkčný robot dokáže miesiť, miešať aj šľahať. V praktickom príslušenstve nájdete hnetací hák na ťažké a tuhé cestá s kvasnicami, miešacie metlu v tvare písmena A a šľahaciu balónovú metlu pre perfektný sneh, smotanu a krémy. Na prípravu surovín je prístroj vybavený 4litrovou nerezovou misou , čo vám umožní bez problémov pripraviť až 1,6 kilogramov cesta aj 8 vaječných bielkov. Nastaviť si môžete 6 rýchlostí a pulzný režim, ktorý ponúka pri krátkom chode až 172 otáčok za minútu.

Jednoduché ovládanie

Ľahko viditeľné piktogramy na prednej strane robota odporúčajú najlepšiu kombináciu nástavcov a rýchlosti , čo urýchli a uľahčí používanie u začiatočníkov i pokročilých. Robot je dodávaný s bohatým príslušenstvom - nerezová pracovná nádoba s úchytkami a ochranou proti rozstreku, vysoko odolné miešacie metly, mixér 1,5 l a 4 kužeľové nástavce na strúhanie a krájanie. Všetky nerezové nástavce a súčasti možno ľahko umyť v umývačke. Uľahčite si prácu a získajte potrebnú istotu aj čas v kuchyni. Nebojte sa kreativity s profesionálnym planetárnym robotom.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
900 W

Typ miešania:
Planetárny pohyb - mixovacie háky sú nastavené kolmo k hlave, ktorá rotuje po miske a zaručuje tak optimálne miešanie v celej nádobe

Ovládanie:
Ovládací panel s piktogramami - ľahko viditeľné piktogramy na prednej strane robota odporúčajú najlepšiu kombináciu nástavcov a rýchlosti - táto vlastnosť urýchli a uľahčí používanie u začiatočníkov i pokročilých

Počet rýchlostí:
6 rýchlostí + pulzný spínač (odporúča sa použitie s mixérom)

Príslušenstvo:
4l nerezová nádoba s úchytkami a ochranou proti rozstreku
Vysoko odolné miešacie metly (šľahanie, miešanie, hnetací hák)
Mixér 1,5 l
4 kužeľové nástavce na strúhanie a krájanie

Parametre a špecifikácia

Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Príslušenstvo

Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
56 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,94 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na fotkach neni vsechno prislusenstvi vyobrazeno, ale v popisku ho mate. Chtel jsem se zeptat, jestli je nadoba na smoothie take soucasti baleni. Dekuji

Diskusia a poradňa k Tefal Masterchef Gourmet QB404H38
Príslušenstvo pre Tefal Masterchef Gourmet QB404H38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Masterchef Gourmet QB404H38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Masterchef Gourmet QB404H38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Masterchef Gourmet QB404H38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Masterchef Gourmet QB404H38.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií